Hosting Sirketi Kuracagim. Tavsiye
-
haci sen bu isi evinde mi yapicaksin ? Ayrica adana'ya geliyormussun. Adanali misin :)
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
haci sen bu isi evinde mi yapicaksin ? Ayrica adana'ya geliyormussun. Adanali misin :)
-----------------------------Evet ustadim ilk basta evde yapmayi planliyorum(hosting sirketlerinin %90 i bu sekilde basliyor). Evdeki internet hizim 1gbps Hikari Next, upload hizim 100mbps.
Allah nasip ederse ayin 15 inde Adana'da olacagim. Aslen Urfa'liyim ama ailem Adana'da oturuyor.
-
Hacı konuyla pek alakalı değil ama evindeki gigabit bağlantıya aylık ne kadar ödüyorsun?
-
japon yeni olarak 3800 yen oduyorum tl olarak 70 ediyor.
Ama Siz turkiyede 500tl maas alip 80 tl oduyorsunuz, ben 6000 kusur alip 70 oduyorum
-
aç a.q sağlam bi firma olsun destek oluruz hoca herzaman
zorunlu kalmadıkça müridlerden alıyorum yabancıya vereceğimize a.q
-
DJ_Alper bunu yazdı:
aç a.q sağlam bi firma olsun destek oluruz hoca herzaman
zorunlu kalmadıkça müridlerden alıyorum yabancıya vereceğimize a.q
-----------------------------Eyvallah.
Cok tesekkurler.
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------Evet ustadim ilk basta evde yapmayi planliyorum(hosting sirketlerinin %90 i bu sekilde basliyor). Evdeki internet hizim 1gbps Hikari Next, upload hizim 100mbps.
Allah nasip ederse ayin 15 inde Adana'da olacagim. Aslen Urfa'liyim ama ailem Adana'da oturuyor.
anladim hocam..zaten o hiz ve elektrik kesintisi yok ise tabi yapilabilir..ki orda kesinti diye bise yok :) vps de satarsan ileride lazim olucak, alabilirim :) adanada ne kadar kalicaksin hacı ? Cok kalirsan bi adana kebabi ismarlarim :) tabi istersen yani :i -
1 mart a kadar kalacagim.
Tamam sen adana kebabi ismarla bende sana Salgam ismarlayayim.
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------1 mart a kadar kalacagim.
Tamam sen adana kebabi ismarla bende sana Salgam ismarlayayim.
olur haci :) haberlesiriz :)