folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Hisseyorum.Co Yapay Zeka İle BIST Teknik Analiz Ve Hisse Senedi Yorumları

Hisseyorum.Co Yapay Zeka İle BIST Teknik Analiz Ve Hisse Senedi Yorumları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hisseyi seçtim ve şöyle bir soru sordum, gelen cevapla birlikte paylaşıyorum.

- 2024 ocak fiyat hedefi nedir?

- 2024 Ocak fiyat hedefi hakkında herhangi bir veri veya tahmin sunulmadığı için bir değer belirtilmemiştir. Finansal piyasaların karmaşıklığı ve çeşitli etkileyici faktörlerin bulunması nedeniyle, gelecekteki hisse fiyatları hakkında kesin bir tahmin yapmak mümkün değildir. Fiyat hedefleri, kapsamlı bir analiz ve piyasa koşullarının dikkate alınması ile oluşturulmalıdır.

henüz ileriye dönük tahmin vs yapamıyor sanırım hocam, sadece geçmiş verileri bize sunuyor anladığım kadarıyla?

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

geçmiş verisi yok anlık veriye göre değerlendiriyor.

CEMTS hisse senedinin teknik analizine göre, RSI (Relative Strength Index) değeri 59.01'dir. RSI, aşırı alım-satım durumlarını belirlemek için kullanılır ve 0 ile 100 arasında değer alır. 70'in üzerindeki bir RSI değeri aşırı alım sinyali olarak yorumlanırken, 30'un altındaki bir RSI değeri aşırı satım sinyali olarak değerlendirilir. Bu durumda CEMTS hissesi, hala orta seviyede bir RSI değerine sahip olduğu için aşırı alım veya satım bölgesinde bulunmamaktadır.

Hisse senedinin momentum göstergesi olan MOM (Momentum) değeri ise 0.18'dir. Pozitif değerler fiyatların yukarı yönde ilerlediğini, negatif değerler ise fiyatların aşağı yönde ilerlediğini gösterir. Bu durumda CEMTS hissesi, hala biraz yükseliş momentumuna sahip olduğunu göstermektedir.

CCI20 (Commodity Channel Index) değeri 46.87'dir. CCI, bir hisse senedinin mevcut fiyat seviyesinin istatistiksel olarak normal dağılım sınırlarının ne kadar uzağında olduğunu gösteren bir göstergedir. +100 ve -100 arasında değer alır. +100'e yaklaştığında aşırı alım, -100'e yaklaştığında ise aşırı satım sinyali verir. Bu durumda CEMTS hissesi, nispeten orta seviyede bir CCI değerine sahip olduğu için aşırı alım veya satım bölgesinde bulunmamaktadır.

MACD (Moving Average Convergence Divergence) göstergesi, MACD hattı ile sinyal hattının kesişiminden oluşur. CEMTS hissesinde, MACD.macd değeri 0.49 ve MACD.signal değeri 0.59'dur. Pozitif bir MACD değeri genellikle yükseliş eğilimi olarak yorumlanırken, negatif bir MACD değeri ise düşüş eğilimi olarak değerlendirilir. Ancak bu durumda CEMTS hissesinin MACD değerleri birbiriyle çok yakın olduğu için belirgin bir yön tespit etmek zordur.

Bollinger Bantları (BB) göstergesi, fiyatın hareketli ortalamaların üzerinde veya altında ne kadar uzaklaştığını ölçer. CEMTS hissesinde, BB.upper değeri 14.84 ve BB.lower değeri 11.87'dir. Fiyat BB.upper'ın üzerinde olduğunda aşırı alım, BB.lower'ın altında olduğunda ise aşırı satım olarak değerlendirilebilir. Bu durumda CEMTS hissesi, fiyatın orta bant aralığında olduğunu göstermektedir.

Son olarak, hareketli ortalamaların değerleri de teknik analizde önemli bir göstergedir. CEMTS hissesinde, SMA20 değeri 13.36, SMA50 değeri 11.81 ve SMA200 değeri 10.35'tir. Fiyatın hareketli ortalamaların üzerinde olması genellikle yükseliş eğilimi olarak yorumlanırken, altında olması ise düşüş eğilimi olarak değerlendirilir. Bu durumda CEMTS hissesi, fiyatın hareketli ortalamaların üzerinde olduğunu göstermektedir.

