folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hızlı Kilo Alma Yolları

Hızlı Kilo Alma Yolları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

ArmadA bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşım dinamit yapıp yiceksin hergün spor yapıcaksın

Dinamit ;

1 adet Muz

Yeterince Ceviz

Süzme Bal

Çörek Otu (Ama öğütülmüş, Çekilmiş Olucak)

Yapılışı ;

muzu bir kaba koy iice ez sonra ceviz ekle 1 kaşıkta çörek otu sonra ceviz i ufaltarak kırıcan yani içine koy sonra üzerine bal ekle bi güzel yeee...

sonra duvarlara tırmanma :) bide spor yap farkı görüceksin herkese tavsiyemdir ben deniyorum ama illede diosan gidip hastaneye diyetisyenlerle görüş!!!

hacı düz duvara tırmanma gibi yan etkileride war bu söylediğinin.. Uyariim dedim.. :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Kilo ve boy takası yapabilecek teknolojiye sahip olsaydı insanlık ne güzel olurdu değil mi ?? Zürafai boylardakilar kısalara 5-10cm verirdi,kilolarından yakınanlarda zayıflara 5-10 kilo verirdi hayat ne güzel olurdu :)

Çevremde benim gibi kilo alamayıpta evlendikten sonra göt göbek salan çok arkadaş var.Fakat bunların nedenini evliliğe veya başka şeylere bağlamıyorum keza dikkat ederseniz askerde de kilo alır böyle kilosuzluktan yakınanlar iki durumu ele aldığımızda ortak tek birşey çıkıyor;Düzenli yemek !

Doktor değilim,diyetisyen hiç değilim,sağlıktan zerre anlamam ama bence işin püfü düzenli yemekte..Kaçımız sabah sağlam bir kahvaltı ediyor ki ? Öğrenciler zaten öğleyi es geçiyor hep..düzensiz yatmalar kalkmalarda eklenince buna..durum bu.. sabah öğlen akşam her gün bu öğünleri kaçırmadan ye imkanın varsa da kahvaltıdan önce biraz koşu yap 1ayda yüzüne gözle görülür bir şekilde yansıyacaktır herkeste yüze yansımaz kimilerinde göbekten kimilerinde götten başlar ama mutlaka gözle fark edilecek şekilde bi yerlerine yansır hacım aldığın kilolar bu şekilde yersen..

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Bana takıl.

Yok birader uzakdasın dersen yemen gerekenler.

Sabah

-Envayi çeşitli marmelat içeren sağlam bir kahvaltı

Öğlene doğru

-Patates kızartma veya

-Bol mayonezli hamburger vb.

Yoğurtlu patlıcan kızartma

Öğlen

-Fırında kaşarlı beyti

Akşama doğru

-Kiremitte alabalık.

Akşam

-Torik ekşilisi veya

-Buğlama hamsi

Yatana kadar birkaç kez

-Bol fındıklı sütlaç

-Kaymaklı ekmek kadayıfı

Sonuç:Tosun olursun tosun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

ne kadar bokunu içinde tutsanda   , ne kadar yiyip içsende bir yerden sonra bünye meselesi oluyor, kimi der su içsem yarıyor kimide benim gibi ne yemeliyim kilo almak ıcın dıye  sorular sorar.

....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

öncelikle ailende varsa zayıflık hayatta alamazsın ben alamıyorum mesela .. ha illa alacam diyorsan abur cubur ye paso bide çavuşla fazla oynama hatta hiç oynama :D

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Hocam bende zayıfım kilo alma yontemleri arıyordum yana yakıla (: sonunda her gün 2 3 tane hamburger yemeye başladım daha bugun başladım ama (: bakalım kilo bakımından faydası olcağını söyluyorlar yapıyorum yapıyorum yiyorum vallahi kalorisi çok...

Ben bu insanları anlamıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

burger king ten triple whopper menu al 2000 kalori felan :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

SABAH
    2 orta dilim ekmek, 2 kibrit kutusu kadar beyaz veya kaşar peynir, 4-5 adet zeytin, 2 yemek kaşığı kadar pekmez veya reçel, domates, salatalık, biber.
    ARA
    1 su bardağı süt (2 yemek kaşığı pekmez ile), 5 adet tuzlu bisküvi, 1 adet meyve.
    ÖĞLE
    1 kase domates çorbası (kaşarlı), 1 porsiyon etli sebze yemeği, 1 porsiyon pilav veya makarna, 2 orta dilim ekmek, 1 kase yoğurt, 1 adet meyve.
    ARA
    1 porsiyon fıstıklı tel kadayıf.
    AKŞAM
    1 kase çorba, 1 porsiyon kurubaklagil yemeği, 1 porsiyon pilav veya makarna, 100 gram ızgara et, ton balıklı salata, 2 orta dilim ekmek, meyve.
    GECE
    1 su bardağı süt (2 yemek kaşığı pekmezle), 4-5 adet bisküvi, meyve

Haftada 3 kilo alırsın.ama sigara kesin içmiceksin besinler enerji verir mastürbasyona çevirme enerjiyi spor yap.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeuefeL
    TeuefeL's avatar
    Erkek

istediğin kilo almak olsun:D

Hell Yeahh
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:

ArmadA bunu yazdı:

arkadaşım dinamit yapıp yiceksin hergün spor yapıcaksın

Dinamit ;

1 adet Muz

Yeterince Ceviz

Süzme Bal

Çörek Otu (Ama öğütülmüş, Çekilmiş Olucak)

Yapılışı ;

muzu bir kaba koy iice ez sonra ceviz ekle 1 kaşıkta çörek otu sonra ceviz i ufaltarak kırıcan yani içine koy sonra üzerine bal ekle bi güzel yeee...

sonra duvarlara tırmanma :) bide spor yap farkı görüceksin herkese tavsiyemdir ben deniyorum ama illede diosan gidip hastaneye diyetisyenlerle görüş!!!

hacı düz duvara tırmanma gibi yan etkileride war bu söylediğinin.. Uyariim dedim.. :D

nası yanı ne yapar bu karısım adama ??? :D

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
Toplam Hit: 7061 Toplam Mesaj: 43