Hosting Sirketi Kuracagim. Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    haci sen bu isi evinde mi yapicaksin ? Ayrica adana'ya geliyormussun. Adanali misin :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:
    -----------------------------
    haci sen bu isi evinde mi yapicaksin ? Ayrica adana'ya geliyormussun. Adanali misin :)

Evet ustadim ilk basta evde yapmayi planliyorum(hosting sirketlerinin %90 i bu sekilde basliyor). Evdeki internet hizim 1gbps Hikari Next, upload hizim 100mbps.

Allah nasip ederse ayin 15 inde Adana'da olacagim. Aslen Urfa'liyim ama ailem Adana'da oturuyor.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Hacı konuyla pek alakalı değil ama evindeki gigabit bağlantıya aylık ne kadar ödüyorsun?

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

japon yeni olarak 3800 yen oduyorum tl olarak 70 ediyor.

Ama Siz turkiyede 500tl maas alip 80 tl oduyorsunuz, ben 6000 kusur alip 70 oduyorum

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

aç a.q sağlam bi firma olsun destek oluruz hoca herzaman

zorunlu kalmadıkça müridlerden alıyorum yabancıya vereceğimize a.q

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

aç a.q sağlam bi firma olsun destek oluruz hoca herzaman

zorunlu kalmadıkça müridlerden alıyorum yabancıya vereceğimize a.q

Eyvallah.

Cok tesekkurler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:

Evet ustadim ilk basta evde yapmayi planliyorum(hosting sirketlerinin %90 i bu sekilde basliyor). Evdeki internet hizim 1gbps Hikari Next, upload hizim 100mbps.

Allah nasip ederse ayin 15 inde Adana'da olacagim. Aslen Urfa'liyim ama ailem Adana'da oturuyor.

anladim hocam..zaten o hiz ve elektrik kesintisi yok ise tabi yapilabilir..ki orda kesinti diye bise yok :) vps de satarsan ileride lazim olucak, alabilirim :) adanada ne kadar kalicaksin hacı ? Cok kalirsan bi adana kebabi ismarlarim :) tabi istersen yani :i

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 mart a kadar kalacagim.

Tamam sen adana kebabi ismarla bende sana Salgam ismarlayayim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı:

1 mart a kadar kalacagim.

Tamam sen adana kebabi ismarla bende sana Salgam ismarlayayim.

olur haci :) haberlesiriz :)

Toplam Hit: 6183 Toplam Mesaj: 50