Hiç Tahribata Saldırdınız Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

hönkleyenlere

artık öyle bir zamanda yaşıyoruzki scriptinizin ve serverınızın güvenli olmasının bile anlamı olmadığı bir devirdeyiz. yani güvenli olsa ne olur sonuçta dnsle ilgili işlemler bu güvenlik önlemlerinin dışında kalıyor. 

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
      alt yapısı boktan ttnet gibi külüstür bir alt yapıylamı rene usta :)  beş dakikada 10 kere kopan sistemlemi D:

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Saldırımı ? Aaaa! Oluyomu öyle?  Hangi programı indiriyoz onun için :P

"unhöynkable"

"Less is More"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------
    yok yapmadım. ama olur da birgün banlanırsam. çerezleri hiç silmeyecem. durmadan saçma konular açacam. işiniz yoksa uğraşın benle :D diye düşünüyorum. buda bi nevi saldırı düşüncesi :D:D

Sırf bunu yazdığın için hocam, 8 senelik sorunu hallettim ;) 

Tahribat için ne kadar harcandığına gelince aylık duruma göre 400 ytl civarı bir para gidiyor, ücretini holy ödüyor, tamamen amme hizmetidir, hiç bir getirisi yoktur sitenin götürüsünden başka...

Günlük ortalama 6 saatimi çalmaktadır... 

sirhot bunu yazdı:
    Piyasada dolaşan programlarla kendını test ediyorsan yazık.

Böyle bir mantık bana göre yanlış, çünkü o kadar sacma hatalar yüzünden o kadar cok profesyonel sistem gidiyorki, insanın her an herşeyi her acıdan görmesi bazen imkansızlaşıyor... En basit örneği günde 5 kişinin denediği davs :)

Tabiki tam güvenlikli bir sistem yoktur, sonuc itibari ile en büyük güvenliğiniz bile, işletim sisteminize ve kurduğunuz yazılımlara bağlı, burada merak ettiğim, sitenin bu tarafından baktığınızda günde ortalama 20-30 a yakın iss flood sql incejtion port scan vs geliyor, acaba dedim bunu yapan bizimkiler mi yoksa düşmanlar mı :)

Sanırım ikiside... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    saldırmayı denemedim ama saldırsam hacklerim :)

işte öyle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Valla Saldırı felan çakmam ben, ama çaksamda Tahribatıma Çakmam. Yuvamız burası yahu, Bir çok Mürit Kardeşimiz Sırf Site Güvenliğini Merak ettikleri için Yoklama Çekmişler Ama Şükür Açık yok.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    lemar bunu yazdı:
    JordanoR bunu yazdı:
    lemar bunu yazdı:

sql injection ilk denemelerimi yaptigim zamanlar, bi ara tahribat formun search kisminda 1 2 denem yapmistim, saldiri amacli deil kesinlikle nasil onune gectiginizi falan belki cikarabilirim diye... ama o denemelerde sadece konu basliklarini deil konu icerigini arayan 2. versyon aramayi kesfetmistim :D

hayırdır hoca bizimle paylaşmak istermisin :D

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=47865&sayfa=2#434145 paylasmistim caktirmadan :)

ahanda fixlenmis arkadaslar bilginize... http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=36910&sayfa=6#553389

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    arkadaşlar tahribat açıkken F5 e basılı tutunca saldırdık sanıyo.dün basılı tuttum tesadüfen ip banlandı önce son ezik kısmında yazdı bidaha giremedim bideneyin isterseniz. modeme reset atınca düzeliyo. statik ip alsaydık hepten scmıştık :)

www.atsizcilar.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

dodobig bunu yazdı:
    arkadaşlar tahribat açıkken F5 e basılı tutunca saldırdık sanıyo.dün basılı tuttum tesadüfen ip banlandı önce son ezik kısmında yazdı bidaha giremedim bideneyin isterseniz. modeme reset atınca düzeliyo. statik ip alsaydık hepten scmıştık :)

boyle bir sorun oldugunda destek@tahribat.com a mail atin. durumu anlatan guzel bir yazi ile incelenir ya tarihe gomulur ip veya ban acilir. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

dodobig bunu yazdı:

arka arkaya bir suru tab acindaca oluyo galiba :) ben genelde okuyucuyumdur, herseyi okumaya calisirim... e tablarda cok kullanisli, bazen 20lerde tab aciyordum, son zamanlarda farkettimki belli bir sayiyi arka arkaya acinca sayfalar acilmiyor... bende artik 10 tane falan acip onlari okuyorum, sonra giderlerini aciyorum... 

anca gidersin...
Toplam Hit: 24442 Toplam Mesaj: 126