Herkez Burada Özeleştirisini Yapsın!..
-
biri beni eleştirirse sinir olurum ama kendimi çok rahat eleştiririm bazen aynanın karşısına geçip tipe bak sende insanmısın diyorum.en sevmediğim özelliğim aşırı sinirli olmam bu huyum çok işler açtı başıma ortaokul ve lisede defalarca atılmanın eşiğinden döndüm.bi de bi huyum war bi insanın tipine gıcık olursam isterse melek gibi biri olsun kanım kaynamıyor :) en sevdiğim şey şantiyede takılmaktır iş makinalarına ayrı bi hayranlığım vardır oturup saatlerce sıkılmadan izleyebilirim
-
yazmaya degecek bişey yok fark ettimde .
lise mezunu.işsiz.vasıfsız.parasız.el bitik okeye dönüyoruz diyecemde şimdi biri abi bizde ıstaka bile yok diyecek
ulan yine isyanlardayım. işin kötü tarafı ne içkimiz ne sigaramız var ah ulan hayat bir daha karşılaşırsak aslar bende olacak merak etme.
-
şu an terör örgütü kuruyorum önce dünyayı sonra evreni ele geçiricem bi tek amerikaya dokunmuycam...
sonra amerikan başkanını karşıma alıp ya bana selena gomezi verirsiniz yada kaçırırım uleyn dicem tabi ukala ipne hayır dicek bende nezakete sordum dicem selenayı abd den çıkarıp sonra abd yide yokedip ele geçiricem selenayla evlenip çoluk çocuğa karışıcam falan
vay be ne ileri görüşlü adamım amerikadan tut çoluk çocuğa kadar planladım lan...
-
Ben Normal Değilim
-
Saçma sapan bi mükemmeliyetciliğim var...
Örneğin kendi bilgisayarıma format atacaksan, belki 20 seferde ancak atıyorum, bi kere sağ tuşu yanlış tıklasam, bi entera fazla bassam baştan formatlıorum...
Örneğin model yapıyorum, oraya atılması gereken 6 tane vida ise, 6 tane vida da aynı olacak, yoksa o 5 vidanın benzerii bulmak için kalkar mozambiğe bile gidebilirim...
Kendim iş yaptığım zaman, başkalarının yaptığı işe kesinlikle güvenemiyorum...
Öle oluncada zaten 5 kişinin calıştığı performansda calışıyorum, başkası yanlış yapmasın diye 10 kiş igibi calışmam gerekiyo...
Bakasının yaptığı işi genellikle pek beğenmem...
Var daha ayarsız olduğum mevzular...
-
hatalar yapan ama tecrübe kazandık die kendimi avutan biriyim.
amaçlarım (eğitim kariyer vs) gibi şeyleri hiç bir zaman gerçek bir amaç olarak göremedim veya amaç edindiğim birşeyi elde ettiğimde gözümde çok küçüldü.(hani bir şeyi elde edene kadar güzeldir gibi oluyor.) ama sorumluluk duygumu yitirmedim :)
hayalperestliğim yüksekdir ama reel hayat ile dengeyi kurdum. o da kötü alıskanlıklardan kurtulunca oldu.
yalnızlıgı cok sevmeye basladım. sanırım sahte gülücük davranıs sergileyen insanlardan oldu. sürekli sessiz sakin huzurlu ortamlar arıyorum.(bir işe giriyim para kazanim maldivlere gidicem:)
prensip edindiğim şeyleri uygularken herzaman fire veriyorum.
çok fazla dinlerim yardımcı olurum olmaya calısırım. (bi yararını görmedim)
he bide panik atagım :) böyle odamın kapısı acılınca o sesi duyunca sağlam bi sıcrar küfür kafir cıldırırım :)
en farklı gelen şey ölüm anı psikolojisi. sanki hiçbirsey gercek değil. bomboş gibi geliyor..
-
'93 İstanbul doğumluyum. Lise son sınıf öğrencisiyim.
- 18 yıllık üretim hatası hayatımda, hayata orta parmak çıkaranlardan biriyim. O yüzden hayatın gerçekleriyle dalga geçip, bilinçaltımın hayali kısmında yaşamak daha çok keyif veriyor bana.
- Aşırı derecede utangaç ve çekingen biriyim fakat yavaş yavaş bu konuda bir gelişme sağladığımıda söyliyebilirim. Ama yine de beni sevdiğinden emin olmadığım bir kıza gidip açılma konusunda sınıfta kaldığımıda belirtmek istiyorum. Çevremdeki insanlara göre yakışıklı ve sempatik biriyim, ama bu iş bu özellikleri bir kızın üstünde kullanmaya gelince olmuyor, olmuyor! Ağzım çok iyi laf yapar, bu konuda ukalalık gibi olmasın ama çok araştıran ve çok kültürlü biri olduğumu söyliyebilirim. Fakat bunu başka birinin karşısında açığa vurmak (hele ki bu biri kızsa) işleri alt üst ediyor.
