İETT Otobüsünde Öpüşme Eylemi
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
-----------------------------
asıl tartışılması gereken nasıl öpüştükleri. Muaaahhh diye mi yoksa mucuk diye mi ? muahhsa sorun yok, ama mucuk ise burası sıkıntılı işte.
Benim bildiğim Muaaaaah direk vantuz gibi ağıza yapışmak, Mucuk ise öpücük kondurmak ?.. Tam tersi olmayacak mıydı hacı ? :D
hayır hocam öyle değil, yap bi içinden test et, önce muaahh sonra mucuk.Mucuk öpücük kondurmak değildir, mucuk demek dur devamı var daha bitmedi bu ne ki ? demektir, muahh ise öptüm bitti, stop demek. Anlatabildim mi? :d -
senem35 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
senem35 bunu yazdı:
Otobüs şoförünü kınamıyorum .Adamın ne yaşadıgını bilemeyiz.Belki kızından dertlidir belki oğlundan. Öpüşenleri görünce de ya kızı yada oğlu aklına gelip öfkelenmiş olabilir. Sizler de anne baba olacaksınız. Bu tepki otobüste değilde parkta orda burdada olabilirdi ama bölesi bi eyleme gerek yoktu macera aramışlar ..
-----------------------------evde karısıyla sorun yaşayan polis bütün kadınları çeksin vursun :D eve iş getirme işe ev götürme bacıııııııı
herkes işini yapsın
-----------------------------okudugunu anlamadan önce yorum yapma istersen.benim kızım yada oğlum otobüste biriyle öpüşseydi şoförün ona tepki gösterek dışarı atmasını uygunbulurdum. hepimi görmezden gelelim ozaman sokaklarda fuhuş yapılsın ?
-----------------------------yapsın bacı herkes istediğini yapsın ben özgürlükten yanayım kadın kafasını örtüyorsa ona ses çıkarmıyorsam açılan sevişeneede ses çıkarmam
üstelik yazdıklarını okudum merak etme rahat ol sen anası babası vereceğini vermiştir terbiye verdiysede kendini bağlar vermediysede adam otobüs şöförü otobüsün sahibi değil işi otobüsü sürmek
tekrar söylüyorum herkes işine baksın bacıııııııııı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
senem35 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
senem35 bunu yazdı:
Otobüs şoförünü kınamıyorum .Adamın ne yaşadıgını bilemeyiz.Belki kızından dertlidir belki oğlundan. Öpüşenleri görünce de ya kızı yada oğlu aklına gelip öfkelenmiş olabilir. Sizler de anne baba olacaksınız. Bu tepki otobüste değilde parkta orda burdada olabilirdi ama bölesi bi eyleme gerek yoktu macera aramışlar ..
-----------------------------evde karısıyla sorun yaşayan polis bütün kadınları çeksin vursun :D eve iş getirme işe ev götürme bacıııııııı
herkes işini yapsın
-----------------------------okudugunu anlamadan önce yorum yapma istersen.benim kızım yada oğlum otobüste biriyle öpüşseydi şoförün ona tepki gösterek dışarı atmasını uygunbulurdum. hepimi görmezden gelelim ozaman sokaklarda fuhuş yapılsın ?
-----------------------------yapsın bacı herkes istediğini yapsın ben özgürlükten yanayım kadın kafasını örtüyorsa ona ses çıkarmıyorsam açılan sevişeneede ses çıkarmam
üstelik yazdıklarını okudum merak etme rahat ol sen anası babası vereceğini vermiştir terbiye verdiysede kendini bağlar vermediysede adam otobüs şöförü otobüsün sahibi değil işi otobüsü sürmek
-----------------------------alper haklıydın da, örtülü bayanla öpüşen bayanı aynı kefeye koymak büyük saygısızlık be abi.
-
neonell bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
asıl tartışılması gereken nasıl öpüştükleri. Muaaahhh diye mi yoksa mucuk diye mi ? muahhsa sorun yok, ama mucuk ise burası sıkıntılı işte.
