İkide Bi Elektrik Çarpıyor, Sorun Bende Mi ?
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------
Branxian bunu yazdı:
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------aynen ya yürüyen merdiven buzdolabı falan filan dokunamıyorum
-----------------------------Hocam seninkisinde büyük ihtimal topraklama olmadığından çarpıyordur.
-----------------------------abi ondan olduğunu sanmıyom ya :D marketlerdeki el arabaları elektronik dükkanlarında her yer :D abi ne varsa :D işin garibi sinema cıkışlarında bana dokunanı da carpıyorum :D
-----------------------------sinema çıkışı :W . hoca Film esnasında pek hayırlı seyler yapmadıgın icin oLabiler mi :F
-
kendime topraklama yapayım bide çıplak ayak çimlerde gezineyim :)
-
karahanx bunu yazdı:
cagilgurbuz bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------aynen ya yürüyen merdiven buzdolabı falan filan dokunamıyorum
-----------------------------Hocam seninkisinde büyük ihtimal topraklama olmadığından çarpıyordur.
-----------------------------abi ondan olduğunu sanmıyom ya :D marketlerdeki el arabaları elektronik dükkanlarında her yer :D abi ne varsa :D işin garibi sinema cıkışlarında bana dokunanı da carpıyorum :D
-----------------------------sinema çıkışı :W . hoca Film esnasında pek hayırlı seyler yapmadıgın icin oLabiler mi :F
-----------------------------xD kısmet abi :D
-
Cenabetsindir diycem ne alaka diceksiniz ama öyle cenabet adamda elektrik yüklü olur ve bu geçiş sırasında da çarpılır :S
-
simiramis bunu yazdı:
Cenabetsindir diycem ne alaka diceksiniz ama öyle cenabet adamda elektrik yüklü olur ve bu geçiş sırasında da çarpılır :S
-----------------------------cenabet adamda - ve + yukLEr sürekli birbrlerini zükme derdinde oldugu ıcın heraLde :D dimi hocam
-
linux kullan hocam :D
şaka bi yana toprakta yalın ayak gez biraz
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
cagilgurbuz bunu yazdı:
Hocam ozaman ayagına zincir bağlada dolaş ne diyim :p -
Tamam siz çarpmak istemiyorsunuz, ama ben şarj olup birine dokununca zııtt tırlamak istiyorum.Ben nasıl elektrik dolucam, hadi bakalım :)
-
simiramis bunu yazdı:
-----------------------------Cenabetsindir diycem ne alaka diceksiniz ama öyle cenabet adamda elektrik yüklü olur ve bu geçiş sırasında da çarpılır :S
biri daha öyle söyledi ama bilimsel olarak doğru mu ? başka zaman neden çarpmıyordu da şimdi çarptı ? bide neden sadece kapının kolu çarpıyor, öteki kapılar çarpmıyor ? -
elektrik şirketine arıza talebinde bulun gelip baksınlar .