Hiç Tahribata Saldırdınız Mı?
-
dodobig bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar tahribat açıkken F5 e basılı tutunca saldırdık sanıyo.dün basılı tuttum tesadüfen ip banlandı önce son ezik kısmında yazdı bidaha giremedim bideneyin isterseniz. modeme reset atınca düzeliyo. statik ip alsaydık hepten scmıştık :)
-----------------------------hacım F5e basınca sayfayı sürekli yeniliyo tabi Tahribatın gelişmiş Firewallı bunu saldırı sanıp bi güzel ipini banlıyo :D
-
Ekmek yediğimiz yuwaya ihanetmi:D Gerek yok:D
-
sanırım ak göt kara göt meydana cıkıcak gibin bu konuda :D
bugune kadar hic tahribat.com'a saldırmadım cunku o işlerden hiç anlamam. oncelikle bunu belirteyim.. ama dusuncemi acıklamakda gerekirse o işleri bilseydim kesinlikle tahribat.com ile ugrasırdım kesin.... ben hacker im diyebilen lamerlerle dolu bir ortamda götü yiyen gelir tahribatla ugrasır.... ne zamanki burada bir basarı elde eder ne zamanki rene nin kodlarını halteder ondan sonra adam olur... heeaa adam olduktan sonrada zaten buraya uye olur, ne kadar ugrastıgını hatırlar ve derslerin en buyugunu alır bence.... yanlıssam duzeltin buyuklerim.... yane benim bilgim yok bu konuda ama dısarıdan gozlemlerim bunlar...
yane kısa sozle ozetin verilmesi gerekirse: sıkıysa yakala........
veya sıkıyosa ugras
veya kısaca sieeeeeeeeeeeee :D sana burda ekemk yok....
-
pc mi kaybetmek istemiyorum :D
-
dodobig bunu yazdı:
20-25 sekme açınca da aynısı oluyor.
arkadaşlar tahribat açıkken F5 e basılı tutunca saldırdık sanıyo.dün basılı tuttum tesadüfen ip banlandı önce son ezik kısmında yazdı bidaha giremedim bideneyin isterseniz. modeme reset atınca düzeliyo. statik ip alsaydık hepten scmıştık :)
----------------------------- -
tarikata karşı çıkanın skini kesip pastırma,meme uçlarını kesip köfte yaparız.muhaha iyice gaza geldim
-
bnlik bişe yok. günde 8 saatimi harcadıgım siteyi hacklemeye çalişmam.durduk yere ban yemeye gerk yok. ha açıgını bulursam ki zannetmiyom, destek'e bildiririm.
-
nickneyime bunu yazdı:
bnlik bişe yok. günde 8 saatimi harcadıgım siteyi hacklemeye çalişmam.durduk yere ban yemeye gerk yok. ha açıgını bulursam ki zannetmiyom, destek'e bildiririm.
-----------------------------örnek mürid :)
-
adam gibi bişiler biliyo olsam bu konularda eminim denerdimde henüz edinemedim =)
-
la tahirbata cok saldıran oldu ama ellerinden hiç bişey gelmedi :)