folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hızlı Kilo Verme Yolları



Hızlı Kilo Verme Yolları

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2007
    Erkek

    Paragrafi bunu yazdı:
    -----------------------------

    Hocam

    185 CM boyundayım 96 Kiloyum. Geçtiğimiz yazın başında bir apandist ameliyatı oldum ve 85'li kilolardayken şimdiki 96'ya ulaştım. 90'lı kilolardayken kilo vermeye çalışsam da veremedim aksine aldım.

    Bu durumdan çok rahatsızım. Artık göbeğim çıkmaya başladı vücudumun şekli sarkmaya başladı boyum uzun diye pek belli olmuyordu ama artık olmaya başladı. 4 Yıllık kız arkadaşım var ve evliliğe götürmeye planladığımız bir ilişki var. o incecik sıfır beden, ben se şişman ve göbekliyim.

    Bir an önce kilo vermek istiyorum arkadaşlar eskisi gibi 80-85 olmak istiyorum. Diyetisyene gittim her hafta 40 lira istiyor ekonomik durumum buna müsait değil. Dersanede öğrenci olduğum için SSK'm da yok artık.

    Nasıl kilo verilir arkadaşlar? Kilo veren var mı? Ne yapmam gerek? Bir diyet listesi bir diyet önerisi var mı? Her sabah dersaneye 2,5 KM  yol yürüyorum kilo vereyim diye ama olmuyor lanet olası olmuyor işte! Önerilerinizi beklemekteyim.


    -----------------------------

    aynada kendıme bakıyormus gıbı hısetım boy , kılo ,  kız arkadasımla durumumuz bıle  da aynı sadce yas farklı. Butun arkadasların dedıgı gıbı ekmeyı azlat gunde ıcebıldıgın kadar su (tavsıyem 3-4 lıtre ) aksamları havalar guzel gunde 1 saat hızlı tempo yuruyerek basla ( zatan ıstesende 5 dakıkadan fazla kosamayacaksın :) hızlı yuruyemeceksın bıle) yavas yavas rıtmı artır muhtemelen 2-3 hafta sonra kosmaya basla ama rıtımlı aksamları 1,5 saat kos 1,5-2 ay ıcerısınde 85 e dusersın (tecrube ıle sabıttır) her kıs donemınde 95-100 arasında gezıyorum hazıran ortaları yada basında dırek 85 :). Bızım boya en uygun kılo 85 bence:). ama herseyden onemlısını bunlara takılma ve unıye odaklan kıloyu ılereyen asamlardada verısın ama unıyı her zaman kazamazsın zaten unıyı kazanın bırcoksey corap sokuyu gıbı gelır hele bırde ıl dısında bır yer kazanırsan aclıgın ne oldugunu ogrenırsın :) 120 kıloluk arkadasım en ufak caba harcamadan 1 donemde 85 kıloya dustu :) gozlerımın onunde erıdı gıttı cocuk cagzı :)

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    Hocam 190 boy 122 kiloydum ben.. 2-3 ay öncesine kadar.. Önce harbi kilo vericem dedim 1 ay falan hiç kasmadan azalttım yemeği hani vermişmiyim falan bakmıyodum öyle.. Sora şu yasaklanan biber hapından aldım(bu hapında etkisi varmı yokmu bilmiyorum psikolojikte olabilir ama çok sıçtırtıyodu:D) ve diyete başladım. Sabah kalkınca çorba içiyodum, öğlen okulda yemek yiyodum, akşamda salata çorba gibi bişeyler.. Aralardada acıkırsam light biskuvilerden falan atıyodm bi kaç tane.. Onun haricindede ekmek, şeker, tuz, makarna pilav, kızarma vs. kestim komple. İlk başlarda zor geliyodu diyet yapması ama bi zaman sonra alışıyo insan. Şuandada 107 kiloyum. Gerçi sigarayı bırakcam ayağına 2 hafta falan hayvan gibi yedim almış olabilirim bi kaç kiloda :).. Diyete devam..


    Altan naptın oğlum :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scorpion18
    Scorpion18's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2009
    Erkek

    Hocam sana yapman gerekenleri tek tek anlatayım umarım uyarsın çok rahat kilo vereceksin.Başta pes etmiyeceksin sonra her gün minimum 10 bardak oda sıcaklığında su içeceksin.Uyku düzenine dikkat edeceksin günde 7-8 saat uyamak iyidir çok az ve çok fazla olmaması lazım.Sebze yemeye özen göster.Her öğünde 2 dilim kepek ekmek yemelisin.Akşam en geç 8'de yemek yeme işi bitmiş olmalı.Günde 1 saat hızlı tempoda yürüyüş yapmalısın kollarınıda hareket ettirerek ve hava ne kadar sıcak olursa olsun kalın giyinerek terlemek için.Yürürkende bol su iç çünkü vücudun terlemeyle attığı sular sana hızlı kilo vermişsin gibi gelebilir aslında su kaybedersin.Akşamları özellikle hazır çorba iç.Patates kızartması,lahmacun,pide,sucuk,baklava vs vs yemiyeceksin.Eğer body salonuna falan gideceksen çok hafif ağırlığı çok kaldırmaya özen göster.Günde 6 öğün yemelisin. 3 ana 3 ara öğün.Ara öğünlerde elma vs. ye meyve yemeyide abartma her ara öğüne 1 meyve yeter.Tuz kullanma.Yatmadan çekebildiğin kadar mekik çek.Yeterki iste başarırsın.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Erkek

