folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hızlı Kilo Alma Yolları

Hızlı Kilo Alma Yolları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Benim kilosal sorunlarim oldugundan iyi dinle )))

Yaklasik 3500 kalori almak demek 1 kilogram almak demektir.

Yani gunluk yaktiginin uzerinde 3500 kalori alirsan davul gibi sisersin demektir.

Hergun 500 kalori fazla alsan

bir haftada 1 kg alirsin demektir.

Bunun kuru yemişi yanından eksik etme. =)) Kalorisi en yuksek zimbirtilar kuruyemisler.

Abur cubur cok onemli. öğün arasinda atistir pasoo ))
    Ve yatmadan evvel kesin bisiler tikin
    Ama dikkar et haci dengeyi bozarsan bir daha duzelemezsin ))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

hacı gece kalkıp atıştırıcan bol bol abur cubur yiyecen  o zaman kilo alırsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Hocam kilo almak için öyle unlu yiyeyim şeker tüketeyim vs milletin kilo vermek için yemediklerini yeme :) alamazsın. Bol bol protein al. ama çeşit takıl. zamansız yemek ye. Mesela gece. yatmadan önce. kahvaltı yapma mesela. öğlene doğru ye. dengesiz beslenme sağlığından olursun. Ama en önemlisi yemek yeme vakitlerin hemen hemen her gün aynı olsun. DÜzenli ye.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twiN35
    twiN35's avatar
    Erkek

hocam genetikse ailede zayıflık e bide sigara içiyosan bu denilenler faso fiso oluyo kilo alsan bile kısa sürede tekrar geri veriyosun önemli olan sigarayı bırakmak , bak ben bırakamıyorm zayıfım mutluyum :D o yüzden önemli olan eger sigara iciyosan sigarayı bıkramak  zaten kilo aldıgın zaman sigaranın vücunda yarattıgı tıkanma öküsrme vs gibi şeyleri daha iyi fark ediceksin.dicegim eger fit bi görünümün olsun istiyosan zararlı alışkanlıklardan kurtulup düzgün yaşıcaksın,düzenli uykuda çok önemli az birazda body yaptın mı tamamdır :)

Semt-i Bornova..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

yemek kadar uyku düzenide şart

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

dostum yorumları okudum güzel şeyler war  ben 85 kilodan nasıl 110 oldum   ..   2 hafta boyunca evde yemediğim abur cubur olmadı bilgisayar başında sabahladım hep projelerim ödevlerim wardı birkaç iş vardı bitirmem gerekliydi hem okul hem iş zor tabi..  vsvs

abur cuburu sık tutcaksın

ekmek cok yiceksin

meyva yiceksin

kokorec falan takılcaksın

gece sucuk falan takılcaksın

birayı bol tutcaksın sabaha doğru

dışarı cıkmıcaksın sadece bilgisayar başında olcaksın emin ol kilo alırsın....

nasıl verdiğime gelince  1 hafta düzenli olarak sabah ve gece sexi.   gece sexine geçmeden önce bir sahil turu  kahve sigara yemek fazla yemedim ve 80 küsür kiloya geri düştüm   şuan 100 kilo kadarım ve vizeler biter bitmez 75 e falan düşmek istiyorum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

HaLFDeviL bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam benim yaklaşık 3 ay kullandığım ve baya bi işime yarayan bana hacim kazandıran programı yazıcam :
    tabi ben bunu uygularken sporda yapıodum .

Kahvaltı serbest
    Süt
    yumurtaya ağırlık verceksin.
    şekeri biraz azalt
    hamur işininde tozunu kaçırmadan alabilirsin.
    turfanda meyve sebze yememeye çalış.

idamdan 3 saat önce yani öğle saatine denk geliodu bende Karbonhidratlı besinler tüketiceksin ( haşlama patates , pirinç lapası , makarna , bulgur , Salata - Meyve Suyu-havuç,nar,portakal,greyfurt,elma,üzüm,iceTea- Gazlı içeceklerden uzak dur . vucüduna aldığın karbonhidratı öldürüyor.

İdmandan sonra akşam denk geliyor Protein ağırlıklı yiceksin.
    tavukgögsü,yumurta beyazı
    balık ve türevleri , bakliyatlar
    salata , sıkma meyve suyu tekrar
    meyve olarak yatmadan önce muz,elma v.s

bunun haricinde spora başlıcaksan eğer Protein tozu ve Karbnhidrat takviyesi alabilirsin .
    bu şekilde yağsız ve hacim şeklinde kilo aldım ben

not : kalın yazdıklarımı nette araştır hangi besinlerde var diye benim aklıma gelenleri yazdım ç

-----------------------------

kardeşim şekeri azalt diyorsun fakat biryandanda karbonhidrat fazla al diyorsun çelişki yokmu sencede burada

ben 1 ayda 12 kilo aldım geçen ay 62 kiloydum  şuanda 75 kiloyum

nasıl böyle kilo aldığım ve sağlıklı kaldığımı söyleyeyim

sabah 11 den önce kahvaltını yap kahvaltıda şeker almaya kahbonhidratı bol şeyler yemeye bak çünkü bütün gün seni destekleyecek enerjiyi sabah alıyorsun

yumurta yiyebilirsin veya normal kahvaltını yap ben genellikle 5-6 dilim kepekli ekmeğe yağ sürüp üstüne de tahin pekmez karışımını sürerim hem lezzet olarak çok güzel oluyor hemde çabuk kana karışıyor hemen enerjiye dönüşüyor

kahvaltıdan 5-6 saat sonra öğlen yemeği ye genellikle tavuk vb şeyler yemeye bak ve salatayıda unutma çünkü sebzeler şeker emilimini azaltır seninde akşam üstü fazla enerjiye ihtiyacın yok  zaten sabahtan destek aldın fazlasıyla

aynı şekilde 5-6 saat sonra akşam yemeğini ye akşam yemeğinde 1 tabak sebze 1 tabakta patates yemeği olabilir et olabilit pilav-bulgur-makarna vb leri yiyebilirsin

ve yatmadan 1 saat filan önce ufak çeyrek ekmek bir sandwic yapabilirsin buda seni gece boyunca tutcaktır

ayrıca öğün aralarında 6 saat varya 3.satte 1paket bisküvi olabilir veya 1 elma herhangi bir meyva bu tarz şeyler atıştırabilirsin

bu dediklerimi yap  1 hafta sonra görürsün etkisini

ayrıca bu diyetisyen onaylı bir diyet

bunları yap fakat kesinlike sporda yapmalısın en azından haftada 1-2 saat yürüyüş filan yap

ben doktora halı sahada maç yapıyoruz filan dedim ama yemedi spordan saymıyolarmış:)

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

muz, elma, sut'u karistirip hergun bir termos kadar ic, yatmadan yemek ye yeterli olur

la liberte ne meurt jamais.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Lazım olur..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hajı benden sana 10 kilo çalışır.