İki Resim Arasındaki Fark (10 Yıl Sonra Rövanşı Almışık Sanırım:))
-
bu adamların hiç biri ecevitin çeyreqi olamaz pişs öküzcüqler
-
ya bu eceviti savunanlar 2001 krizinde ne yorum yapmışlar diye baktım.. ama bulamadım. eski arşivlerde ... gerçi zaten çoğu üye değillerdi ama.. genede bikaçtane çıkardı.. 2003 ten önce arşiv yok tahridepoda yada ben bulamadım
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
En guzel noktaya Underzero deginmis.Cahil cuhelalar cikip , vakti zamaninda karneyle ekmek,mazot aliyorduk diyor.Birde dalga geciyor bu durumla.Simdi halimize sukrediyoruz diyorlar :) Ulan o donem karneyle ekmek,mazot almana olan olay nedir bir arastir ogren bakalim.
-----------------------------"memlekette mazot varda biz mi içtik"
:)))))))))))))))))))
-
Okadar yanlı muhabbetler yapanlar varki.. Sırf birinden yada birilerinden nefret ettiği için kötüyü bile iyi yapabilenler varya hayretle izliyorum onları.. Eskiden at gözlüğü mevzusu yobaz, bağnaz inlarlar için söz konusuydu artık sahte cumhuriyetçiler sahte kemalistler için in olmaya başladı..
-
ABDde yüzler ve jestler değişse de politikalar hep aynıdır..ne yazakki bizde bunlar la kendimizi avutuyoruz..
-
ecevıt len o ...karaoglan....kımle kıyaslıyosun.....
-
Spacheata bunu yazdı:
ya bu eceviti savunanlar 2001 krizinde ne yorum yapmışlar diye baktım.. ama bulamadım. eski arşivlerde ... gerçi zaten çoğu üye değillerdi ama.. genede bikaçtane çıkardı.. 2003 ten önce arşiv yok tahridepoda yada ben bulamadım
-----------------------------herkesi doğrusu ile yanlışı ile kıyaslıyoruz ama tayyip in doğrusu olmadığı için onu sadece yanlışlarını söylüyoruz...
tek yaptığın kelime oyunu deminden beri, bir laftan bir konudan diğerine başka delikten girmekten başka yaptığın yok...
dip not: yani uzun lafın kısası arkadaşlar; "etme cahille sohbet küstürürsün, kesme cam kırığı ile kestirirsin..."
zamanında compü nün dediği gibi; "girmiyorum ulan bu forumda tartışmalara" isterseniz ecevit i fetocu yapın umrumda değil...
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------hayır şurda anlamadığım bir şey var
zamanında ecevitin bi takım yanlışları olduysa bu şu an tayyibin yanlışlarının göz ardı edilmesi gerektiğinimi gösteriyo nasıl bir saçmalıktır bu ya
-
Ecevitin
Kıbrıs harekatı öncesinde söylediği sözü"Ben bir ara çözüm öneriyorum biz bu işi M.Kemal'in Yurtta sulh cihanda sulh ilkesi ile çözebiliriz ben derhal İngiltereye gideyim "
sözünden sonra kendisi londradayken , harekat kararı NECMETTİN ERBAKAN tarafından alınmıştır .
hala kararı sadece Ecevit aldı sananlar ve başarıyı sadece Ecevite maledenler öğrensinler diye eklemek gereği duydum.
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca her resimden bi mana çıkartacaksak

Lathedarkman iyi bulmuşsun bu fografıbu işler resimlerle olmuyor, basını susturup bastırmaklada olmuyor,bütce açığını özelleştirme yoluyla kapatmaklada oluyor.
senin beğenmediğin ecevit basın özgürlüğünü tavana vurduran kişidir tayip bey ne yapıyo basını susturmaya çalışıyo baktı zorlanıyo mitinglerde bu adamın gazetesini almayın diyor konu derin çok uzun yazılır...