İkide Bi Elektrik Çarpıyor, Sorun Bende Mi ?
-
işyerinde odamın kapısını açarken elim kapının koluna değdiği anda elektrik çarpıyor. eskiden böyle birşey yoktu. bugün kumaş pantolon giydiğim için vücutta elektriklenme olabilirmi ? öyle olsa neden sadece odanın kapısına dokununca çarpıyor ? bide arabaların kapısının metal kısmına dokununca oluyor bazen. son olarak başka bi yerde kalorifere dokununca oluyordu. diğer arkadaşları çarpmıyor ama beni çarpıyor. eskiden fizik bölümünde bi cihaz vardı, iki elle dokununca vücuttaki elektiriği ölçüyordu benim elektirik her defasında herkesten fazla çıkıyordu. bu işin sırrı nedir ?
-
aynen ya yürüyen merdiven buzdolabı falan filan dokunamıyorum
-
Bi kerede bana olmustu, basketbol oynuyodum okulda lan topu ne zaman elime alsam elektrik carpiyodu :D
Bu ayfonla cok oynayincada oluyo.
-
çıplak ayakla toprağın üstünde gez hocam iyi geliyor
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
karahanx bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
----------------------------- -
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------aynen ya yürüyen merdiven buzdolabı falan filan dokunamıyorum
-----------------------------Hocam seninkisinde büyük ihtimal topraklama olmadığından çarpıyordur.
-
kendimi torpaklamam lazım yau
-
"+1", "haha", "+1000" gibi tek cümlelik mesajlar, mesaj olarak kabul edilmez, attığınız mesajların bir görüş bildirmesi bizim için önemlidir. Aksi taktirde "Altıncı Sınıf Ceza" uygulanır.
Simdi kurallari okuyodumda, artik muridler +1 bile yazmiyo direk alinti yapip gonderiyo :B
Yabanci forumlarda bunu engellemek icin 10char yaziyolar mesela adamlar, bence tahribattada boyle bisiy olsa guzel olur :D
-
Branxian bunu yazdı:
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------aynen ya yürüyen merdiven buzdolabı falan filan dokunamıyorum
-----------------------------Hocam seninkisinde büyük ihtimal topraklama olmadığından çarpıyordur.
-----------------------------abi ondan olduğunu sanmıyom ya :D marketlerdeki el arabaları elektronik dükkanlarında her yer :D abi ne varsa :D işin garibi sinema cıkışlarında bana dokunanı da carpıyorum :D
-
bazen bendede oluyor hemde kaşımdaki cisim deilde insansa küfür ettircek kadar şiddetli oluo :D
çıplak ayakla topraga bas ellerini fallan topraga sür