Sonuç olarak, CEMTS hisse senedinin teknik analizi incelendiğinde, RSI, MOM, CCI20, MACD, Bollinger Bantları ve hareketli ortalamalar gibi çeşitli göstergeler değerlendirilerek orta seviyede bir performans sergilediği görülmektedir. Ancak tek başına bu göstergelerin verdi

wh0 tarafından 25/Eyl/23 00:17 tarihinde düzenlenmiştir

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

YAPAY ZEKADAN yüksek verimlilik ile sonuçlar alabilmek için bazı ipuçları:

HISSE_SEMBOLU şimdiki fiyatını da dahil ederek hisse senedi teknik ve temel analizini bütün finansal verilerini kullanarak fiyatın yukarı mı yoksa aşağı yöne mi kısa vade de mi yoksa uzun vade de hareket edeceğinin önerisini yapar mısın? Sonucu şu şekilde ver { Risk: <1 den 100 e kadar> , Vade <Düşük,Yüksek,Orta seçeneklerinden biri> , Fiyat:<MevcutFiyat> , PiyasaDegeri: <MevcutDeger> }

HISSE_SEMBOLU şimdiki fiyatını da dahil ederek hisse senedi teknik ve temel analizini bütün finansal verilerini kullanarak fiyatın yukarı mı yoksa aşağı yöne mi kısa vade de mi yoksa uzun vade de hareket edeceğinin önerisini yapar mısın?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

Hisseyorum guncellendi.

Yapay zeka yorumlarını

https://hisseyorum.co/user/yapayzeka

adresinden takip edebilirsiniz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

ücretsiz hesapla soru soramıyor muyuz? daha başlangıç aşamasında ücretli üyelik bence doğru bir hareket değil. coinle ödeme de hiç pratik değil. hayırlı işler.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo
    kuytul bunu yazdı

ücretsiz hesapla soru soramıyor muyuz? daha başlangıç aşamasında ücretli üyelik bence doğru bir hareket değil. coinle ödeme de hiç pratik değil. hayırlı işler.

hayır hojam.  yapay zekaya naber benden adam olur mu gibi promptlar girildigi icin kapattim.

bir public acc acip paylasacagim gunluk tarikat muridlerinin ucretsiz ortak kullanabilecegi.

wh0 tarafından 27/Eyl/23 21:30 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

Hisseyorum yapay zeka botunu telegram üzerinden ücretsiz kullanabilirsiniz

@hisseaibot bot'u ile etkileşime geçip start komutu verdikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Telegram kullanıcı adınız ile hisseyorum.co'daki kullanıcı adınızın aynı olması gerekmektedir.

Hisseyorum hesabı oluşturup, profil ayarlarınızdan kullanıcı adınızı (rumuzunuzu) telegram kullanıcı adınız ile aynı yaptıktan sonra telegram üzerinden hisse senedi temel teknik analizler ile ilgili sorabilirsiniz.

site üzerindeki (diğer bilgileriniz private (eposta vs.) hiçbir şekilde kullanıcılar ya da başka birileri ile paylaşılmayacak)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

sadece yorum yapmakla yetinmese daha iyi olmaz mı ?

banka veya aracı kurum entegrasyonu olsa ve önceden seçilen kriterlere göre en uygun hisseleri seçip alsa veya satsa güzel olmaz mı ?

bize de yatan işadamları derneğine üye olmak kalır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    wh0 bunu yazdı

Hisseyorum yapay zeka botunu telegram üzerinden ücretsiz kullanabilirsiniz

@hisseaibot bot'u ile etkileşime geçip start komutu verdikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Telegram kullanıcı adınız ile hisseyorum.co'daki kullanıcı adınızın aynı olması gerekmektedir.

Hisseyorum hesabı oluşturup, profil ayarlarınızdan kullanıcı adınızı (rumuzunuzu) telegram kullanıcı adınız ile aynı yaptıktan sonra telegram üzerinden hisse senedi temel teknik analizler ile ilgili sorabilirsiniz.

site üzerindeki (diğer bilgileriniz private (eposta vs.) hiçbir şekilde kullanıcılar ya da başka birileri ile paylaşılmayacak)

Sagol hocam

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo
    acikistihbarat bunu yazdı

sadece yorum yapmakla yetinmese daha iyi olmaz mı ?

banka veya aracı kurum entegrasyonu olsa ve önceden seçilen kriterlere göre en uygun hisseleri seçip alsa veya satsa güzel olmaz mı ?

bize de yatan işadamları derneğine üye olmak kalır.

riskli olur