İki Resim Arasındaki Fark (10 Yıl Sonra Rövanşı Almışık Sanırım:))
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
helal be tayyibe, adam Türkiyenin imajını yükseltti. Tayyip gibi lider 100 yılda bir gelir, kıymetini bilin vesselam.
-----------------------------:D:D.D.D:D:D:ASdasdasdasdasdasd
-
bulanik bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
helal be tayyibe, adam Türkiyenin imajını yükseltti. Tayyip gibi lider 100 yılda bir gelir, kıymetini bilin vesselam.
100 yılda bir gelir miker miker gider keşke 500 600 olsa..
-
DestinatioN bunu yazdı:
bulanik bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
100 yılda bir gelir miker miker gider keşke 500 600 olsa..
100 yılda bir geliyo ama mikince tam mikiyo :|
-
evet ayrıca ecevit sayesinde 74 kıbrıs barış harekatının rövanşınıda, tayyip kuzey ırağa sadece 1 haftalık izin alabilmiş, girip jet hızıyla amerika korkusuyla çıkarak almıştır. tabi çuval geçirilen türk askerlerini söylemiyorum bile.
-
Sevabi ile Günahi ile adam basbakan bu elestirilerin coguna gülüyorum konusmaktan azmaktan baska birsey üretemeyen acizler toplulugu. siz ne yaptiniz. Vatan millet icin bir tane civi mi caktini yada bir tane civimi söktünüz. internet bagimligi teknoloji usagi ollmaktan öteye gidemeyen asalaklar toplulugu. önce birsey yapin sonra insanlari elestirin...
-
Ciminli bunu yazdı:
-----------------------------Sevabi ile Günahi ile adam basbakan bu elestirilerin coguna gülüyorum konusmaktan azmaktan baska birsey üretemeyen acizler toplulugu. siz ne yaptiniz. Vatan millet icin bir tane civi mi caktini yada bir tane civimi söktünüz. internet bagimligi teknoloji usagi ollmaktan öteye gidemeyen asalaklar toplulugu. önce birsey yapin sonra insanlari elestirin...
tamam bu yaşımda çıkıp başbakan olayım okulumuda bırakayım birşeyler yapayım ki(iyi yada kötü) konuşayım...
düşünmeden yargılamadan yetişen gençler olmak istememenin neresi yanlış
komiksin dostum komik 22 yaşında okuyan birisi olarak eleştirmekten başka bir şey yapamam ama bahsi geçen kişi bir başbakan birşeyler yapmasızaten şart ama 4 yanlış 1 dogruyu götürseydi tayibin hali duman olurdu
ayrıca profiline girince seninde ne kadar internet bağımlısı teknoloji uşağı oldugun belli oluyor
-
Ciminli bunu yazdı:
-----------------------------Sevabi ile Günahi ile adam basbakan bu elestirilerin coguna gülüyorum konusmaktan azmaktan baska birsey üretemeyen acizler toplulugu. siz ne yaptiniz. Vatan millet icin bir tane civi mi caktini yada bir tane civimi söktünüz. internet bagimligi teknoloji usagi ollmaktan öteye gidemeyen asalaklar toplulugu. önce birsey yapin sonra insanlari elestirin...
-----------------------------peki sen ne yaptın ? burada yorum yazan kişilerin mesleğini maaş bodrosunun muhasebesinimi tutuyorsunda böyle bişey söyliyebiliyorsun ? çivi çakılan yerleri sağolsun tayyip pahalı ucuz demeden yerli yabancı demeden sattı. kebandan telekoma petkimden rafinerlere al aşşağıda çakılan çivilerin yeni sahipleri.
-
Ciminli bunu yazdı:
-----------------------------muhahahaha
zuhahahaha
nihahahaha
ahahahaha
yeahahahaha
=))))))))))))))))
-
Ciminli bunu yazdı:
-----------------------------ALLAH ım bugünü bekliyodum:D tayyiqte tbt ye üye oldu:D quhauqyt:D
-
DestinatioN bunu yazdı:
clinton ın yavşaklığı ve barak ın mütevazi görünmeye çalışmasından başka bişey yok
-----------------------------Doğru