folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İki Resim Arasındaki Fark (10 Yıl Sonra Rövanşı Almışık Sanırım:))

İki Resim Arasındaki Fark (10 Yıl Sonra Rövanşı Almışık Sanırım:))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    bu adamların hiç biri ecevitin çeyreqi olamaz pişs öküzcüqler

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    ya bu eceviti savunanlar 2001 krizinde ne yorum yapmışlar diye baktım.. ama bulamadım. eski arşivlerde ... gerçi zaten çoğu üye değillerdi ama.. genede bikaçtane çıkardı.. 2003 ten önce arşiv yok tahridepoda yada ben bulamadım

Ayrıca çok şekersin :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    En guzel noktaya Underzero deginmis.Cahil cuhelalar cikip , vakti zamaninda karneyle ekmek,mazot aliyorduk diyor.Birde dalga geciyor bu durumla.Simdi halimize sukrediyoruz diyorlar :) Ulan o donem karneyle ekmek,mazot almana olan olay nedir bir arastir ogren bakalim.

"memlekette mazot varda biz mi içtik"

:)))))))))))))))))))

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VitoCorleone
    VitoCorleone's avatar
    Erkek
    Okadar yanlı muhabbetler yapanlar varki.. Sırf birinden yada birilerinden nefret ettiği için kötüyü bile iyi yapabilenler varya hayretle izliyorum onları.. Eskiden at gözlüğü mevzusu yobaz, bağnaz inlarlar için söz konusuydu artık sahte cumhuriyetçiler sahte kemalistler için in olmaya başladı.. 

Hangi ölüm şarkısı, bu dilinden düşmeyen? Hangi öfkeyle yüzün, böyle karıştı yer yer, sana yan mı baktılar, bir şey mi söylediler? Bir şey dinleme artık, artık bir şey dinleme! Çağır, bütün günahkar ruhları cehenneme! Karşına, sahil, kaya, insan kim çıkarsa vur! Vur başına, alemde, kör, sağır, ne varsa vur! Sal her taraftan, dağdan, gökten, pencereden sal! Nihayet kala kala dünyada tek kişi kal!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TESKILAT
    TESKILAT's avatar
    Erkek
    ABDde yüzler ve jestler değişse de politikalar hep aynıdır..ne yazakki bizde bunlar la kendimizi avutuyoruz..

"benim evlatlarım kanatsız yeryüzü melekleridir"SHT
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek
    ecevıt len o ...karaoglan....kımle kıyaslıyosun.....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

Spacheata bunu yazdı:
    ya bu eceviti savunanlar 2001 krizinde ne yorum yapmışlar diye baktım.. ama bulamadım. eski arşivlerde ... gerçi zaten çoğu üye değillerdi ama.. genede bikaçtane çıkardı.. 2003 ten önce arşiv yok tahridepoda yada ben bulamadım

herkesi doğrusu ile yanlışı ile kıyaslıyoruz ama tayyip in doğrusu olmadığı için onu sadece yanlışlarını söylüyoruz...

tek yaptığın kelime oyunu deminden beri, bir laftan bir konudan diğerine başka delikten girmekten başka yaptığın yok...

dip not: yani uzun lafın  kısası arkadaşlar; "etme cahille sohbet küstürürsün, kesme cam kırığı ile kestirirsin..."

zamanında compü nün dediği gibi; "girmiyorum ulan bu forumda tartışmalara" isterseniz ecevit i fetocu yapın umrumda değil...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

Spacheata bunu yazdı:

hayır şurda anlamadığım bir şey var

zamanında ecevitin bi takım yanlışları olduysa bu şu an tayyibin yanlışlarının göz ardı edilmesi gerektiğinimi gösteriyo nasıl bir saçmalıktır bu ya

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Ecevitin

Kıbrıs harekatı öncesinde söylediği sözü"Ben bir ara çözüm öneriyorum biz bu işi M.Kemal'in Yurtta sulh cihanda sulh ilkesi ile çözebiliriz ben derhal İngiltereye gideyim "

sözünden sonra kendisi londradayken , harekat kararı NECMETTİN ERBAKAN tarafından alınmıştır .

hala kararı sadece Ecevit aldı sananlar ve başarıyı sadece Ecevite maledenler öğrensinler diye eklemek gereği duydum.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek
    Lathedarkman bunu yazdı:

ayrıca her resimden bi mana çıkartacaksak

http://g.mynet.com/i/0/43836_0.jpg

Lathedarkman iyi bulmuşsun bu fografı

bu işler resimlerle olmuyor, basını susturup bastırmaklada olmuyor,bütce açığını özelleştirme yoluyla kapatmaklada oluyor.

senin beğenmediğin ecevit basın özgürlüğünü tavana vurduran kişidir tayip bey ne yapıyo basını susturmaya çalışıyo baktı zorlanıyo mitinglerde bu adamın gazetesini almayın diyor konu derin çok uzun yazılır...

Toplam Hit: 20627 Toplam Mesaj: 98