Hiç Tahribata Saldırdınız Mı?
-
denedim ama bana mısın demedi. bişi bulsaydım valla yöneticilere haber verecektim :))
-
ankette zikript alert zikripti ben rapor etmiştim sana . ama o açık hiç bi foka yaramasa bile garizmayı çizdiriodu xD
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
thecoltfire bunu yazdı:
-----------------------------Ya saldırsam ne olcak :D hayal kırıklıgına ugrarırım dimi ama
Ama bak doğruyu söylemek istersem holyone abimizin yaptığı su saldırı programıyla birkac kez denedım basarısız oldum :D
Bu arada bu siteye aylık kac $ dolar harcanıo ?
-----------------------------400 civarı.
-----------------------------400 dolar + renenin bilgisi+renenin gözleri+renenin sağlığı+yetkililerin siniri+ vs...
tahribat için herkeizn binbir çeşit emeği var.En basitinden tahribatın en gıcık gittiği şahıslar tahribatı rahatlatıyor. gibi..
-
Gece gündüz girmekten bıkmadığımız bu güzelim tahribata neden saldıralım ki?
-
bnmde 3-4 şey denemişligim var :D
sql kasmıstım bi kere olmamıstı xD
acık aramıstım bulamamıstım mallıgımdan sanırım xP
-
Denyoyla eski siteme saldırmıştım. Tahribata asla :)
-
3,4 sene önce sql injection denedigimi ve hata verdirttirebildigimi hatirlar gibiyim. :)
-
sagdan soldan buldugum programlarla degil ama bazı mantıksal işlevleri denerim bazen. bir ara baya bieskiden konu degistirmeyi denedim id yazarak edit penceresini acmıstı ama degisiklik yaptırmamıstı degisiklige izin verseydi bilgilendirecektim sizi. tahribatcı tahribatı korumak için test eder ve etmelide bence ;)
bir kaç kezede tamperle bakmıstım ne var ne yok arkada goremedigimiz diye hepsi bu :D
-
Bugüne kadar hiç denemedim fakat aklımdan da geçmedi değil. Rene umarım kızmazsın, hack felan değilde ne bileyim acayip bir duygu. Bir ara denemeyi düşünüyorum. Tanrı beni korusun.
-
Saldırdım :)