folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Huzursuz Bacak Sendromu İçin İstanbul’Da Doktor Tavsiyesi Arıyorum

Huzursuz Bacak Sendromu İçin İstanbul’Da Doktor Tavsiyesi Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duburdovucu
    duburdovucu's avatar
    Erkek

cbd oil kullan farkı hissedersin

ama dil göte parmak atılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

hacamat ve sülük yaptırın

FiL3MAN tarafından 30/Eki/24 09:25 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Hocalar selam tekrardan.

Bu gün doktordan çıktım. Çok hoşuma gitti doktor. Gayet bilgilendirici bir şekilde anlattı ve yönlendirdi. Temmuz ayında kan tahlili yapmıştım, onu referans alıp, zaten sağlıklı gözüküyorsun tekrardan tahlile para verme diye tahlil yaptırmadı bile.

Anlatılan hikaye gerçekten huzursuz bacak sendromuymuş. Problem tespit edilebilir ve tedavisi uygulanabilir dedi.

Çok sık gözüküyormuş bu rahatsızlık ve hakkaten insanlar bunun farkında değilmiş. En temel sebebinde Demir eksikliği varmış. Bir şeyin daha eksikliğinden bahsetti de, onu hatırlayamadım. P harfi ile başlıyordu herhalde.

Cuma gününe EMG Polinörapati testi için randevu verdiler, o testte sinirlerime bakacaklarmış.

Cuma gününe kadar olan bu süre zarfında geceleri rahat uyuyabilmem için her gece saat 22:00 de bir adet almam için Pexola adında bir ilaç verdi. Bu ilaç ile gece daha rahat uyuyacakmışım. Belki biraz mide bulantısı yapabilir dedi.

Doktorun adı : Doç. Dr. Figen Özdoğan Yavlal
    Hastane : Medicana Beylikdüzü Hastanesi
    Muayne ücreti : 5.000TL civarında
    EMG Testi ücreti : 4.500 TL.
    Özel sağlık sigortanız varsa doktoru karşılıyor, EMG Testi içinde 1.000TL ücret talep ediyorlar yinede.

Castaway tarafından 30/Eki/24 17:09 tarihinde düzenlenmiştir

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maniacrelax
    maniacrelax's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

Hocam masabaşı iş'te mi çalışıyorsun

Cogu zaman evet hocam. 

@samaccc hocam cok sevinirim. İlgin icin tesekkurler. 

meret oyle bir sey ki, hissin tarifi yok. Nasil ifade edilebileceğini bilemiyor insan. 

hocam aynısı ben yaşıyorum sol bacağım diz kısmında yatarken bacağımı sıkıyorum gün içinde üstüne otruyorum ağırlık olsun diye 2 doktora gittim biri krem verdi bi diğeri ise iyi huylu tümör var dedi gönderdi bi tedavi önermedi :D

Bir Gün Ölmek İçin Hergün Yaşıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    maniacrelax bunu yazdı
    Castaway bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

Hocam masabaşı iş'te mi çalışıyorsun

Cogu zaman evet hocam. 

@samaccc hocam cok sevinirim. İlgin icin tesekkurler. 

meret oyle bir sey ki, hissin tarifi yok. Nasil ifade edilebileceğini bilemiyor insan. 

hocam aynısı ben yaşıyorum sol bacağım diz kısmında yatarken bacağımı sıkıyorum gün içinde üstüne otruyorum ağırlık olsun diye 2 doktora gittim biri krem verdi bi diğeri ise iyi huylu tümör var dedi gönderdi bi tedavi önermedi :D

Hocam benim dün gittiğim doktor, bunun tedavi edilebileceğini söyledi.

Dünkü verdiği ilaç çok işe yaradı. Hatta neredeyse problem çözülmüş gibi hissediyorum direk bir tablet ile fakat çözülmediğini biliyorum. Çok rahatlattı yani. 

