folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Herkez Burada Özeleştirisini Yapsın!..

Herkez Burada Özeleştirisini Yapsın!..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Kreyzi bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

asabiyimdir tersimdir ama herkese karşı değil uzun zaman muhabbetim olan adamla sonuna kadar muhabbete giderim

birden kızıyorum sinirleniyorum bu huyumu hiç sevmiyorum. birde bir iş varsa yapılacak ne yer ne içerim hiç bişi yapmam o iş yapılmadıkça :)

yemiyorsun o huyun iyi değil bak 50 kiloya düştün abi :)

olum varllaha sorma bir genç kız kadar kilo verdim :) içimden bir insan çıktı 2. insanıda çıkarırsam ok fit olacam :D

ne 2.si ne 3.sü bi basketbol takımı var orada :F

ayrıca akşam konuşalım abi :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

1990 ve Giresun Dogumluyum.

Insanlara genellıkle guvenırım ama yanlıslarını gordugumde o ınsanla işim o an bıter.

Cabuk sınırlenırım(bu huyumdan nefret edıyorum),sınırlendıgımde kırıcı oluyorum,ve bazen agzımdan ole kırıcı kelımeler cıkıyor kı(kufur mayetınde degıl tabıkıde) aynanın karsısına gecıp dusununce kendımden utanıyorum.

Aıleme,Dinime,Vatanıma Cok baglıyım.Bu ucunden bırıne laf gelırse dayanamam orataya atlarım.

Bu zamana kadar kımseye yapmıs oldugum buyuk bır yanlıs yoktur(Allah'a şükrolsun).

Şakayı yerinde ve zamanında olmak şartıyla çok ama çok severim. :)

Çevremdeki insanlar beni zeki bi genc olarak gorselerde,ben ole dusunmuyorum :)

Hayatta en deger verdııgm soyut varlıklardan bazıları ; Güven,Sevgi,Mutluluk,İnanc,Saygı...

Maceraya atılmayı,daha dogrusu sonumu bılmeden bır yere dogru gıtmeyı cok severım.

Gezmekten, yenı yerlerı görmekten zevk alıırm.

Sevdigim zaman veya aşık oldugumda ve karsıdan da hakkettıgım degerı aldıgıma ınandıgımda,Sevdigim kişiyi ilk sıralara koyarım,ondan baska hayatta kımsem yokmus gııb davranır,Aptallık ederım :) Sevdigim insana cok deger veririm,gerektıgınde aileme verdıgım sevgıden fazlasını ona verırım...Gelecegımı hep onun uzerıne yaparım,Rotayı onun yonunde çizerim,Hedefim hep onla beraber olmak,bir ömrü paylasmak olur.

Kolay kolay biriyle beraber olmam,20-21 senedir adam akıllı 2 kız arkadasım olmustur,biri ile 5 sene bırlıktelıgım dıgerı ıle 5 ay bırlıktelıgım oldu ve ıkısıylede cok cıddı olmama ragmen hayat şartları nedenıyle ayrı dustuk :(

Yeni bir otama girdigimde,yırtıklık yapmak yerıne,konusanları dınlerım,ortamdakılerı ınce eleyıp sık dokurum,daha sonra adamına gore muamele eder,ve gerektıgınde konusurum.

Yenı ınsanlar(yanlış anlaşılmasın,insan dedim.kendini insan yerıne koyanlar demedım) tanımaktan ve o ınsanlarla uzun surelı ırtıbat halınde olmaktan zevk alırım.

Cok duygusaldırım(bir şarkıda hüngür hüngür aglayacak kadar:)

Ölüm biran olsun bile aklımdan cıkmaz,aklımın hep bır köşesinde durur,düşündükçe ise gözlerim dolar.(Geride bırakacagım insanlardan dolayı)

İnşallah HAyırlısıyla bu sene bir universiteye gitmeye calısıcaz,sonrada meslegımın en ust sevıyesıne gelmeye calısıcaz Allah'ın ıznıyle.

Allah Hepımızın Yar Ve Yardımcısı Olsun,Şeytanın Şerrinden bizleri Korusun İnşallah...Başkada bişey yok suanlık :)

Allah büyüktür vesselam...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seretide
    seretide's avatar
    Erkek

buraya ne yazim diye yarım saat düşünecek kadar eziğim

Saçma
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

seretide bunu yazdı:

buraya ne yazim diye yarım saat düşünecek kadar eziğim

zuhaha

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mywts
    mywts's avatar
    Erkek

sıradanım başıma kötü şeyler geldiğinde üzülür,iyi şeyler için sevinirim,pek zeki sayılmam en büyük hayalim bi gün ölmek:D bunu gerçekleştireceğime eminim:D

şaka bi yana hakikaten sıradanım yav:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

herkez değil herkes :F

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

shivo bunu yazdı:

herkez değil herkes :F

Doğru söylüyorsun hocam,internette işte insan unutuyor.

Güzel şeyler yazılmış, genelimiz kargaşa içerisinde gözden kaçmıyor.Buna bir çözüm edinmeli ki bu vahim durumdan kurtulalım.Çözümleriniz nelerdir peki? =)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

İnançlarıma dil uzatılması,kendine ülkücü diyen adamın vatanını benden çok sevdiğini iddia etmesi,kendine solcu diyenin herşeye bok atması ve en uyuz oldugum

şeylerden biri kürt olduğum için pkk muamelesi görmem beni delirtir üyelerde bunlara saygılı olursa sevinirim şöyleyim byleyim diyip izdivaça çevirmicem :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

İsmim Erhan. 8889  gündür hayattayım. muhtemelen bu yazıyı okuyan çoğu insanla birbirine yakın paralel ve meridyenlerdeyiz. Tabi kafalar arası mesafeyi saymazsak.

