İğne Korkumu Nasıl Yenerim?
-
geçtiğimiz günlerde bi cesaret ettim gidiyordum öyle kan vermeye gaza geldim hastaneye girdim o hastane kokusunu alınca bi başım döndü sonra laboratuara doğru inmeye başladım çocukların ağlama sesleri falan midem bulanmaya başladı. ondan sonra o enjektörü görünce dedim sikerim ben gidiyom. tüm cesaretim alt üst oldu. kan veremeden gittim.
bir de kan alma iğneleri falan daha bi büyük oluyor sanırım koldan belli oluyor.
abi tv de falan denk gelince bile kafamı çeviriyorum. ailem dalga geçiyor. belki o enjektörü görmesem problem olmayacak. ama bende kendimi sıkıp iğnenin kırılmasına sebep olurum diye götüm yemiyor.
-
EMG'ye gir eser kalmıyor ondan.
-
Ilk hafta 10 mg sonra 20 mg Paxera ile devam et. Baktın korkuyorsun, 30 mg'a çık fakat 20 mg'ı 1 ay kullan. Baktın yine korkuyorsun, 30 mg'ı 1 ay kullandıktan sonra 40 mg'a çık. Baktın yine korkuyorsun 40 mg'ı 2 ay kullandıktan sonra 60 mg'a çık.
Korkun %70 oranında geçecektir, ama seninde ilave yapman lazım. Mesela sikerim lan iğneyi deyip alayına girmen lazım.
-
yok hocam o paxera bir antidepresan ilacıymış benim ona ihtiyacım yok. hem zaten yan etkileri falan varmış sindirim sistemini mahvediyormuş okudumda.
-
Korkuları yenmek zor değildir aslında zor olan cesaretli olabilmekte. Yükseklik korkumu yenmiştim kendimi motive ederek şimdi 10. kattan atsalar zikimde değil.
-
VBDream bunu yazdı
EMG'ye gir eser kalmıyor ondan.
EMG içinde sinir uçlarına iğneler batırıyorlarmış hoca naaağbeer ???** :D
-
hacked75 bunu yazdı
Korkuları yenmek zor değildir aslında zor olan cesaretli olabilmekte. Yükseklik korkumu yenmiştim kendimi motive ederek şimdi 10. kattan atsalar zikimde değil.
hocam dedim ya tam cesaretimi topladım gaza geldm kan vercem amk lan deyip gittim o hastane kokusu ondan sonra labratuar da ki ağlama sesleri hasiktirr ya ben gidiyom amk deyip döndüm geri :D
-
ipMeTiN_7 bunu yazdı
vallaha hocam onu bırtek pıskolga gıdıp ıpnoz fln la yenebılırsın bende de var oyle bır sıkıntı ama benımkı korkma degıl ben gayet sakın oturuyorum sandalyeye ıgne batırıyorlar fln tık yok kendı kanımı goreyım( baskasınınkınde olmuyor ) gordugum andan ıtıbaren yok amk bayılıyorum :D
hipnoz olayını arkadaşlarımda tavsiye etti. onu bi araştırcam.
çünkü iğnenin şakasını bile kaldıramıyorum. Askerde napcam amk ben diyorum
-
128Kbps bunu yazdıhacked75 bunu yazdı
hocam dedim ya tam cesaretimi topladım gaza geldm kan vercem amk lan deyip gittim o hastane kokusu ondan sonra labratuar da ki ağlama sesleri hasiktirr ya ben gidiyom amk deyip döndüm geri :D
Tam toplayamamışsın hocam cesaretini ; bende korku falan yokta benide tutuyor hastane kokusu onada yapacak birşey yok :))
-
hacked75 bunu yazdı128Kbps bunu yazdıhacked75 bunu yazdı
Tam toplayamamışsın hocam cesaretini ; bende korku falan yokta benide tutuyor hastane kokusu onada yapacak birşey yok :))
açık havada yaptırabilme imkanım olsaydı belki o gün şu an bunları konuşuyo olmazdık :D