İğne Korkumu Nasıl Yenerim?
-
İğnesiz dolgu yaptıran çok, onda birşey yok sadece titreşim ve baskı hissedersiniz. Estetik doldudur, havalara gitmeye lüzum yok :)
Ama hani olurda sinire herhangi bir cisim değerse (illa o oyan alet olmasına gerek yok) (kanalda) uyarılma yönüne doğru ya kendinizi koltuktan aşağıya atarsınız yada lambaya kafa :)
Bunların hepsi refleks cevaptır. Öyle kafamı arkaya sıkısıkıya yaslayım ben dayanırım hımamınaaa diye birşey yok :D Geçen dolgu için gittiğimde tam 8 tane yaptılar.(uyuşmadı bi türlü)
Biri güzel öneride bulunmuş boy boy enjektörler var. En küçük olanlar var DM hastalarının kullandığı. Onlarla başla sonra zamanla büyütürsün.
Elinde cebinde dursun kaynaş bütünleş onla(abartma) Senin bi parçan gibi olsun. Zamanla alışırsın herhalde...
Gecement tarafından 28/Ara/13 13:21 tarihinde düzenlenmiştir -
İğnesiz dolgu zaten çok acıtmıyorda hangi babayiğit iğnesiz kanal tedavisi yaptırabilir söyleyin bana :D
-
Hasta olayım iğne vurulduktan sonra ertesi gün iyileşeceğimi bileyim yine vurulmam. Hap şurup 2 hafta da geçirsni razıyım. Nasıl yenecez şu fobiyi ak.
-
DevilRullz bunu yazdı
Ilk hafta 10 mg sonra 20 mg Paxera ile devam et. Baktın korkuyorsun, 30 mg'a çık fakat 20 mg'ı 1 ay kullan. Baktın yine korkuyorsun, 30 mg'ı 1 ay kullandıktan sonra 40 mg'a çık. Baktın yine korkuyorsun 40 mg'ı 2 ay kullandıktan sonra 60 mg'a çık.
Korkun %70 oranında geçecektir, ama seninde ilave yapman lazım. Mesela sikerim lan iğneyi deyip alayına girmen lazım.
Beyler şu yazdığımı okumuyor musunuz amk? Hala nasıl yenicez diyorsunuz. Ufak bi korku olduğu için muhtemelen 20 mg bile yeter amk.
Ayrıca üstte arkadaşın dediği gibi dolgu ile övünenler olmuş, göt yiyorsa kanal tedavisi yapın amk iğne ile bile felaket acıyor.
-
xxkomandoxx1 bunu yazdı
İğnesiz dolgu zaten çok acıtmıyorda hangi babayiğit iğnesiz kanal tedavisi yaptırabilir söyleyin bana :D
onu birileri kendini koltuğa bağlattırıp, dayanırım dese yaptırmak istese, kesin bayılır doğal yolla genel anestezivari bir operasyon olur (:
bayılamazsa da kafayı sıyırır heralde. adamın canlı canlı derisini yüzsen daha iyi..
edit: aklıma geldi de, iğneden korkan arkadaşa iğnesiz bi kanal tedavisi yaptırsak çözüm olur, daha sonraki benzer operasyonlarda iğneyi gördüğü an kendi eline alıp vücudunu delik deşik etmezse ben de bu işi bilmiyorum :D
muaythaist tarafından 28/Ara/13 15:56 tarihinde düzenlenmiştir -
DestinatioN bunu yazdı
ben hobi olarak kan veriyorum la kızılaya o iğnelerde kalındır haa böyle bir sokuyor kola soğuk soğuk ıyyy :F
şaka la şaka hiç bi bok hissetmion dediğim gibi kan verme iğneleri kalındır onda bile bir bok hissetmiyorsun
yemin ederim başım döndü bunu dedin ya.
-
xxkomandoxx1 bunu yazdı
aday olabilirim :D
-
muaythaist bunu yazdıxxkomandoxx1 bunu yazdı
onu birileri kendini koltuğa bağlattırıp, dayanırım dese yaptırmak istese, kesin bayılır doğal yolla genel anestezivari bir operasyon olur (:
bayılamazsa da kafayı sıyırır heralde. adamın canlı canlı derisini yüzsen daha iyi..
edit: aklıma geldi de, iğneden korkan arkadaşa iğnesiz bi kanal tedavisi yaptırsak çözüm olur, daha sonraki benzer operasyonlarda iğneyi gördüğü an kendi eline alıp vücudunu delik deşik etmezse ben de bu işi bilmiyorum :D
o derece diyorsun yani he :D
zaten bugunlerde de bi kanal tedavisi olmam gerek. sanırım sebebim olacak. ama önce bi hipnoz olayını iyice bi düşündüm. hipnoz mantıklı geldi.
-
128Kbps bunu yazdıxxkomandoxx1 bunu yazdı
aday olabilirim :D
yok hocam ben iğne ile uyuşturulmuş olan dişimde bile öyle ağrı acı yaşadımki anlatamam direk beynine vuruyor acısı bide iğne olmasaydı düşünemiyorum bile
-
toplu iğneyi al biraz kolanya vs. temizle koluna batır çıkar batır çıkar kendi kontrolünde olduğu için korkutmayacaktır. Alışırsın sonra zaten