Huzursuz Bacak Sendromu İçin İstanbul’Da Doktor Tavsiyesi Arıyorum
-
boş ver doktoru sigara ve alkol tüketimini azalt bırak diyeceğimde kolay değil tabi git eczaneden magnezyum vitamini al soda iç bol bol her gün yürüyüş yap ..sonra gel buraya abi Allah razı olsun ya de :) Tecrübe ile sabittir bende çok çektim o mereti sonradan baktım konunun ilk başlarına gitmişsin doktora geç kalmışım bunu yazarken geçmiş olsun
avkan tarafından 07/Kas/24 20:15 tarihinde düzenlenmiştir -
real_agabey bunu yazdı
Pregabalin
.
-
Arkadaşlar tavsiyeleriniz ve kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bir kaç gün önce güncel durumu yazacaktım fakat konu gerilerde tekrar anasayfaya düşmesin gereksiz yer kaplamasın diye yazmamıştım. Madem konu up oldu, güncel durumu paylaşayım.
Pexola ilacını içmeye başladım. İlk başta akşam 17:00 - 18:00 sularında bir adet ve 22:00 de bir adet olmak üzere günlük 2 adet verdi.
Sonrasında bu ilaç beni çok rahatlattı. Geceleri rahatsız olup uyanma sıkıntım geçti.
Şimdi günde sadece bir kere saat 22:00 de içiyorum. Problem tedavi edilmiş gibi hissediyorum fakat 15 gün sonra tekrar gideceğim doktora.
Ellerimde ve bacaklarımda titreme hali var gibi ama titremiyorlar. Hissiyat böyle. Bu da ilacın yan etkisiymiş.
Ama gece rahat uyuyabiliyorum artık. Bu beni çok sevindiriyor.
-
Bu frekansı günde yarım saat kaliteli bir kulaklıkla dinleyin. İlaca falan gerek duymayacaksiniz.
-
Castaway bunu yazdı
Arkadaşlar tavsiyeleriniz ve kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bir kaç gün önce güncel durumu yazacaktım fakat konu gerilerde tekrar anasayfaya düşmesin gereksiz yer kaplamasın diye yazmamıştım. Madem konu up oldu, güncel durumu paylaşayım.
Pexola ilacını içmeye başladım. İlk başta akşam 17:00 - 18:00 sularında bir adet ve 22:00 de bir adet olmak üzere günlük 2 adet verdi.
Sonrasında bu ilaç beni çok rahatlattı. Geceleri rahatsız olup uyanma sıkıntım geçti.
Şimdi günde sadece bir kere saat 22:00 de içiyorum. Problem tedavi edilmiş gibi hissediyorum fakat 15 gün sonra tekrar gideceğim doktora.
Ellerimde ve bacaklarımda titreme hali var gibi ama titremiyorlar. Hissiyat böyle. Bu da ilacın yan etkisiymiş.
Ama gece rahat uyuyabiliyorum artık. Bu beni çok sevindiriyor.
Pexola 1 mg ? Veya 3 mg?
-
Bir aralar bende de aynı sorun vardı. Sonradan öğrendim ki hemoroid kanaması kandaki demir oranını düşürüyormuş. Demir takviyesi alınca düzeldi. Hemoroid ameliyatı ile kesin çözüm sağlandı.
-
Yıllar öncesinden hatırlıyorum büyük hala da vardı Almanya'dan bu kremi getirmişlerdi at kestanesi özlü iyi geldiğini söylüyordu.
Geçici bir çözüm belki de tam bilmiyorum
Bu arada bel fıtığın varsa o da bacağa vuruyor bilgin olsun emin değilsen MR çektir.
https://www.amazon.co.uk/Varicose-Treatment-Chestnut-Restless-Syndrome/dp/B0CFV877QG

OCEANUS tarafından 16/Kas/24 22:08 tarihinde düzenlenmiştir