Hisseyorum.Co Yapay Zeka İle BIST Teknik Analiz Ve Hisse Senedi Yorumları
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
üyelik açmadan soru soramıyor muyuz?
eposta şifre sallayip giriş yapabilirsin hojam.belki telegram entegrasyonu yaptigim zaman o aradan cikar.
-
wh0 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
eposta şifre sallayip giriş yapabilirsin hojam.belki telegram entegrasyonu yaptigim zaman o aradan cikar.
salladım, olmadı :)
-
LynXMaSTeR bunu yazdıwh0 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
belki biraz daha destekli sallamalisin hojam gercekci bi mail ve sifre gerek.
-
wh0 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıwh0 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
belki biraz daha destekli sallamalisin hojam gercekci bi mail ve sifre gerek.
destekleyince oldu :)
ancak yaptığı yorumlarda sadece geçmişe dönük verileri söylüyor, ileri dönük olabilecek senaryolarla ilgili herhangi bir veri sunmuyor.
-
Eline Emeğine sağlık hocam
-
rocktivate bunu yazdı
https://www.hissederinlik.com/ şu şekilde derinlik vs görbileceğimiz bir alan koyarsan tadından yenmez
bu yıl arz olanlar çıkmıyor arama kısmında. acaba başka alternatifi var mı ücretsiz ?
-
Kreyzi bunu yazdırocktivate bunu yazdı
https://www.hissederinlik.com/ şu şekilde derinlik vs görbileceğimiz bir alan koyarsan tadından yenmez
bu yıl arz olanlar çıkmıyor arama kısmında. acaba başka alternatifi var mı ücretsiz ?
bunu inceledim wss'e stream ediyor datayi. basit bu da.. kalici guvenilir bi servis degil. daha kalici bi kaynak gerek.
-
Yatırım tavsiyesi vermiyor mu?
-
Pikacu bunu yazdı
Yatırım tavsiyesi vermiyor mu?
:) ahaha su an için hayır. yorum verisi ile birleştirdiğimizde neden olmasin :)
-
***Alım tavsiyesi için kendi kriterimi yazayım belki ilerde kullanırsınız :)
Mesela bist100 endeksi zirvedeyken, karlılığı iyi olan (sektöründeki firmalara kıyasla) bir hisse senedi kendi zirvesinden en az %10 aşağıda ise alım fırsatı başlamıştır. %10 dan çok daha aşağıda ise mesela %25 ise, alım fırsatı kesindir ve yüklü alım yapılabilir. Tabii ki yüklü alım yapacaksanız en az 1 yıl beklemeyi göze almalısınız.
Diyelim ki bist100 kendi zirvesinden %10 daha aşağıda(şu aralar olduğu gibi) O zaman kriterimiz "karlılığı iyi olan (sektöründeki firmalara kıyasla) bir hisse senedi kendi zirvesinden en az %20 aşağıda" ise olacaktır. Bu örnekler, bist100 zirvesinden ne kadar uzaksa yüzdesel olarak 10 puan daha ekleyerek devam eder. Umarım anlatabilmişimdir. Aslında çok basit yüzdesel hesapla, teknik analiz çizgilerine, onun bunun tavsiyesine gerek kalmadan alım fırsatı yakalayabilirsiniz.
Karlılık oranları da fk ve favök değeri ile kıyaslanabilir. Esas faliyet karlılığını da kıyaslayabilirsiniz. Kıyaslama her zaman sektörüne göre yapılmalıdır.
Ben kendi bilgime güvenerek alım yaptığım için de hiç üzmedi, tatlı tatlı yükseliyor borsa karlılığım :)
borsa hisse senedi yapay zeka hisse hisse yorum tarlada dans eden programcı