Herkez Burada Özeleştirisini Yapsın!..
-
Kızlara dayanamıyorum.
-
çok sexy yim
-
87 çorum doğumluyum.
23 yaşındayım.
İlk, orta ve lisede okul derecelerim var.
2 yıllık üniversiteyi 5. yılda bırakarak mezun olamadım :)
açık öğretimdeyim şimdi boş beleş hayatın mümessillerindenim, işsizim.
ama hayatımda yaptığım hiçbişeyden pişmanlık duymadım, asker olmayı çok istedim olamadım.
orta gelirli işçi bir ailenin çocuğuyum ve gelecek endişesi içerisindeyim.
sonum (uz ) hayırlı olsun bakalım... -
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
Yaşımızı , nerede olduğumuzu , nerelere geleceğimizi , karekterlerimizi birbirimizle paylaşalım.Neye karşı çok hassas olduğumuzu , neyin bizi çabuk yıkacağını, genel anlamda suçlunun biz mi hayat mı olduğunu birbirimize anlatalım.En azından belkide ömrümüzde bir kere ne olduğumuzu düşünelim, düşünüyoruz tabi ama eleştirerek , dışardan görerek..
-----------------------------25 yaşındayım.Aslen Hatay-Antakya(merkez) lıyım.İstanbulda 2 arkadaşımla 1 ev kiralayarak yaşamaktayım.Kendi evimde tek başıma yaşamak bana çok pahalıya patlıyor bu nedenle kirayı ve masrafları 2 arkadaşımla paylaşıyorum.Bir turizm şirketinde operasyon ve rezervasyon müdürüyüm.Olmak istediğim noktaya çok yakınım.2-3 adım daha atarak kendi turizm şirketimi kurmak veya biriyle ortak olarak kurmak planlarımın başında geliyor.Ayrıca diğer bir hedefim de şirketimi kurduktan sonra ortadoğu ve avrupa piyasasında 1 numara olmak.Öger tur, Plan Tour, She tour gibi firmaların başında olan kişiler benden farklı değil.Bunun farkındayım.Şuanda yeni açılacak bir şirketten bana kar oraklığı, hisse teklifi var.Onu değerlendiriyorum.
2-3 sene içerisinde şirket işlerini halledip evlenmek düşüncesindeyim.27-28 yaşlarının en ideal dönem olacağını düşünüyorum.
Hırslıyımdır.Zaman zaman duygusal olsamda asla duygulara yenik düşmem.Artık insan sarrafı olduk.Eee iş turizm olunca binlerce insanla muhatap olmak zorunda kaldık.Artık leb demeden çorum diyebilecek hale geldik =)
Sevdiğim ve güvendiğim insanların bana sırtını dönmesi beni duygusal anlamda yıkar.Benim bu dünyada sahip olduğum en değerli varlıklar Ailemdir.Ailem dediğim insanlar Annem, Babam, Kardeşlerim, bazı kuzenlerim ve bana kardeşten yakın olan 7 tane pırlanta gibi arkadaşımdır.Bunlar bana hem manevi hemde maddi destek sağlamaktadır.Benim ihtiyacımı sadece manevi destek karşılamaktadır.Maddi ise cabası =)
Zaman Zaman suçlu kim ? Bazen sıkıntılar çekiyorum ama bunun sebebi nedir ? diye sorardım.Şuanda tecrübelerime dayanarak cevabını verebiliyorum.
- Ailem ve değer verdiğim bazı insanlar bana manevi destek vermedikçe başarı imkansızlaşıyor.Sorunu ancak değer verdiğiniz insanlarla aranızı her zaman her şartta iyi tutarak başarabilirsiniz.
- Hayat benim hayatım.Ama kendimi sevdiklerimle paylaşmazsam, beni benimle bırakırsam sonuç hep hüsran.Bencillik yapmamam lazım...
-
sürekli kendimle uğraşıyorum önümdeki en büyük ebgel kendim..
-
Şimdi iyiyimde muhtemelen yaşlanınca mahallenin piçlerini bastonla kovalayan dedelerden olacağım. Napçan can sıkıntısı.
-
asabiyimdir tersimdir ama herkese karşı değil uzun zaman muhabbetim olan adamla sonuna kadar muhabbete giderim
birden kızıyorum sinirleniyorum bu huyumu hiç sevmiyorum. birde bir iş varsa yapılacak ne yer ne içerim hiç bişi yapmam o iş yapılmadıkça :)
-
91 doğumluyum konya ereğlide yaşıyorum
muhtemelen selçk üniversitesine gidecem bu sene
ilerdede avukat olabilitem var
mutluyum huzurluyum gendimi seviyom lan :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
asabiyimdir tersimdir ama herkese karşı değil uzun zaman muhabbetim olan adamla sonuna kadar muhabbete giderim
birden kızıyorum sinirleniyorum bu huyumu hiç sevmiyorum. birde bir iş varsa yapılacak ne yer ne içerim hiç bişi yapmam o iş yapılmadıkça :)
yemiyorsun o huyun iyi değil bak 50 kiloya düştün abi :) -
Kreyzi bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
yemiyorsun o huyun iyi değil bak 50 kiloya düştün abi :)
-----------------------------olum varllaha sorma bir genç kız kadar kilo verdim :) içimden bir insan çıktı 2. insanıda çıkarırsam ok fit olacam :D