Hitler Bir Katildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

winston churcill zamanın ingiltere başkanı "eğer hitlerin kavgam kitabını okusaydım ikinci dünya savaşı cıkmazdı "

kavgam kıtabını  yıllar once okumaya calıstım ve yarısına kadar  okudum ve bı bok  anlamadım ama yine okumayı düşünüyorum ve bu sefer kesınlıkle ne  anlatmak ıstedıgını  anlıcagımdan emınım .

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:
    -----------------------------

winston churcill zamanın ingiltere başkanı "eğer hitlerin kavgam kitabını okusaydım ikinci dünya savaşı cıkmazdı "

kavgam kıtabını  yıllar once okumaya calıstım ve yarısına kadar  okudum ve bı bok  anlamadım ama yine okumayı düşünüyorum ve bu sefer kesınlıkle ne  anlatmak ıstedıgını  anlıcagımdan emınım .

-----------------------------

Bence dostum en kisa surede kitabi anlayarak okumani siddetle tavsiye ederim. Insanin dusunce yapisini kokten degistiryor. Ayrica tek bir kisinin neler basarabileceginin acik kaniti.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

şu anda israilin yaptığı ile hitlerin yaptıgı farkı varmı bence var israil gibi zararlı insanlara insan katili çocuk katili anca böyle durdurabilirdi hitler o kıyımı yapmasa idi yahudiler alman toplumuna yapacaktı veya başka bir devlete işte şu an müslümanlara yaptığı gibi bu bir savaştır hitler savaşın gereğini yaptı yok diyorsanız aynı olayı yahudiler çoluk çocuk sivil insanlara yapıyor bunlar soykırım değilmi nükleer silah kullanmak insanlık suçu değilmi konu hep aynı vahşet hep aynı dünyaya zarar verecek yahudi toplumudur öyle veya böyle

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
Toplam Hit: 8727 Toplam Mesaj: 54