folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Herkez Burada Özeleştirisini Yapsın!..

Herkez Burada Özeleştirisini Yapsın!..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

konu hortlamışken bende yaziim bari ,)

kendimde en çok kızdığım we deiştirmeyi en çok istediğim yönüm manewi werici olmam we bunu gözgöre göre yapmam mesela bişi beni üzüo ya da zarar werio ben wermeye dewam ediorum aslında güwensizlikten ziyade yapım öle sanki bişeyi yapmak benim elimde we yapmıosam insanlıktan çıkmış gibi salakça bi hisse kapılıorum oysaki bu sadece beni yıpratıo

çok çabuk sinirlenip hemen yatışabilorum 10 dakkadan daha fazla sürüosa sinirim demekki çok fena kızmışım we içimde tuttuklarımı atmam lazım demektir bu süre ne kadar uzarsa kötü yanım çıkıo ortaya insanların gözü döndüğünde hep korkmuşumdur nası ben tehlikeli hale geliosam herkesin gelmesi normal çünkü

bi kızdığım yönüm daha insanlara hemen inanıorum sorgusuz sualsiz çünkü inanmazsam sanki yalancılıkla suçluo gibi hissediorum kendi gözüme soka soka yalanını yakalarsam önce kendime ispat edip sonra karşımdakine her türlü kanıtımla giydiriorum babam bu koşulsuz kanmalarımdan dolayı hep derdi bana "utanmasan topitopla kandırılcan " die bazen bakıorum haklı kanma yaşını geçsemde hala biri bişi dediğinde inanıorum bugün kalkıp biri seni fizana götüriim bak şöle böle dese ben onada inanırım we beklerim ne zaman die hatta hayal bile kurarım bide olmadığında kendime derin yaralar açarım 

diğer yönlerimle kawgam yok bu yönlerimi bitirebilirsem ki bu çok zor o zaman kendimle sawaşım bitmiş olucak kendi kendime kızıp yüzleşmelerimide bitirmiş olucam ne dielim elbet birgün..

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

konu hortlamışken bende yaziim bari ,)

kendimde en çok kızdığım we deiştirmeyi en çok istediğim yönüm manewi werici olmam we bunu gözgöre göre yapmam mesela bişi beni üzüo ya da zarar werio ben wermeye dewam ediorum aslında güwensizlikten ziyade yapım öle sanki bişeyi yapmak benim elimde we yapmıosam insanlıktan çıkmış gibi salakça bi hisse kapılıorum oysaki bu sadece beni yıpratıo

çok çabuk sinirlenip hemen yatışabilorum 10 dakkadan daha fazla sürüosa sinirim demekki çok fena kızmışım we içimde tuttuklarımı atmam lazım demektir bu süre ne kadar uzarsa kötü yanım çıkıo ortaya insanların gözü döndüğünde hep korkmuşumdur nası ben tehlikeli hale geliosam herkesin gelmesi normal çünkü

bi kızdığım yönüm daha insanlara hemen inanıorum sorgusuz sualsiz çünkü inanmazsam sanki yalancılıkla suçluo gibi hissediorum kendi gözüme soka soka yalanını yakalarsam önce kendime ispat edip sonra karşımdakine her türlü kanıtımla giydiriorum babam bu koşulsuz kanmalarımdan dolayı hep derdi bana "utanmasan topitopla kandırılcan " die bazen bakıorum haklı kanma yaşını geçsemde hala biri bişi dediğinde inanıorum bugün kalkıp biri seni fizana götüriim bak şöle böle dese ben onada inanırım we beklerim ne zaman die hatta hayal bile kurarım bide olmadığında kendime derin yaralar açarım 

diğer yönlerimle kawgam yok bu yönlerimi bitirebilirsem ki bu çok zor o zaman kendimle sawaşım bitmiş olucak kendi kendime kızıp yüzleşmelerimide bitirmiş olucam ne dielim elbet birgün..

