Hitler Bir Katildi
-
winston churcill zamanın ingiltere başkanı "eğer hitlerin kavgam kitabını okusaydım ikinci dünya savaşı cıkmazdı "
kavgam kıtabını yıllar once okumaya calıstım ve yarısına kadar okudum ve bı bok anlamadım ama yine okumayı düşünüyorum ve bu sefer kesınlıkle ne anlatmak ıstedıgını anlıcagımdan emınım .
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
winston churcill zamanın ingiltere başkanı "eğer hitlerin kavgam kitabını okusaydım ikinci dünya savaşı cıkmazdı "
kavgam kıtabını yıllar once okumaya calıstım ve yarısına kadar okudum ve bı bok anlamadım ama yine okumayı düşünüyorum ve bu sefer kesınlıkle ne anlatmak ıstedıgını anlıcagımdan emınım .
-----------------------------Bence dostum en kisa surede kitabi anlayarak okumani siddetle tavsiye ederim. Insanin dusunce yapisini kokten degistiryor. Ayrica tek bir kisinin neler basarabileceginin acik kaniti.
-
şu anda israilin yaptığı ile hitlerin yaptıgı farkı varmı bence var israil gibi zararlı insanlara insan katili çocuk katili anca böyle durdurabilirdi hitler o kıyımı yapmasa idi yahudiler alman toplumuna yapacaktı veya başka bir devlete işte şu an müslümanlara yaptığı gibi bu bir savaştır hitler savaşın gereğini yaptı yok diyorsanız aynı olayı yahudiler çoluk çocuk sivil insanlara yapıyor bunlar soykırım değilmi nükleer silah kullanmak insanlık suçu değilmi konu hep aynı vahşet hep aynı dünyaya zarar verecek yahudi toplumudur öyle veya böyle