- Her zaman ilk adımı karşımdakinden bekliyorum. Yani bütün herkesle aramda çok kalın bir duvar var. Bu duvarı yıkmak karşımdakinin bana olan yakınlığına bağlı. Karşımdaki insan bana ne kadar yakın oluyorsa ben de o kadar yakın oluyorum fakar karşımdaki o yakınlığı ilk benden bekliyorsa eyvah ki ne eyvah!
- Benim yaşımda bir insanın 2-3 ayda içtiği alkolü sadece 1 haftada tüketiyorum ama bağımlılık gibi değil. Yani olmadığı zaman illa olsun diye bir arayış içinde değilim. Onun dışında çoğu maddeyi denemiş ve kullanmışımdır. Gariptir ki sigara hariç.. Zaten her seferinde ilk tanıştığım kişilerin farklı bakışlarına mağruz kalıyorum. Uyuşturucu bağımlısı olup olmadığımı soruyorlar. Bu konuda onlara hep şu cevabı vermek istemişimdir ama hiçbir zaman verememişimdir; "Gözlerimi görenler der uyuşturucu bağımlısı, lan bu uykusuzluk mal mısınız!?".
- Bu yönümü hiç sevmesemde gururla obsesif olduğumu söyliyebilirim. Yaptığım birşeyi mutlaka ikinci, üçüncü defa kontrol ederim. Mesela evden çıkarken kapıyı kilitlemişsem, merdivenlerden inerken "acaba tam kilitlemedim mi, acaba açık mı kaldı" diye düşüncelerle tekrar dönüp kontrol ederim. Veya son zamanlarda şöyle bir olay çıktı "bu yazıda 17 harf var." gibi birşey okuduğumda direk sayarım kaç harf olduğunu.
Aklıma gelenler bunlar. Daha çok eksilerim vardır.
Pozitif yönlerimi yazmadım çünkü insanoğlu hiç bir zaman olumlu yönlere dikkat etmez, dikkat edilen hep negatif şeylerdir.
Cehennemin müşteri hizmetlerini arayıp, fabrika ayarlarımı sıfırlattırmak istiyorum..
-
açıklamayın herşeyi fişliyolar lan ((:
-
özgeçmişle özeleştri farklı şeylerdir. sanki yanlış anlaşılmış gibi geldi bana...
okula kapağı at gerisi kolay tümcesini; hemde mühendislik fakültesinde test ettim. sonuç; FELAKET:D
-
Çok siklemez bir insanım.
Ama bu siklemezliğim kendi hayatımı.
Başkaları için kendimi yorarım ama kendime gelince tırt.
Herkese akıl veririm yardımcı olurum kendime gelince tırt.
Bazen kafam atar kaybolur giderim bütün sorumluluklarımı unuturum geri döndüğümde ne kadar pahalıya mal olduğunu anlarım bu yüzden canım sıkılır tekrar kaybolurum gelirim görürüm tekrar kaybolurum bu kısır döngü içinde yaşayacağım galiba.
Hep artık planlı yaşayacağım disiplinli olacağım edebiyatı yapar sabah kalktığımda ko götüne gitsin der bildiğimi yaparım.
Para tutamam hiç sürekli birşeyler almak harcamak gelir içimden param olsada olmasada.
Kafam basar kulllanmak isterim üşenir kullanmam.
Kızları hiç anlamam anlamak istemem çok mantıksız gelirler bana.Bu yüzden adam akıllı en uzun ilişkim 6 ayı geçmez.
Gözümde tüm sorunları küçültürüm büyüğüde küçültürüm küçüğüde sonra babayı görünce oturur kalırım.
Kendimi eleştirmeyi sevmem ilk defa burda yapıyorum. Herşeyi bilir havasındayım ama kendi içimde başkalarına yapmam valla.
ota boka zaman emek ve para harcarım acımam. acırım ama o an acımam.
İnsanları hep kendim gibi sanarım. Çok klişe oldu lan bu dicem şimdi bu bile klişe olacak ama öyle.
Hiç tanımadığım adamlara güvenebiliyorum. Neden bana bir kötülük yapsın ki ben ona birşey yapmadım ki diye düşünüyorum.ve bu benim ebemin şeyiyle karşılaşmama vesile oluyor.
Arkadaşlarımdan kazık yemedim çok şükür genelde iyi arkadaşlarım var herhalde.
Çevremdeki isanların beni anlamamasını ve anlamayan embesillerin bana bakışları beni sinir ediyor onlara ayar vermek istiyorum verdiğim ayarıda anlamıyor mallar içimden sövüyorum ama yetmiyor.
Çok sinirliyim adam dövüyorum pişman oluyorum tekrar yapıyorum tekrar pişman oluyorum
bazen anlamsız hareketler yapıyorum teklikeli hareketler anlık hatalarla hayatımdan ya da sağlığımdan olacak hareketler kendime sövüyorum sonra ve tahmin ettiğiniz gibi sonra tekrar yapıyorum tekrar sövüyorum..
Tarih tekekkürden ibaret ise benim hayatım resmen bir tarih o zaman. ha bide böyl mal espriler yapıyorum arada.
+ kendinizi anlatım konusu değil bu kendinizi eleştirin konusu bunu anlayamayan insanlarada sövüyorum normalde banane lan demem gerek herşeyi takan sorun eden bir insan oldum.