İETT Otobüsünde Öpüşme Eylemi
-
http://www.facebook.com/seksotobusu?sk=wall
diyaloglara kop :D
-
Herşeye sırf tepki vermek icin şımarıklıgı üzerine vazife edinmiş idiotlar var ,şimdi kalkp biri bunlar müslüman evladi desin bana
-
saplar ne yapacak :D
-
eskiden insanlarımız ekmek parası peşindeydi şimdi macera peşinde avrupa gibi azmaya başladık medyada hit alan olaya bak a.q
-
"Seks otobüsü" akbil basim tarifesi belli oldu. Arka dörtlü yine el yakıyor...
-
Yalnız ayaktaki 3lü kız grubundan en soldaki fenaymış.
-
kusra bakmayın kimsenin avukatı değilim ama kime ister öpüşerek eylemde bulunurlar, ister sevişerek. Toplumun değerleri ülkenin yasalarını şekillendirir ve yasalarımızda da toplum içerisinde öpüşmek yasak değil, yani istedikleri yerde öpüşebilirler... ha tekme atmayı delikanlılıktan sayıyorsan nickini hatırlamadığım insan, kanındaki delilik oranı fazla olduğu için tımarhaneye yatırırlar seni haberin olsun: kendini kontrol etmeyi öğrenmelisin...
-
Böyle çözülür dimi sorunlar!
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------
Herşeye sırf tepki vermek icin şımarıklıgı üzerine vazife edinmiş idiotlar var ,şimdi kalkp biri bunlar müslüman evladi desin bana
-----------------------------
bunlar müslüman evladı. -
Otobüs şoförünü kınamıyorum .Adamın ne yaşadıgını bilemeyiz.Belki kızından dertlidir belki oğlundan. Öpüşenleri görünce de ya kızı yada oğlu aklına gelip öfkelenmiş olabilir. Sizler de anne baba olacaksınız. Bu tepki otobüste değilde parkta orda burdada olabilirdi ama bölesi bi eyleme gerek yoktu macera aramışlar ..