İETT Otobüsünde Öpüşme Eylemi
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------
zalimadam bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
asıl tartışılması gereken nasıl öpüştükleri. Muaaahhh diye mi yoksa mucuk diye mi ? muahhsa sorun yok, ama mucuk ise burası sıkıntılı işte.
-----------------------------muahhhh daha kötü hocam ?
hayır kanka yanlışı var, muaahh klasik bir öpüş biçimidir, muuuuaaaaahhhhhhh diye öpebilirsin bunda bi sorun yok, gayet samimi ve içten ki bunu günlük hayatta kullanırız. Ama mucuk daha bi itici, daha bi tepki çekici, anlatabildim mi ? böyle nasıl desem daha bi belirgin. İçinden yap dene bak hak vericeksin, önce muahh sonra mucuk yap.Canlandırma yani.Sonucu bekliyorum
-----------------------------allah ta seni güldürsün hocam :D
denedim muahhh taha sapık hoca böyle saldırır gibi hani otobüste yaklaşıp muahh yaptığını düşün hani 5 hafdadır bunu beklıyordum bak daha neler yapacaz gibi oldu ?
şimdi herkesin bi stili var kanka, sen muahcısındır bi başkası mucukcu, bunu biz bilemeyiz.Benim bildiğim muah ın anlamı, öptüm bitti, mucuk ise oyun yeni başlıyor haha bu ne ki, daha yeni numara mı görmedin yeaaaaaaaa gölgelerin gücü adınaaa gibi bir anlam. o zaman şöyle diyelim kanka, senin de gönlün olsun madem, muah daha alışkın olduğumuz bir stil, mucuğa daha bi yabancıyız, ondan böyle oluyor desek ?
-----------------------------:D
toparlayalım
muck :önden öne şiddetli saldırı yüksek ses yayarak dehşet saçmak, kurbanı korkutur çoklu hedeflere saldırı sizi hızlandırır
muahhh : yandan öne sıçrama saldırısı yavaşlamasına atak yaparak kurbanı önemsizleştirir ,tekli hedeflere saldırı sizi sakinleştirir
-
kızma ne olur,çalış seninde olur! :D
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
asıl tartışılması gereken nasıl öpüştükleri. Muaaahhh diye mi yoksa mucuk diye mi ? muahhsa sorun yok, ama mucuk ise burası sıkıntılı işte.
-----------------------------muahhhh daha kötü hocam ?
hayır kanka yanlışı var, muaahh klasik bir öpüş biçimidir, muuuuaaaaahhhhhhh diye öpebilirsin bunda bi sorun yok, gayet samimi ve içten ki bunu günlük hayatta kullanırız. Ama mucuk daha bi itici, daha bi tepki çekici, anlatabildim mi ? böyle nasıl desem daha bi belirgin. İçinden yap dene bak hak vericeksin, önce muahh sonra mucuk yap.Canlandırma yani.Sonucu bekliyorum
-----------------------------allah ta seni güldürsün hocam :D
denedim muahhh taha sapık hoca böyle saldırır gibi hani otobüste yaklaşıp muahh yaptığını düşün hani 5 hafdadır bunu beklıyordum bak daha neler yapacaz gibi oldu ?
şimdi herkesin bi stili var kanka, sen muahcısındır bi başkası mucukcu, bunu biz bilemeyiz.Benim bildiğim muah ın anlamı, öptüm bitti, mucuk ise oyun yeni başlıyor haha bu ne ki, daha yeni numara mı görmedin yeaaaaaaaa gölgelerin gücü adınaaa gibi bir anlam. o zaman şöyle diyelim kanka, senin de gönlün olsun madem, muah daha alışkın olduğumuz bir stil, mucuğa daha bi yabancıyız, ondan böyle oluyor desek ?