-----------------------------muahhhh daha kötü hocam ?
hayır kanka yanlışı var, muaahh klasik bir öpüş biçimidir, muuuuaaaaahhhhhhh diye öpebilirsin bunda bi sorun yok, gayet samimi ve içten ki bunu günlük hayatta kullanırız. Ama mucuk daha bi itici, daha bi tepki çekici, anlatabildim mi ? böyle nasıl desem daha bi belirgin. İçinden yap dene bak hak vericeksin, önce muahh sonra mucuk yap.Canlandırma yani.Sonucu bekliyorum
-----------------------------allah ta seni güldürsün hocam :D
denedim muahhh taha sapık hoca böyle saldırır gibi hani otobüste yaklaşıp muahh yaptığını düşün hani 5 hafdadır bunu beklıyordum bak daha neler yapacaz gibi oldu ?
-
üni gencliğinin hali.Yazık amk
-
Buremba bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
senem35 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
senem35 bunu yazdı:
herkes işini yapsın
-----------------------------alper haklıydın da, örtülü bayanla öpüşen bayanı aynı kefeye koymak büyük saygısızlık be abi.
-----------------------------hoca herkese eşit muamele adam gelir yolun ortasında namazını kılar adam gelir kiliseye gider ibadetini yapar kim ne der
kimse kimseye birşey diyemez örtülüye gelince aynı kefe değil taraflar belli hoca
-
neonell bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
Benim bildiğim Muaaaaah direk vantuz gibi ağıza yapışmak, Mucuk ise öpücük kondurmak ?.. Tam tersi olmayacak mıydı hacı ? :D
hayır hocam öyle değil, yap bi içinden test et, önce muaahh sonra mucuk.Mucuk öpücük kondurmak değildir, mucuk demek dur devamı var daha bitmedi bu ne ki ? demektir, muahh ise öptüm bitti, stop demek. Anlatabildim mi? :d
hay senin amk gece gece bunları mı test ediyon hocam ya :D:D:D -
zalimadam bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
-----------------------------muahhhh daha kötü hocam ?
hayır kanka yanlışı var, muaahh klasik bir öpüş biçimidir, muuuuaaaaahhhhhhh diye öpebilirsin bunda bi sorun yok, gayet samimi ve içten ki bunu günlük hayatta kullanırız. Ama mucuk daha bi itici, daha bi tepki çekici, anlatabildim mi ? böyle nasıl desem daha bi belirgin. İçinden yap dene bak hak vericeksin, önce muahh sonra mucuk yap.Canlandırma yani.Sonucu bekliyorum
-----------------------------allah ta seni güldürsün hocam :D
denedim muahhh taha sapık hoca böyle saldırır gibi hani otobüste yaklaşıp muahh yaptığını düşün hani 5 hafdadır bunu beklıyordum bak daha neler yapacaz gibi oldu ?
şimdi herkesin bi stili var kanka, sen muahcısındır bi başkası mucukcu, bunu biz bilemeyiz.Benim bildiğim muah ın anlamı, öptüm bitti, mucuk ise oyun yeni başlıyor haha bu ne ki, daha yeni numara mı görmedin yeaaaaaaaa gölgelerin gücü adınaaa gibi bir anlam. o zaman şöyle diyelim kanka, senin de gönlün olsun madem, muah daha alışkın olduğumuz bir stil, mucuğa daha bi yabancıyız, ondan böyle oluyor desek ? -
mortyr bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
hayır hocam öyle değil, yap bi içinden test et, önce muaahh sonra mucuk.Mucuk öpücük kondurmak değildir, mucuk demek dur devamı var daha bitmedi bu ne ki ? demektir, muahh ise öptüm bitti, stop demek. Anlatabildim mi? :d
hay senin amk gece gece bunları mı test ediyon hocam ya :D:D:D
hayır yani yanlışsam dürt hocam, olayın kopma noktası budur işte, stil, tarz.NAsıl olduğu ? anlatabildim mi ? :d tabi bunu biz bilemeyiz, çünkü görmedik.Öyle yani -
ne terbiyesizliği ya :|
istediğini istediğin yerde yapamadıktan sonra özgürlüğün ne anlamı kalırdı (zararsız biçimde.)
elalemin namusu yoldan geçeni taciz eden otobüsçüye mi kaldı ?