Hiç Tahribata Saldırdınız Mı?
-
şimdiye kadar hiç tahribata zarar vermeyi amaçlamadım, ama açık aradım :)
açık aramaktaki amacım "eğer açık bulursam rene ye bildirir belki bir madalya kaparım" felsefesiydi :D
açık ararken yaptığım denemelerde şu an aklıma gelen;
"piçlik yapmayalım"
"böyle devam edersen sikilebiliten yükselebilir"
"iyi denemeydi ama bu mesaj size ait değil :)"
"yetkilerinizle ilgili bir sorun var"
uyarılarıyla karşılaştım :)
hala oluyo mu bilmiyorum, bi ara msj editleme sayfasında adres çubuğundaki satırda yazan msj id ye başkasının msj id sini yazınca o kişinin msj ının edit sayfası geliodu, rene ye bildirmiştim ama soradan anladım ki orda açık maçık yok :)
baktım böyle olmuor, tbt de açık bulup madalya alamayacam, o gün bugündür cwde açık arıom belki hacklerim de madalya alırım die :P:P
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
(...)
baktım böyle olmuor, tbt de açık bulup madalya alamayacam, o gün bugündür cwde açık arıom belki hacklerim de madalya alırım die :P:P
-----------------------------muhahaha güzel taktik :)
-
3 sene önje 2 kullanıcı adım wardı birini saldırı amaçlı kullanıyodum banlandı :D
-
TBT de ki programları ilk tbt üzerinde denemiştim. Öyle hatırlıyorum yani. Bi de bu konuda biri bu linki vermiş küfretti dedmiş. Ne diyor diye merak ettim denedim. Mutlu olmadım.
http://www.tahribat.com/comment.asp?yer=murid&islem=sil&id=123456
-
rene beni son ezik diye lansettiniz ya teessuf ederim :)
açıklıyayım.
bi üyelik sistemi yapar gibi yaptım:) ie ile giriş yapıyorum.iede loginken
opera ile giriyom , operada loginken firefoxla login oluyom.
ve bu browserlarda bi kaç sekmede birden login görünüyom. tabi şunuda eklemeliyim. ajax ile sayfanın bi kıyısını 1 dk aralıkla güncelliyom
derken. access forbidden mi ne uyarısı aldım.. err 403 dü sanırım.
ulan bu neyden kaynaklanıyor acaba benim pcdenmi yoksa localhostdanmı böle dei düşünürken.
tahribata girdim. bide bundan deneyeyim. acaba aynı şeymi olcak? die düşündüm.durumu irdelemek için aktif kullanıcılar sayfasını açtım
kötü bi niyetim yoktu:) olsa da bişi olmaz zaten. bundan kuşkum yok..
bu arada senin fikrinide almak isterim.
tablo a da kullanıcı ip,sonaktiflik
tablo b de kullanıcı ip son aktiflik sayfa sayfa basligi browser isletim sistemi kaydediliyor.
nie böle yaptı bu ?
kullanıcı zaman aşımına uğramadan aynı isimle tekrar girmesini engelledim fakat bu çözüm değil sanırsam?