    EpheSuS bunu yazdı:
    -----------------------------

    Hocalar bendede kilo problemi var 1.80 boyum 85-90 arasında geziyorum baya fazlam var. Sporu bırakınca birden kilo aldım 1.5 yılda iştahımda açık. Tekrar eski forma dönmek vücudu düzeltmek istiyorum spor salonu falan akıcam yazın sorum var 2 tane

    1 : Protein tozu vs ler zararlımıdır kullanmalımıyım ?

    2 : Bi olay vardı kas istediğimiz yerde kıl/ tüy varsa ağda yapmak zorundaydık kas oluşumunu engelliyodu kıllar.

    Ne diyonuz ?


    -----------------------------

     

    1 : gerek yok bırak kullanma. bu işe fena kafa yoranlar kullanıyor onu. senin istediğin formda olmak ve en fazla azzcık kaslı görünmek. hiç gerek yok. doğal olursa daha kalıcı ve estetik olur.

    2 : kıllar sadece üşümeni engeller. modern hurafeler işte...


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scorpion18
    Scorpion18's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2009
    Erkek

    EpheSuS bunu yazdı:
    -----------------------------

    Hocalar bendede kilo problemi var 1.80 boyum 85-90 arasında geziyorum baya fazlam var. Sporu bırakınca birden kilo aldım 1.5 yılda iştahımda açık. Tekrar eski forma dönmek vücudu düzeltmek istiyorum spor salonu falan akıcam yazın sorum var 2 tane

    1 : Protein tozu vs ler zararlımıdır kullanmalımıyım ?

    2 : Bi olay vardı kas istediğimiz yerde kıl/ tüy varsa ağda yapmak zorundaydık kas oluşumunu engelliyodu kıllar.

    Ne diyonuz ?


    -----------------------------

    1-)Protein tozu zararlı değildir.Google'de arama yap body sitelerinde kullananların yorumlarını oku.

    2-)Kıllı,kılsız yaparsın :D şart değil hocam(http://www.revir.com/v01/pages/p15/1154/253007.shtml uzman doktor cevaplamıs)

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Erkek

    hoca sen en iyisi ben dahil kimseyi sallama yoksa sağlığından da olucan

    neden dersen herkes bişeyler yazıyor ve kendimce yanlış şeyler de görüyorum

    şimdi hangi birini açıklasam ya da kendimin her söylediğine nasıl doğru derim?

    ben en temel en geçerli şeyleri anlatmaya çalıştım

    lakinkin öyle değildir bakınız ilk satır...


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    hoca kilo vermede en önemli şey spordur harekettir istediğin kadar diet programlarına uy bilmem ne yap hayatında hareket yoksa verdiğin kilolar sana geri dönecektir emin olabilirsin bundan birde yemek düzeni önemli buna dikkat et yemek düzeni bu senin ne yediğinden daha önemlidir yeni akşam 7 den sonra yemek yiyorsan zor kilo verirsin birde şu var herkesin metabolizması farklı çalışır sen bi oturuşta 2 ekmek yersin ama tığ gibisin ben bi dilim yerim göbek yaparım yani şu dieti yap şu kadar zamanda şu kilodasın demek hikayedir  benim tavsiyem ekmeği şekeri şekerli içeçekleri meyve suyu kola gibi  bunları  uzun bir müddet hayatından çıkarmandır  her yemeği ye ama  ayarı kaçırma  sevmediğin yemekler ye genelde daha çabuk doyarsın :) ben öle yapıyodum hem yemek seçme huyun varsa ondanda biraz olsun kurtulursun sigara içmiyosan iştah keser al yak diyenlere s..tir çek öyle bişey yok çünkü hemen kilo vermeye çalışma sağlam diyet yaparsan sporla beraber ayda 5 kilo versen yeter kolay gelsin :)


    SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    monsterofcom
    monsterofcom's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2009
    Erkek

    hocam özetle; sofradan doymadan kalkarsan forma girersin 

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Temmuz/2009
    Erkek

    yahu sorun bendemi ben bi türlü alamıyorum 1.77 boy 67 kg 75 olsam tmm

    sen şimdi su içsen kilo alıyosundur :)


    www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Aralık/2009
    Erkek

    Trzes bunu yazdı:
    -----------------------------

    yahu sorun bendemi ben bi türlü alamıyorum 1.77 boy 67 kg 75 olsam tmm

    sen şimdi su içsen kilo alıyosundur :)


    -----------------------------

     

    yok hocam sorun sende değil. zayıfken alınmıyo. bi kere alıncada verilmiyo. boyum 1.72 ve 62 kilo iken şimdi yediğimin -abartmıyorum- 3 katını yiyodum.

    bi sakatlık yaşadım. sporu bi bıraktım şu an 75 kiloyum bi gram zayıflayamıyorum :|


    c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
Toplam Hit: 5809 Toplam Mesaj: 44