folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Huzursuz Bacak Sendromu İçin İstanbul’Da Doktor Tavsiyesi Arıyorum

Huzursuz Bacak Sendromu İçin İstanbul’Da Doktor Tavsiyesi Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    avkan
    avkan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

boş ver doktoru sigara ve alkol tüketimini azalt bırak diyeceğimde kolay değil tabi git eczaneden magnezyum vitamini al soda iç bol bol her  gün yürüyüş yap ..sonra gel buraya abi Allah razı olsun ya de :) Tecrübe ile sabittir bende çok çektim o mereti  sonradan baktım konunun ilk başlarına gitmişsin doktora geç kalmışım bunu yazarken geçmiş olsun

avkan tarafından 07/Kas/24 20:15 tarihinde düzenlenmiştir

avkan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek
    real_agabey bunu yazdı

Pregabalin

.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Arkadaşlar tavsiyeleriniz ve kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bir kaç gün önce güncel durumu yazacaktım fakat konu gerilerde tekrar anasayfaya düşmesin gereksiz yer kaplamasın diye yazmamıştım. Madem konu up oldu, güncel durumu paylaşayım.

Pexola ilacını içmeye başladım. İlk başta akşam 17:00 - 18:00 sularında bir adet ve 22:00 de bir adet olmak üzere günlük 2 adet verdi. 

Sonrasında bu ilaç beni çok rahatlattı. Geceleri rahatsız olup uyanma sıkıntım geçti.

Şimdi günde sadece bir kere saat 22:00 de içiyorum. Problem tedavi edilmiş gibi hissediyorum fakat 15 gün sonra tekrar gideceğim doktora.

Ellerimde ve bacaklarımda titreme hali var gibi ama titremiyorlar. Hissiyat böyle. Bu da ilacın yan etkisiymiş.

Ama gece rahat uyuyabiliyorum artık. Bu beni çok sevindiriyor.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DNA-X
    DNA-X's avatar
    Erkek

https://youtu.be/zG-qDISz44I

Bu frekansı günde yarım saat kaliteli bir kulaklıkla dinleyin. İlaca falan gerek duymayacaksiniz.

Hâla çömez.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Arkadaşlar tavsiyeleriniz ve kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bir kaç gün önce güncel durumu yazacaktım fakat konu gerilerde tekrar anasayfaya düşmesin gereksiz yer kaplamasın diye yazmamıştım. Madem konu up oldu, güncel durumu paylaşayım.

Pexola ilacını içmeye başladım. İlk başta akşam 17:00 - 18:00 sularında bir adet ve 22:00 de bir adet olmak üzere günlük 2 adet verdi. 

Sonrasında bu ilaç beni çok rahatlattı. Geceleri rahatsız olup uyanma sıkıntım geçti.

Şimdi günde sadece bir kere saat 22:00 de içiyorum. Problem tedavi edilmiş gibi hissediyorum fakat 15 gün sonra tekrar gideceğim doktora.

Ellerimde ve bacaklarımda titreme hali var gibi ama titremiyorlar. Hissiyat böyle. Bu da ilacın yan etkisiymiş.

Ama gece rahat uyuyabiliyorum artık. Bu beni çok sevindiriyor.

Pexola 1 mg ? Veya 3 mg?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

Bir aralar bende de aynı sorun vardı. Sonradan öğrendim ki hemoroid kanaması kandaki demir oranını düşürüyormuş. Demir takviyesi alınca düzeldi. Hemoroid ameliyatı ile kesin çözüm sağlandı. 

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Yıllar öncesinden hatırlıyorum büyük hala da vardı Almanya'dan bu kremi getirmişlerdi at kestanesi özlü iyi geldiğini söylüyordu.

Geçici bir çözüm belki de tam bilmiyorum

Bu arada bel fıtığın varsa o da bacağa vuruyor bilgin olsun emin değilsen MR çektir.

https://www.amazon.co.uk/Varicose-Treatment-Chestnut-Restless-Syndrome/dp/B0CFV877QG

OCEANUS tarafından 16/Kas/24 22:08 tarihinde düzenlenmiştir

KNOWLEDGE IS POWER!
Toplam Hit: 3073 Toplam Mesaj: 38
huzursuz bacak sendromu