-----------------------------:D
toparlayalım
muck :önden öne şiddetli saldırı yüksek ses yayarak dehşet saçmak, kurbanı korkutur çoklu hedeflere saldırı sizi hızlandırır
muahhh : yandan öne sıçrama saldırısı yavaşlamasına atak yaparak kurbanı önemsizleştirir ,tekli hedeflere saldırı sizi sakinleştirir
kanka sen de az çakal değilsin ha nasıl da biliyorsun stilleri :D -
Ben Olsam Derdim Kardeş işini Bitirde Sıra Bizde Bizde Eymek Yapak Eyleminize Destek Olak.
-
Eylemde eşlik edecek güzel bayan/bayanlar aranıyor..
-
Tahribatı gene atarlı gençler basmış :| bence çokta güzel bi eylem olmuş amacına varmış ses getirmiş.
Hz. IRET'e katılmamak elde değil -
emreslmn bunu yazdı:
Tamam belkı sevgılıyle kol kola oturmak yada ne bılım sahılde yada romantık bı ortamda opusmek bunlara eyw'da 1 metre karsında yaslı bı teyze oturabılır asırı dıncı bırı oturabılır yada boyle seylere karsı olan bırılerı oturabılır. Toplu tasıma aracında opusursen turkıyede yanındakı kızada kufrederler tıp tıpte bakarlar aksama banyoya malzeme bıle cıkarırlar.Eger bıle bıle yanındakı kızın baska erkeklerın sohbetıne, sag koluna yada kufrune meze olmasını goze alarak bunu yapıolarsa zaten yapsınlar devam etsınler boyle erkek bozuntuları. Edebını adabını bılıceksın yanında bır kız varken. Bana denk gelse bozmamda bakmamda ne bok yerlerse yesınler ama atıyorum sohbet anında o kızı anlatırım ulan bugun ıett'de ıyıce bokunu cıkartıp duraga kadar yıyıstıler anaları babaları nasıl yetıstırmıs deırm mesela vs vs
Abartmıslar bu sefer.
Harbıden gavura kızıp oruc bozmak bu.
-----------------------------aynen katılıyorum
-
ottomanmurat bunu yazdı:
Ben Olsam Derdim Kardeş işini Bitirde Sıra Bizde Bizde Eymek Yapak Eyleminize Destek Olak.
-----------------------------atarın varda tutarın varmı acaba :)
Benimde sevgilim olaydıda eylem yapaydım :)
öpüşmüşler sonuçta bu kadar büyütmemek gerekir uzun süreli ateşli bir öpüşme olduğunuda zannetmiyorum ki her insan bundan rahatsız olur.
Eylem olmuş bitmiş yeteri kadarda dikkatleri üzerine çekmiş sanırım, yaratıcı bir eylem, önümüzdeki eylemlere bakalım artık :)
-
Konuya bır bayan yazdıgı ıcın buyuk bı umutla gırıp yazacagıma dıkkat etmeden burdakı herkesın fıkrını degıstırıcek bısey yazıcaktım otobuste ozgurlukle ılgılı. Sonradan kendımı frenledım . Baskalarının rahatını bozmak ozgurluk kısıtlamaya gırmıyormu karsımda bırı opusurken ben nasıl rahat oturabılırımkı? Bız yapmasını bılmıyor muyuz?
Onune bakamıcan yanına bakamıcan baksam rahat edemem mıllet yanlıs anlar vs dıye. O zaman herkes aksamlık malzemesını otobuse tasısın aksamı beklemesın otobuste gorsun ısını. Nasılsa ozgurluk var kımsenın haddıne degıl ısteyen banyoda yapar ısteyen sokakta. Ozgurluk dedıysek abartmayın. Yapılcak sey var yapılmıcak sey var. Otururken sevgılısıne sarılıp yanaktan bır buse alan aşık adama kımse bırsey demez zaten. Ne zamankı o buse dil savasına gırer o zaman mılletın rahatını kacırırsın.
-
Milletimiz hiç bir zaman ayar, miktar, dozaj kavramlarını anlamıyacak :)