Hızlı Kilo Alma Yolları
-
Benim kilosal sorunlarim oldugundan iyi dinle )))
Yaklasik 3500 kalori almak demek 1 kilogram almak demektir.
Yani gunluk yaktiginin uzerinde 3500 kalori alirsan davul gibi sisersin demektir.
Hergun 500 kalori fazla alsan
bir haftada 1 kg alirsin demektir.
Bunun kuru yemişi yanından eksik etme. =)) Kalorisi en yuksek zimbirtilar kuruyemisler.
Abur cubur cok onemli. öğün arasinda atistir pasoo ))Ve yatmadan evvel kesin bisiler tikinAma dikkar et haci dengeyi bozarsan bir daha duzelemezsin )) -
hacı gece kalkıp atıştırıcan bol bol abur cubur yiyecen o zaman kilo alırsın
-
Hocam kilo almak için öyle unlu yiyeyim şeker tüketeyim vs milletin kilo vermek için yemediklerini yeme :) alamazsın. Bol bol protein al. ama çeşit takıl. zamansız yemek ye. Mesela gece. yatmadan önce. kahvaltı yapma mesela. öğlene doğru ye. dengesiz beslenme sağlığından olursun. Ama en önemlisi yemek yeme vakitlerin hemen hemen her gün aynı olsun. DÜzenli ye.
-
hocam genetikse ailede zayıflık e bide sigara içiyosan bu denilenler faso fiso oluyo kilo alsan bile kısa sürede tekrar geri veriyosun önemli olan sigarayı bırakmak , bak ben bırakamıyorm zayıfım mutluyum :D o yüzden önemli olan eger sigara iciyosan sigarayı bıkramak zaten kilo aldıgın zaman sigaranın vücunda yarattıgı tıkanma öküsrme vs gibi şeyleri daha iyi fark ediceksin.dicegim eger fit bi görünümün olsun istiyosan zararlı alışkanlıklardan kurtulup düzgün yaşıcaksın,düzenli uykuda çok önemli az birazda body yaptın mı tamamdır :)
-
yemek kadar uyku düzenide şart
-
dostum yorumları okudum güzel şeyler war ben 85 kilodan nasıl 110 oldum .. 2 hafta boyunca evde yemediğim abur cubur olmadı bilgisayar başında sabahladım hep projelerim ödevlerim wardı birkaç iş vardı bitirmem gerekliydi hem okul hem iş zor tabi.. vsvs
abur cuburu sık tutcaksın
ekmek cok yiceksin
meyva yiceksin
kokorec falan takılcaksın
gece sucuk falan takılcaksın
birayı bol tutcaksın sabaha doğru
dışarı cıkmıcaksın sadece bilgisayar başında olcaksın emin ol kilo alırsın....
nasıl verdiğime gelince 1 hafta düzenli olarak sabah ve gece sexi. gece sexine geçmeden önce bir sahil turu kahve sigara yemek fazla yemedim ve 80 küsür kiloya geri düştüm şuan 100 kilo kadarım ve vizeler biter bitmez 75 e falan düşmek istiyorum :)
-
HaLFDeviL bunu yazdı:
-----------------------------
hocam benim yaklaşık 3 ay kullandığım ve baya bi işime yarayan bana hacim kazandıran programı yazıcam :
tabi ben bunu uygularken sporda yapıodum .
Kahvaltı serbest
Süt
yumurtaya ağırlık verceksin.
şekeri biraz azalt
hamur işininde tozunu kaçırmadan alabilirsin.
turfanda meyve sebze yememeye çalış.
idamdan 3 saat önce yani öğle saatine denk geliodu bende Karbonhidratlı besinler tüketiceksin ( haşlama patates , pirinç lapası , makarna , bulgur , Salata - Meyve Suyu-havuç,nar,portakal,greyfurt,elma,üzüm,iceTea- Gazlı içeceklerden uzak dur . vucüduna aldığın karbonhidratı öldürüyor.
İdmandan sonra akşam denk geliyor Protein ağırlıklı yiceksin.
tavukgögsü,yumurta beyazı
balık ve türevleri , bakliyatlar
salata , sıkma meyve suyu tekrar
meyve olarak yatmadan önce muz,elma v.s
bunun haricinde spora başlıcaksan eğer Protein tozu ve Karbnhidrat takviyesi alabilirsin .
bu şekilde yağsız ve hacim şeklinde kilo aldım ben
not : kalın yazdıklarımı nette araştır hangi besinlerde var diye benim aklıma gelenleri yazdım ç
-----------------------------kardeşim şekeri azalt diyorsun fakat biryandanda karbonhidrat fazla al diyorsun çelişki yokmu sencede burada
ben 1 ayda 12 kilo aldım geçen ay 62 kiloydum şuanda 75 kiloyum
nasıl böyle kilo aldığım ve sağlıklı kaldığımı söyleyeyim
sabah 11 den önce kahvaltını yap kahvaltıda şeker almaya kahbonhidratı bol şeyler yemeye bak çünkü bütün gün seni destekleyecek enerjiyi sabah alıyorsun
yumurta yiyebilirsin veya normal kahvaltını yap ben genellikle 5-6 dilim kepekli ekmeğe yağ sürüp üstüne de tahin pekmez karışımını sürerim hem lezzet olarak çok güzel oluyor hemde çabuk kana karışıyor hemen enerjiye dönüşüyor
kahvaltıdan 5-6 saat sonra öğlen yemeği ye genellikle tavuk vb şeyler yemeye bak ve salatayıda unutma çünkü sebzeler şeker emilimini azaltır seninde akşam üstü fazla enerjiye ihtiyacın yok zaten sabahtan destek aldın fazlasıyla
aynı şekilde 5-6 saat sonra akşam yemeğini ye akşam yemeğinde 1 tabak sebze 1 tabakta patates yemeği olabilir et olabilit pilav-bulgur-makarna vb leri yiyebilirsin
ve yatmadan 1 saat filan önce ufak çeyrek ekmek bir sandwic yapabilirsin buda seni gece boyunca tutcaktır
ayrıca öğün aralarında 6 saat varya 3.satte 1paket bisküvi olabilir veya 1 elma herhangi bir meyva bu tarz şeyler atıştırabilirsin
bu dediklerimi yap 1 hafta sonra görürsün etkisini
ayrıca bu diyetisyen onaylı bir diyet
bunları yap fakat kesinlike sporda yapmalısın en azından haftada 1-2 saat yürüyüş filan yap
ben doktora halı sahada maç yapıyoruz filan dedim ama yemedi spordan saymıyolarmış:)
-
muz, elma, sut'u karistirip hergun bir termos kadar ic, yatmadan yemek ye yeterli olur
-
Lazım olur..
-
hajı benden sana 10 kilo çalışır.
nasıl beceriyonuz lan bu kilo almama işini :S