İki Resim Arasındaki Fark (10 Yıl Sonra Rövanşı Almışık Sanırım:))
-
Eyvallah hoca anlastiysak sorun yok.
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------
offf :D yine kızıştırdım ortamı.. çok can yanacak çok :D havada ban kokusu var :) zuahhahaaaa
-----------------------------ilk sen gittin
-
Spacheata bunu yazdı:
offf :D yine kızıştırdım ortamı.. çok can yanacak çok :D havada ban kokusu var :) zuahhahaaaa
-----------------------------Hacı kaşınanı kaşırlar :D:D
-
Bahar geldi kuşlar çiçekler böcekler.. Hava alın lan oksijen girsin yosun tutmuş beyninize. Ecevitin bushun gtnden ayrılmadığı yalakalık yıllarını da biliyoruz. El pençe divan duruşu, barış değil savaş istiyoruz gibi gafları... Ne bk buluyorsunuz ecevitte?
Ah ah bugün bütün dünya medyası türkiyeyi konuşuyor, zavallım çıkıp devletin imajını sarstı diyor. Yerim ben o imajı. Hangi imaj? Bugüne kadar imaj mı vardı? Ha pardon tabii kıbrısımız var bizim, sonra korede şanlı bir tarihimiz var. Güçlüyüz yani, heyt ulan! Asarız keseriz, Türk oğlu Türk'üz. Eh ama iş amerikaya gidip siyaset yapmaya gelince Türk'üz, saygılıyız, değerlerimiz var. Öle bacak bacak üstüne atmayız..
Şu küresel dünyada hala özelleştirme nedir bilmeyen arkadaşlar var şaşırıyorum. Her bku vatanı satma sanıyorlar. Cevap veremiycem, yapılan atılımları vs vs bilen biliyor. İşin içinde olmak gerek. Bi kaç sayısal değer verip durum kötü demek ahmaklık olur. Baksınlar bakalım amerikan ekonomisinin ne kadarı yerli üretim? Ya da hangi süper devlet 0 özelleştirmeyle liderliğe oynuyor da haberimiz yok?
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------Bahar geldi kuşlar çiçekler böcekler.. Hava alın lan oksijen girsin yosun tutmuş beyninize. Ecevitin bushun gtnden ayrılmadığı yalakalık yıllarını da biliyoruz. El pençe divan duruşu, barış değil savaş istiyoruz gibi gafları... Ne bk buluyorsunuz ecevitte?
Ah ah bugün bütün dünya medyası türkiyeyi konuşuyor, zavallım çıkıp devletin imajını sarstı diyor. Yerim ben o imajı. Hangi imaj? Bugüne kadar imaj mı vardı? Ha pardon tabii kıbrısımız var bizim, sonra korede şanlı bir tarihimiz var. Güçlüyüz yani, heyt ulan! Asarız keseriz, Türk oğlu Türk'üz. Eh ama iş amerikaya gidip siyaset yapmaya gelince Türk'üz, saygılıyız, değerlerimiz var. Öle bacak bacak üstüne atmayız..
Şu küresel dünyada hala özelleştirme nedir bilmeyen arkadaşlar var şaşırıyorum. Her bku vatanı satma sanıyorlar. Cevap veremiycem, yapılan atılımları vs vs bilen biliyor. İşin içinde olmak gerek. Bi kaç sayısal değer verip durum kötü demek ahmaklık olur. Baksınlar bakalım amerikan ekonomisinin ne kadarı yerli üretim? Ya da hangi süper devlet 0 özelleştirmeyle liderliğe oynuyor da haberimiz yok?
-----------------------------Hay ağzına sağlık ohhh rahatladım ...
-
şimdi ben size ecevitle erdogan arasındaki farkları yazarım ama sizin kalın kafanız bunu alır mı bilmiyorum.şimdi show tvyi izliyodum.altta bakü mü erivan mı yazıyordu bu hale geldik işte.10 sene kürdistan lafıda yoktu.resme gelince bu obama herkese karşı böyle hatta geçenki konferansta arap krallarına karşı egildi diye abd basını kıyameti koparmıştı
-
Arkadaşım karşımdaki adam banada 9 tirilyon dolarlık etibankı 40 milyon dolara peşkeş çekicekse yakın bi zamanda, bende önünde hiç olmasa önümü iliklerim yani dimi...
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------evet fransada zarar eden havayolu şirketinin özelleştirmesinde en yüksek teklifi alman bir firma verdiğinde burayı sadece bir fransız alabilir diye ihaleyi bozan devlet başkanlarınıda biliyoruz.dikkatinizi çekerim sadece bir havayolu şirketi. milliyetçiliğin dik alası budur bence. ayrıca hiçbir devlet telekom gibi bir şirketi özelleştirme gafletine düşmez
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------Bahar geldi kuşlar çiçekler böcekler.. Hava alın lan oksijen girsin yosun tutmuş beyninize. Ecevitin bushun gtnden ayrılmadığı yalakalık yıllarını da biliyoruz. El pençe divan duruşu, barış değil savaş istiyoruz gibi gafları... Ne bk buluyorsunuz ecevitte?
-----------------------------onlar liderliğe oynuyor demişsin, ya biz ?
-
konpicyus bunu yazdı:
hacı sizin karizma dedğiniz şey bence yabancı devletler tarafından saglanan bişey. davos taki olay tamamıyla düzmeceydi tayyeap in dedikleri çok yumuşak bi dilde ingilizce ye çevrildi,' ırak tan pkk yı temizliycez ' dedi dendi seçimden önce barzani ( ya da talabani herneyse ) aradan 10 gün geçip seçim bittikten sonra anca ırak lı lider çıktı ve yalanladı.
yani snn anlıycagın bu tür şeyler kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez mantıgıyla tayyeap e oy kazandırmak için yapılmış şeylerdir ( bazılarına çok uç nokta gibi gelebilir)
bkz. 11 eylül de amerika nın yaptıkları.