Yarın yapılan testi ve doktorun yorumlarını da bilahare yazacağım.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MsXLaBs
    MsXLaBs's avatar
    Erkek

Hocam aynı durumdan ben de muzdaribim. Birbirinden bağımsız iki üç kişi ile huzursuz bacak sendromu durumunu paylaşmıştım, hepsi de yastığının altına bir kalıp sabun koymamı söyledi, başta çok da iplemedim doğrusu ama en son bir hafta on gün kadar önce bu huzursuzluğu yaşayınca deneyeyim ne kaybederim diyerekten yastığımın altına bir kalıp sabun koydum, henüz bacaklarımda bi huzursuzluk yok.. 

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djmatrax
    djmatrax's avatar
    Erkek

Vücudumuz, ruhumuz, duygularımız, yaşadıklarımız, yaşadıklarımızın bizde bıraktığı hisler, izler vs hepsi ile bir bütünüz. Hastalıkların ruhsal, duygusal ve zihinsel boyuttaki nedenlerini anlayamaz ve iyileştiremezsek bütünsel olarak terapi olamayız. Başımız ağrıdığında bir ağrı kesici içeriz ve ağrı hafifler ya da geçer. Fakat ağrının gerçek sebebini bulamazsak daha sonra ağrı tekrarlar. Önemli olan gerçek sebebi bulup ortadan kaldırmaktır

Huzursuz bacak sendromu:

Planlanan şeyleri hayata geçirememek, zamanı ve enerjiyi boşa harcamanın suçluluk duygusu, monoton yaşamdan sıkılmak ama bir şey yapmamak sorumluluk taşımak istememek, vücutta biriken stres yükü bazı aile üyelerine duyulan bilinçaltı tepki.

C/P dir kaynak
    Hastalıkların Psikolojik Nedenleri

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    Castaway bunu yazdı

Hocalar selam tekrardan.

Bu gün doktordan çıktım. Çok hoşuma gitti doktor. Gayet bilgilendirici bir şekilde anlattı ve yönlendirdi. Temmuz ayında kan tahlili yapmıştım, onu referans alıp, zaten sağlıklı gözüküyorsun tekrardan tahlile para verme diye tahlil yaptırmadı bile.

Anlatılan hikaye gerçekten huzursuz bacak sendromuymuş. Problem tespit edilebilir ve tedavisi uygulanabilir dedi.

Çok sık gözüküyormuş bu rahatsızlık ve hakkaten insanlar bunun farkında değilmiş. En temel sebebinde Demir eksikliği varmış. Bir şeyin daha eksikliğinden bahsetti de, onu hatırlayamadım. P harfi ile başlıyordu herhalde.

Cuma gününe EMG Polinörapati testi için randevu verdiler, o testte sinirlerime bakacaklarmış.

Cuma gününe kadar olan bu süre zarfında geceleri rahat uyuyabilmem için her gece saat 22:00 de bir adet almam için Pexola adında bir ilaç verdi. Bu ilaç ile gece daha rahat uyuyacakmışım. Belki biraz mide bulantısı yapabilir dedi.

Özel sağlık sigortanız varsa doktoru karşılıyor, EMG Testi içinde 1.000TL ücret talep ediyorlar yinede.

pexola çok güzel ilaçtır fakat yan etkilere dikkat etmek lazım. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Hocalar selam tekrardan.

hocam emg yi devlet hastanesi de çekiyor o kadar para vermene gerek yok devlet bedavaya çekiyor haberin olsun banada verdi kolum için doktor 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Hocalar selam tekrardan.

Pexolayı ben de kullanıyorum. ilk zamanlar pamuk gibi uyuyorsun 2 kutu sonra bazen fayda etmiyor. bazı geceler 2-3 tane içtiğim oluyordu. ertesi gün miğde bulantısından durulmuyor. bir gece de tansiyonum düştü bayıldım wc de. yan etkileri de var beni baya etkiliyor

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
Toplam Hit: 2330 Toplam Mesaj: 38
huzursuz bacak sendromu