:D:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

24 yaşındayım Trabzon doğumluyum. Üniversite dönemimde çalışkan bi öğrenciydim 1 yıl uzatsamda öyle düşünüyodum çok gülmeyi seviyorum ciddide olabiliyorum ama bu tiple beni müfettiş veya uzman yapıcaklarını sanmıyorum  a.q :( 

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

hergün bunalımdayım. alıştım artık böyle sürüp gidicek :)

le le le sakine
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:

Suan meslek lisesi web tasarım son sınıfım daha baslamadım öss kasmaya : |

Öss konusuna klasik calısma yöntemlerinden bir sonuc alamazsam üni. konusunda bir alternatif üretme planımda var.

İlerde en azından programcı olmak ve kesinlikle Finlandiyada yaşamak.Kendi gibi olmayan cool olmaya calısan insanlara kıl oluyorum,boş insanlarıda hic sevmiyom.Beni sevmeyen insanların olması hosuma gidiyor.Bircok arkadasım var ama 4-5 tanesi haric hiçbirini özünde adam yerine koymam.

Vay amk konuya 5 ay önce yazmısım simdi 3 ay kaldı 5 ay önce calısmaya baslasaydım simdi nerelerdeydim : | Biraz geç basladım calısmaya

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

2 yıllık muhasebe bölümü 1. sınıf öğrencisiyim.. Burayı hiç çalışmadan kazandım ve hala çalışmayarak birşeylerin yürüyeceğini zannediyorum.. Bu benim hatam çünkü benden beklentileri olan bir sürü insan var , Ama ben istemediğim bir şekilde hiçbirşeyi önemsemiyorum.. Hedefim okulu bitirdikten sonra UE Kamu,iktisat,maliye bölümlerinden birini okmuak, belki okulu bitirmedende kazanıp gidebilirim.. Mesleki olarak hedefim Malü müşavir olmak bunun için çok çalışmam gerekiyor.. Bendede o göt yok..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

Halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü 3.sınıf öğrencisiyim.Okul bitince kendi mesleğimi yapamayacağımı düşünüyorum.Kendi işimi kurmak hayattaki ilk hedefim.Tabi her üniversite öğrencisinde olduğu gibi polis olmakta planlar arasında var.Kafama herşeyi takarım böyle.İnceden inceye planlar yapar kimseye sezdirmem.Ayrıca düzen manyağıyım.Herşey düzenli olmalı.Örneğin,uyku,yemek,okul,para vsvs.Düzenli olmadığı zaman kendimi yer bitiririm.

Gelecek konusunda haddinden fazla endişelerim var.Onu dışında hayatı pek bi severim.Çiçek,böcek,ot,ağaç mağaç işte hacı.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugragorkem
    bugragorkem's avatar
    Erkek

89 samsun ÇARŞAMBA

05

Bir kulu çok sevdim..
    O da beni çok sevdi..
    Sorun yok yani iyiyiz...

08 trabzon KTU

uyuz adamı sevmem beni de hiçkimse sevmez

okur-söverim

ve var la
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutkun
    tutkun's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:

u235 bunu yazdı:

Öss konusuna klasik calısma yöntemlerinden bir sonuc alamazsam üni. konusunda bir alternatif üretme planımda var.

İlerde en azından programcı olmak ve kesinlikle Finlandiyada yaşamak.Kendi gibi olmayan cool olmaya calısan insanlara kıl oluyorum,boş insanlarıda hic sevmiyom.Beni sevmeyen insanların olması hosuma gidiyor.Bircok arkadasım var ama 4-5 tanesi haric hiçbirini özünde adam yerine koymam.

Vay amk konuya 5 ay önce yazmısım simdi 3 ay kaldı 5 ay önce calısmaya baslasaydım simdi nerelerdeydim : | Biraz geç basladım calısmaya

Gittin mi Finlandiya'ya ? :D

Bilen konuşmuyor, konuşan bilmiyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

tutkun bunu yazdı:

u235 bunu yazdı:

u235 bunu yazdı:

Gittin mi Finlandiya'ya ? :D

onun daha 2 senesi var hocam en azından :D

Toplam Hit: 8178 Toplam Mesaj: 51