folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İğne Korkumu Nasıl Yenerim?

İğne Korkumu Nasıl Yenerim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

İğnesiz dolgu yaptıran çok, onda birşey yok sadece titreşim ve baskı hissedersiniz. Estetik doldudur, havalara gitmeye lüzum yok :)

Ama hani olurda sinire herhangi bir cisim değerse (illa o oyan alet olmasına gerek yok) (kanalda) uyarılma yönüne doğru ya kendinizi koltuktan aşağıya atarsınız yada lambaya kafa :)

Bunların hepsi refleks cevaptır. Öyle kafamı arkaya sıkısıkıya yaslayım ben dayanırım hımamınaaa diye birşey yok :D Geçen dolgu için gittiğimde tam 8 tane yaptılar.(uyuşmadı bi türlü)

Biri güzel öneride bulunmuş boy boy enjektörler var. En küçük olanlar var DM hastalarının kullandığı. Onlarla başla sonra zamanla büyütürsün.

Elinde cebinde dursun kaynaş bütünleş onla(abartma) Senin bi parçan gibi olsun. Zamanla alışırsın herhalde...

Gecement tarafından 28/Ara/13 13:21 tarihinde düzenlenmiştir

Solak Cerrah
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxkomandoxx1
    xxkomandoxx1's avatar
    Erkek

İğnesiz dolgu zaten çok acıtmıyorda  hangi babayiğit iğnesiz kanal tedavisi yaptırabilir söyleyin bana :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Hasta olayım iğne vurulduktan sonra ertesi gün iyileşeceğimi bileyim yine vurulmam. Hap şurup 2 hafta da geçirsni razıyım. Nasıl yenecez şu fobiyi ak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

Ilk hafta 10 mg sonra 20 mg Paxera ile devam et. Baktın korkuyorsun, 30 mg'a çık fakat 20 mg'ı 1 ay kullan. Baktın yine korkuyorsun, 30 mg'ı 1 ay kullandıktan sonra 40 mg'a çık. Baktın yine korkuyorsun 40 mg'ı 2 ay kullandıktan sonra 60 mg'a çık.

Korkun %70 oranında geçecektir, ama seninde ilave yapman lazım. Mesela sikerim lan iğneyi deyip alayına girmen lazım.

Beyler şu yazdığımı okumuyor musunuz amk? Hala nasıl yenicez diyorsunuz. Ufak bi korku olduğu için muhtemelen 20 mg bile yeter amk.

Ayrıca üstte arkadaşın dediği gibi dolgu ile övünenler olmuş, göt yiyorsa kanal tedavisi yapın amk iğne ile bile felaket acıyor.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    xxkomandoxx1 bunu yazdı

İğnesiz dolgu zaten çok acıtmıyorda  hangi babayiğit iğnesiz kanal tedavisi yaptırabilir söyleyin bana :D

onu birileri kendini koltuğa bağlattırıp, dayanırım dese yaptırmak istese, kesin bayılır doğal yolla genel anestezivari bir operasyon olur (:

bayılamazsa da kafayı sıyırır heralde. adamın canlı canlı derisini yüzsen daha iyi..

edit: aklıma geldi de, iğneden korkan arkadaşa iğnesiz bi kanal tedavisi yaptırsak çözüm olur, daha sonraki benzer operasyonlarda iğneyi gördüğü an kendi eline alıp vücudunu delik deşik etmezse ben de bu işi bilmiyorum :D

muaythaist tarafından 28/Ara/13 15:56 tarihinde düzenlenmiştir

Ali & Dua & Zeynep & Ayşe'nin Babası
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

ben hobi olarak kan veriyorum la kızılaya o iğnelerde kalındır haa böyle bir sokuyor kola soğuk soğuk ıyyy :F

şaka la şaka hiç bi bok hissetmion dediğim gibi kan verme iğneleri kalındır onda bile bir bok hissetmiyorsun

yemin ederim başım döndü bunu dedin ya.

https://t.me/pump_upp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    xxkomandoxx1 bunu yazdı

aday olabilirim :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı
    xxkomandoxx1 bunu yazdı

onu birileri kendini koltuğa bağlattırıp, dayanırım dese yaptırmak istese, kesin bayılır doğal yolla genel anestezivari bir operasyon olur (:

bayılamazsa da kafayı sıyırır heralde. adamın canlı canlı derisini yüzsen daha iyi..

edit: aklıma geldi de, iğneden korkan arkadaşa iğnesiz bi kanal tedavisi yaptırsak çözüm olur, daha sonraki benzer operasyonlarda iğneyi gördüğü an kendi eline alıp vücudunu delik deşik etmezse ben de bu işi bilmiyorum :D

o derece diyorsun yani he :D 

zaten bugunlerde de bi kanal tedavisi olmam gerek. sanırım sebebim olacak. ama önce bi hipnoz olayını iyice bi düşündüm. hipnoz mantıklı geldi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxkomandoxx1
    xxkomandoxx1's avatar
    Erkek
    128Kbps bunu yazdı
    xxkomandoxx1 bunu yazdı

aday olabilirim :D

yok hocam ben iğne ile uyuşturulmuş olan dişimde bile öyle ağrı acı yaşadımki anlatamam direk beynine vuruyor acısı bide iğne olmasaydı düşünemiyorum bile

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

toplu iğneyi al biraz kolanya vs. temizle koluna batır çıkar batır çıkar kendi kontrolünde olduğu için korkutmayacaktır. Alışırsın sonra zaten

Toplam Hit: 6898 Toplam Mesaj: 65