Hitler Bir Katildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abidalherifxW
    abidalherifxW's avatar
    Erkek

yahudilern ne kadar aşşaglık oldgu Kuranda belirtilio zaten . amam hitler akıllı adamdı diodunuz. akıllı adam beyyinli adam belirli bir fethedecei sınırı vardır ! ileriyi düşünerek hareket eder .onun gozunu toprak hırsı bürümüş ne işin var senin rusyada ?? yetmio mu aldıgın yerler ?  hitlerde bunu goremedm.akılsızlık etti. ama cesur bi o kadarda zaten deli manyaın teki xD yahudileri katletmesine gelince bence yanlş yaptı. hitlerin zamanında yahudielre yaptıgını yahudielr şimdi tüm dünyaya müslümanlara filistine ona buna yapıor. bunun boyle olmasının sebebi hitler idi. adam yakarak asarak bu işi yapamazsınç. bu dünyada iyi de kötüde olmalı ! doğal bişey.

insan ırkının eğitimini bugüne kadar sanki gardiyanlar ile cellatlar yönetmiş gibi görünüyor! //// eski geberlanxD !!! efsaneeeW :D ama yinede geberlanxD açılsa iyi olur :S suçm yokken banlandm :S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

kızılderililer kötü vietnamlılar kötü hitler kötü saddam kötü iran kötü vs vs. amerikalılar söylüyor dünyada onlara uyuyor.filistinlilerde şu anda bir  çeşit soykırıma uğruyor ama dünya ses çıkarmıyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Irkçılığa (asabiyyeye) çağıran Bizden değildir; ırkçılık için savaşan Bizden değildir; ırkçılık üzere, asabiyye uğruna ölen Bizden değildir." (Müslim, İmâre 53, 57, hadis no: 1850; Ebû Dâvud, Edeb 121; İbn Mâce, Fiten 7, hadis no: 3948; Nesâî, Tahrim 27, 28)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

musevi inancına göre ortadoğuda büyük israil devleti kurulması gerekiyordu ama düşünün avrupada çok zengin olmuş keyfi ve düzeni yerindeki yahudiler dağın başında bir yere nasıl gönderilir ve bir ideoloji hayata geçirilir???

işte en büyük plan buydu yahudileri korkutarak öldürerek göçe zorlayıp dünyanın başına bela yapmak.

yahudiler boşuna bu kadar zengin değil çok ama çok zekiler.

6 milyon yahudi ölmedi ölenlerin çoğu çok farklı ırktan olan zavallı savunmasız insanlardı çingeneler vs. 

ama dünyaya 6 milyon yahudi öldü diyerek hem acıtasyon yaptılar filmlerle belgesellerle kitaplarla hem de israili kurdular.

bu aslında çok net ve basit.

siz olsanız o dağın başına dünyanın bir ucuna zengin ve rahatı yerinde insanları nasıl gönderirsiniz ?????

işte öyle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

RhiFaT bunu yazdı:
    -----------------------------

musevi inancına göre ortadoğuda büyük israil devleti kurulması gerekiyordu ama düşünün avrupada çok zengin olmuş keyfi ve düzeni yerindeki yahudiler dağın başında bir yere nasıl gönderilir ve bir ideoloji hayata geçirilir???

işte en büyük plan buydu yahudileri korkutarak öldürerek göçe zorlayıp dünyanın başına bela yapmak.

yahudiler boşuna bu kadar zengin değil çok ama çok zekiler.

6 milyon yahudi ölmedi ölenlerin çoğu çok farklı ırktan olan zavallı savunmasız insanlardı çingeneler vs. 

ama dünyaya 6 milyon yahudi öldü diyerek hem acıtasyon yaptılar filmlerle belgesellerle kitaplarla hem de israili kurdular.

bu aslında çok net ve basit.

siz olsanız o dağın başına dünyanın bir ucuna zengin ve rahatı yerinde insanları nasıl gönderirsiniz ?????

akla en mantıklı gelen açıklama da bu zaten.yüzeysel bakanlar bunu göremez pek...

