Hiç Tahribata Saldırdınız Mı?
-
hönkleyenlere
artık öyle bir zamanda yaşıyoruzki scriptinizin ve serverınızın güvenli olmasının bile anlamı olmadığı bir devirdeyiz. yani güvenli olsa ne olur sonuçta dnsle ilgili işlemler bu güvenlik önlemlerinin dışında kalıyor.
-
alt yapısı boktan ttnet gibi külüstür bir alt yapıylamı rene usta :) beş dakikada 10 kere kopan sistemlemi D:
-
Saldırımı ? Aaaa! Oluyomu öyle? Hangi programı indiriyoz onun için :P
"unhöynkable"
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
yok yapmadım. ama olur da birgün banlanırsam. çerezleri hiç silmeyecem. durmadan saçma konular açacam. işiniz yoksa uğraşın benle :D diye düşünüyorum. buda bi nevi saldırı düşüncesi :D:D
-----------------------------Sırf bunu yazdığın için hocam, 8 senelik sorunu hallettim ;)
-----------------------------Tahribat için ne kadar harcandığına gelince aylık duruma göre 400 ytl civarı bir para gidiyor, ücretini holy ödüyor, tamamen amme hizmetidir, hiç bir getirisi yoktur sitenin götürüsünden başka...
Günlük ortalama 6 saatimi çalmaktadır...
sirhot bunu yazdı:
Piyasada dolaşan programlarla kendını test ediyorsan yazık.-----------------------------
Böyle bir mantık bana göre yanlış, çünkü o kadar sacma hatalar yüzünden o kadar cok profesyonel sistem gidiyorki, insanın her an herşeyi her acıdan görmesi bazen imkansızlaşıyor... En basit örneği günde 5 kişinin denediği davs :)
Tabiki tam güvenlikli bir sistem yoktur, sonuc itibari ile en büyük güvenliğiniz bile, işletim sisteminize ve kurduğunuz yazılımlara bağlı, burada merak ettiğim, sitenin bu tarafından baktığınızda günde ortalama 20-30 a yakın iss flood sql incejtion port scan vs geliyor, acaba dedim bunu yapan bizimkiler mi yoksa düşmanlar mı :)
Sanırım ikiside...
-
saldırmayı denemedim ama saldırsam hacklerim :)
-
Valla Saldırı felan çakmam ben, ama çaksamda Tahribatıma Çakmam. Yuvamız burası yahu, Bir çok Mürit Kardeşimiz Sırf Site Güvenliğini Merak ettikleri için Yoklama Çekmişler Ama Şükür Açık yok.
-
lemar bunu yazdı:
JordanoR bunu yazdı:
lemar bunu yazdı:
-----------------------------sql injection ilk denemelerimi yaptigim zamanlar, bi ara tahribat formun search kisminda 1 2 denem yapmistim, saldiri amacli deil kesinlikle nasil onune gectiginizi falan belki cikarabilirim diye... ama o denemelerde sadece konu basliklarini deil konu icerigini arayan 2. versyon aramayi kesfetmistim :D
-----------------------------hayırdır hoca bizimle paylaşmak istermisin :D
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=47865&sayfa=2#434145 paylasmistim caktirmadan :)
-----------------------------ahanda fixlenmis arkadaslar bilginize... http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=36910&sayfa=6#553389
-
arkadaşlar tahribat açıkken F5 e basılı tutunca saldırdık sanıyo.dün basılı tuttum tesadüfen ip banlandı önce son ezik kısmında yazdı bidaha giremedim bideneyin isterseniz. modeme reset atınca düzeliyo. statik ip alsaydık hepten scmıştık :)
-
dodobig bunu yazdı:
arkadaşlar tahribat açıkken F5 e basılı tutunca saldırdık sanıyo.dün basılı tuttum tesadüfen ip banlandı önce son ezik kısmında yazdı bidaha giremedim bideneyin isterseniz. modeme reset atınca düzeliyo. statik ip alsaydık hepten scmıştık :)
-----------------------------boyle bir sorun oldugunda destek@tahribat.com a mail atin. durumu anlatan guzel bir yazi ile incelenir ya tarihe gomulur ip veya ban acilir.
-
dodobig bunu yazdı:
-----------------------------arka arkaya bir suru tab acindaca oluyo galiba :) ben genelde okuyucuyumdur, herseyi okumaya calisirim... e tablarda cok kullanisli, bazen 20lerde tab aciyordum, son zamanlarda farkettimki belli bir sayiyi arka arkaya acinca sayfalar acilmiyor... bende artik 10 tane falan acip onlari okuyorum, sonra giderlerini aciyorum...