İkide Bi Elektrik Çarpıyor, Sorun Bende Mi ?
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------linux kullan hocam :D
şaka bi yana toprakta yalın ayak gez biraz
-----------------------------
bugün linux ile fazla ilgilenmedim belki de ondandır :) -
CnqZ bunu yazdı:
-----------------------------elektrik şirketine arıza talebinde bulun gelip baksınlar .
elektrik arızayi arayip bende elektirik kaçağı var diyomuşum olayı anlatıyormuşum. seslerini kaydedip facebookta paylaşıyormuşum :) -
balik_ bunu yazdı:
simiramis bunu yazdı:
Cenabetsindir diycem ne alaka diceksiniz ama öyle cenabet adamda elektrik yüklü olur ve bu geçiş sırasında da çarpılır :S
biri daha öyle söyledi ama bilimsel olarak doğru mu ? başka zaman neden çarpmıyordu da şimdi çarptı ? bide neden sadece kapının kolu çarpıyor, öteki kapılar çarpmıyor ?
-----------------------------saçmalama allah aşkına git toprakla ilgilen
-
ershn bunu yazdı:
çıplak ayakla toprağın üstünde gez hocam iyi geliyor
----------------------------- -
edit
-
şimdi 3 kere ağızına 3 kere burnuna su al geçer :D
-
edit
-
ayaklarını toprağa sok haftada bir güzelce rahatlatır.Statik enerji var sende anladığım kadarıyla.O dediğin alet avometredir her insanda mv seviyesinde elektrik vardır.herrangi bi elektrikçiye git ölçelerler :)
-
Bende de oluyordu sonra nedenini buldum. Stres ve/veya abazalık zamanlarımda oluyor.
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------Bende de oluyordu sonra nedenini buldum. Stres ve/veya abazalık zamanlarımda oluyor.
ilginç, bu aralar stres var doğrudur. stres olunca vücutta elektrik birikiyo demekki