Ayrıca öldürülenlerden toplanan paralarla kurulmuştur israil..

yahudiler para,mal,mülk hastasıdır.kimseye zırnık koklatmazlar.israil kuracaz para lazım deyince ona bile vermezler kendilerini düşünürler..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

İnsanlar duygusal.

Hitler'den daha namussuz bir insan ben duymadım şahsen.

Ancak yahudilerin mahsumlara yaptıklarını gören insanlar duygusal davranıp hitlere sevgi duyuyor.

Yahudilerin yaptığının kralını yaptı bu adam. Bu adama sevgi duyan birine çok şaşırırım her halde.

işte bunu bi anlayabilseler...

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

katli vacip olan bir ırkı katletmekle katil olunmaz

hiç düşünmeden bende aynısını yapardım

olaya duygusal bakıyo diyenler olaya duygusal bakıyo

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Özür diliyorum. Çok uzun süredir siyasi içerikli tartışmalara girmeme gayreti göstermekte idim. Ancak Hitler'den konu açıyorsanız; iki kelam etme hakkımın doğduğunu düşünüyorum.

Birincisi Adolf Hitler ırkçı, faşist, diktatör veya türeci olan benzetmelerle adlandırılmış olsada; işin aslına bakacak olursanız Hitlerin Nasyonal Sosyalist olduğunu göreceksiniz. Burda ayrıntılı olarak Nasyonalizm'i anlatacak değilim. İlgilenen arkadaşlar ayrıntılı kaynaklar bulabilirler.

Olayın kırılma noktasının sanıyorum farkında değiliz. Hitleri kötüleyenlerin hemen akabinde kurdukları cümleler ''Irkçılığın kötülüğü'' üzerinedir. Peki neden dolayı kuruluyor bu cümleler? Yahudiler, Çingeneler ve insan fırınlarına atılan Eşcinseller yüzünden. Unutmayalım ki tarihin gördüğü en ırkçı millet Yahudilerdir ve eğer şuan bir İsrail mevcutsa bunu Hitler'e ve onun ölüm tabusu SS'lere (Schutz Staffel) borçludur. Öldürülen diğer toplumların adı bile anılmaz iken Yahudilerin fotoğrafları, anıları anlatılır durur.

Şimdi söyleyin dünya üzerinde yahudi denen bu insan kılıklılardan çekmeyen, yaka silkmeyen insan topluluğu kalmışmıdır?

Bu konu çok çetrefilli ve ayrıntılı olduğundan allanıp budaklanması muhtemeldir.

Sonuç itibarı ile öldürülmeleri gerekmezdi ama yahudilere müstehaktır kanımca...

Saygılarımla

ELİNDEN ÖPÜLESİ..

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Bence bu konu gereksiz veya konunun içeriğindeki vurgulamalar gereksiz ...!
    Hitlerin farklı bir ideolojik görüşü vardı ve bu tarih sayfalarına gömüldü ...

-Katil diye vurgulanması gerekmez ... (Beni faşizmi savunan biri olarak algılama...)
    Adolf Hitler'in bir sözü var ama şuanda bana çok mantıklı gelen bir söz

Yahudileri öldürmediğim için bir gün bana küfredeceksiniz!

(Bir Gün Gelecek Öldürmediğim Her Yahudi İçin Bana Sitem Edeceksiniz - Adolf Hitler )

Yahudiler şuan istedikleri gbi bizleri yönetiyor ...!  (Hani şu Masonluk denilen yapılanmalarla...)

Yani demek istediğim sadece ,eski tarihlerde her zaman birşeyler oldu ama birşeyleri böle vurgulamaya gerek yok ... Bu düşünceler şahsi düşüncem ...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:

Gün gelecek keşke hitler hepsini yok etseydi diyeceksiniz..

şahsi görüşümdür.:D

Gün gelecek hepsini ortadan kaldırmadım diye bana küfredeceksiniz.

Demiş diye biliyordum ben. Her ne olursa olsun İNSAN bunu hak etmiyor. Irk olarak fazla yorum yapmama gerek yok. Herkes ne mal olduklarını zaten biliyor.

İpimle kuşağım..
Toplam Hit: 8183 Toplam Mesaj: 54