folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İğne Korkumu Nasıl Yenerim?

İğne Korkumu Nasıl Yenerim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Hacı kandan çekinme. AğzımDan burnumdan midemden götumden kan geldi kaç kez ölümü bile sallamiyorum. Dişlerim arada dökülür. Jiletlersen kendini en ufak korku kalmaz.  Acil durumda nasıl kan çıkarılır öğrenmiş olursun. Olursen sorumlu ben değilim.hatta bunu makara için yazdım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    madrew bunu yazdı

git bi şırınga el eczaneden, takıl biraz ,oyna işte onuna küçük çocuklar gibi.  Zamanla tenine falan değdir ucunu yavaştan. Belki bu dediklerim bi işe yarar.

Benim de korkum yok ama mk en az 5 defa giriyorlar koldan damarı bulabilmek için; işte o çok koyuyor.

aynen bak Allah korusun ameliyatlık bişe gerekse ben kesinlikle öyle stajer sağlıkcıymış yok hemşireymiş amk hepsinin doktor gelsin bulsun damar yolunu. diğerleri delik deşik ediyorlar kolu.

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    128Kbps bunu yazdı
    madrew bunu yazdı

git bi şırınga el eczaneden, takıl biraz ,oyna işte onuna küçük çocuklar gibi.  Zamanla tenine falan değdir ucunu yavaştan. Belki bu dediklerim bi işe yarar.

Benim de korkum yok ama mk en az 5 defa giriyorlar koldan damarı bulabilmek için; işte o çok koyuyor.

aynen bak Allah korusun ameliyatlık bişe gerekse ben kesinlikle öyle stajer sağlıkcıymış yok hemşireymiş amk hepsinin doktor gelsin bulsun damar yolunu. diğerleri delik deşik ediyorlar kolu.

Sen kendini ne sanıyon la? Bebek misin sen amk doktoru çağırıcan. Ben bile bulurum damar yolunu. Damarların gözükmüyorsa, kiloluysan bilemem ama.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı

Hacı kandan çekinme. AğzımDan burnumdan midemden götumden kan geldi kaç kez ölümü bile sallamiyorum. Dişlerim arada dökülür. Jiletlersen kendini en ufak korku kalmaz.  Acil durumda nasıl kan çıkarılır öğrenmiş olursun. Olursen sorumlu ben değilim.hatta bunu makara için yazdım

kandan çekinmiyorum işte kan tutması falan öyle sorunum yok. şırınga korkum var :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    128Kbps bunu yazdı
    madrew bunu yazdı

Sen kendini ne sanıyon la? Bebek misin sen amk doktoru çağırıcan. Ben bile bulurum damar yolunu. Damarların gözükmüyorsa, kiloluysan bilemem ama.

hocam benim canım kıymetlidir. hemşire 4-5 defa deneyecek bulamayacak damarı olan benim kola olacak sikerler öyle işi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    128Kbps bunu yazdı

Merhaba Hocalar,

23 yaşındayım ama inanilmaz bir iğne fobim var hastaneye girmekten korkuyorum. Öyle böyle değil.

En son aşıyı 8. sınıfta olmuştum. Onun dışından hiç iğne olmadım hatta olamadım. Kan da vermedim. 

Bi check-up yaptırmayı düşünüyorum. Bunun için tabiki tahliller gerekiyor. Tahlil demek iğne demek. 

Bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar bu fobinin üstesinden nasıl gelebilirim.

Allah korusun yakınıma kan ihtiyacı olsa benden umudun kesin derecesinde.

2 ay önce dolgu yaptırdım dişime (İğnesiz) siktir lan diyebilirsiniz. İsterseniz doktorun numarasını vereyim beni iyi tanır. 

O yarım saat benim ömrümden 5 yıl aldı. İşlem bittikten sonra doktor helal olsun iyi dayandın dedi :D

Teşekkür ediyorum şimdiden.

(çocuk ciddi ciddi yazmış. Amk bişeyle de dalga geçmeyin!)

dostum bu korkuyu aşman normal koşullarla zor.

ancak bana kalırsa bunun bir yolu var o da Hipnoz.

başka bir yolu olacağınıda zannetmiyorum

Florenzi tarafından 28/Ara/13 00:07 tarihinde düzenlenmiştir

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    128Kbps bunu yazdı
    muaythaist bunu yazdı

üzerine giderek

üzerine nasıl gideyim hocam hastane kokusunu aldığımda başlıyor baş dönmesi

dostum bende de vardı anlattım işte, aynı korkular ya kasılırsam ya iğne ucu kırılırsa baya karı gibi bağıracağım oluyordu hemşireler taşak geçiyordu o derece. Sonra bir gün geldi bak o günü yazayım sana:

- Sabah kahvaltı ve iğne korkusu

- Hastahane randevu iğne korkusu arttı

- Sonra ne olduğunu bilmediğim EMG'ye girmem

- EMGden sonra kan verirken hemşirenin sorusu "Her hafta düzenli kan mı veriyorsunuz hiç korkmuyorsunuz".

EMG zararlı birşey olmadığı için şırıngayı bırak bence gir EMG'ye tam isyan yap.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Ben devlet hastanesinde dolgu yaptırdım ellerinde iğne kalmamaış heralde doktor banada sen dayanırsın delikanlı adamsın dedi birde cillop gibib lolita bir asistan vardı oda gaza getirdi uyuşturmadan dolgu yaptı dayandım abi :) 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

Ben gene bayılıyorum kan vermeye alsalar her ay vericemde almıyolar 3 ayda bir diyolar :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

ben hobi olarak kan veriyorum la kızılaya o iğnelerde kalındır haa böyle bir sokuyor kola soğuk soğuk ıyyy :F

şaka la şaka hiç bi bok hissetmion dediğim gibi kan verme iğneleri kalındır onda bile bir bok hissetmiyorsun

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 6941 Toplam Mesaj: 65