Yukarıda yazdıklarım "kim" ve "nerede olduğum" sorusunun cevabıdır. kim olduğum konusunda daha uzun cümleler sarfedebilirdim ama aklıma birşey gelmiyor. Zira hala düşünme aşamasındayım.

"ne yapıyor" olduğum sorusunun cevabı aslında biraz karışık. Sıradan bir yaşam rutinliğinden biraz sıyrılmış olmanın verdiği rahatlıkmıdır yoksa mayalara sırtını dayamış olmanın verdiği güven midir bilmiyorum ama sanırım eskisi kadar umursamıyorum herşeyi. "Ulan ne de olsa 2 sene sonra öleceğiz toprağa karışacağız, azot döngüsü içerisinde kaybolup gideceğiz, belki de çiçek olarak açacağız işte bilmiyorum" diyorum. Ki benden olsa olsa ayrık otu olurdu zaten. Ya da dediği gibi şairin " Baba olamayacağım örneğin, toprak olmak ne garip şey anne... "   dizesi takılıyor aklıma birkaç gündür. hakikaten lan diyorum yaşıtlarım çoluk çocuğa karışmasa da evlendi bir çoğu. yada nişanlı. ya da sözlendi. ya da en azından ciddi birer ilişkileri var işte herneyse. Bense aynı şarkıyı söyleyip duruyorum sürekli. Çok sevdiğim bir şarkı bu. ama bir notası eksik işte. ondan takılıp kalmışım sanırım. Ulan ne bu diyorum bazen kendi kendime gerçekten seviyormuyum diyorum hiç tereddütsüz "evet" diyor içimdeki. ama o bunu bilmiyor. ya da biliyordur. bilip bilmemezlikten de gelebilir. yada bilmeyip bilmiş gibi davranıyor olabilir. Hatta bunları okuyor da olabilir. Hiç haberi olmayabilir de. Gerçi artık benimle ilgili şeyleri okumuyor. Öyle bir kararı vardı uzun zaman önce. Neyse bunlar derin mevzu. Gördüğünüz gibi karışık bir durum işin içinden ben bile çıkamıyorum. O yüzden diyorum işte ne de olsa 2 sene sonra öleceğiz bunları düşünmek yersiz.

Çok bir beklentim olmadı hayattan. Evmiş arabaymış paraymış cartmış curtmuş falan fistan gibi şeyler için yüzsüzlük edip dua etmedim hiç. Tek bir şey istemiştim o da olmadı zaten. Sonra farkettim ki  duaların işleyiş mekanizması böyle değil. Baktım ettiğim her dua bürokratik engellere takılıyor yukarıda, ki benim de parlementoyla aram hiç iyi değil zaten... iş işten geçmişti tabi. Hayallerimde betonarme yapılara ve teneke parçalarına yer vermedim. Benim hayalim (ki hala güncelliğini koruyor)  hani kartpostallardaki müstakil bir klübe vardır ya göle nazır. dağ tepe orman manzaralı. önünde balıkçı teknesi ve günbatımı... zor birşey değil bunlar. gerçi ilerleme kaydediyorum hayal olmaktan çıkıp hedef haline geldi. Hani dediği gibi şairin " yalnızlığım benim sidikli kontesim"

yukarıda yazdıklarım "ne yapmak"istediğimin cevabıdır.

Ben aslında yazdığım gibi konuşan bir insan değilim. Yani yazıldığım gibi okunmam. susarım daha çok. Gerekli olanı konuşur, geriye kalanı yazarım. Dinlemek daha hoş geliyor. Bazen insan söyleyeceğini zaten söylemiş oluyor tekrar etmenin ne manası var. Düşünsenize gün boyunca konuştuklamızın yarısından çoğu gereksiz değil mi? bir keresinde de yazmıştm hatta durur durur söylerim.  " ben seninle aynı kelimeleri söyleyemediysem, sen benimle aynı sessizlikte kalabilirdin"  kendimle gurur duruyorum ne de güzel söylemişim ağzıma sağlık.

yukarıda yazılanlar da bu güne kadar yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadığımın kanıtıdır.

aslında işin özeti ben aptalın tekiyim. evet evet tam olarak buyum. ama bundan bana ne. ya da size ne. ona buna şuna ne.. işiniz gücünüz yok mu sizin bu saatte bunları okuyorsunuz ? siz salakmısınız kuzum ? daha önemli işleriniz olduğu muhakkak. ya da su götürmez bir gerçek. herneyse işte. benim işim var benden buraya kadar. Yıldızları saymaya kaldığım yerden devam edeceğim.

Nerede kalmıştık?

dokuzbinikiyüzseksenyedi, dokuzbinikiyüzseksensekiz, dokuzbinikiyüzseksendokuz..........

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

1991liyim, istanbul doğumluyum, aslen konyalıyım, bilecikte yaşıyorum, okul sebebiyle sakaryadayım. 

Aslında güleryüzlü, sıcakkanlı, çevresi tarafından genelde sevilen bi tipim ama son zamanlarda farkettim ki sivri dilim bazen bazı insanların kırılmasına neden oluyor. herkesin yapısı bir olmadığı için kestiremiyorum bazen.evet bunu farkettim.. ayrıca okul derslerine çok ilgisizim, bunu henüz mesleki dersleri almaya başlamamış olmama bağlıyorum ama kendime çekidüzen vermeliyim en yakın zamanda.evet problemim bu.

Toplam Hit: 8610 Toplam Mesaj: 51