folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İkide Bi Elektrik Çarpıyor, Sorun Bende Mi ?

İkide Bi Elektrik Çarpıyor, Sorun Bende Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

vücutta statik elektrik birikmesine genelde neden olan bi kaç durum; lastik tabanlı ayakkabı giymek, aşırı sinir, aşırı stress, yünlü giysiler giymek, dc akım ilgilendiren işlerle uğraşmak gibi. bendede oluyo zaman zaman oradan biliyorum. mesela laptop onarımı yaptıktan sonra, ikinci makinaya geçmeden statik deşarjı etmezsem anakart elimde kalıyo :D hiç unutmam bi gece arabaya bincez. ağrı doğubeyazıttayız. elimi arabanın kapı koluna attım, çaaat diye bi çatlama oldu ve resmen kıvılcım çıktı. babamlar falan ohaa demişlerdi :) sanki şimşek çakması gibi anlık olarak arabanın kapı kolu aydınlandı.

bi kapı kolu çarpıyo biri çarpmıyo v.s. konulara gelirsek, boyalıdır, içerisindeki iletken miktarı azdır, toprakla irtibatı yoktur v.s. gibi örnekler verilebilir.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

üstat üzerinde bir pozitif elektirik var bunu bir şekilde bdşaltman lazım ramazandayız ondan da olabilir.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

LordVader bunu yazdı:
    -----------------------------

"+1", "haha", "+1000" gibi tek cümlelik mesajlar, mesaj olarak kabul edilmez, attığınız mesajların bir görüş bildirmesi bizim için önemlidir. Aksi taktirde "Altıncı Sınıf Ceza" uygulanır.

Simdi kurallari okuyodumda, artik muridler +1 bile yazmiyo direk alinti yapip gonderiyo :B

Yabanci forumlarda bunu engellemek icin 10char yaziyolar mesela adamlar, bence tahribattada boyle bisiy olsa guzel olur :D

-----------------------------

konuyla alakasız ama, böle iyi bence

alıntı yapıp bırakmak, aynen, bende onu dicektim, altına imzamı atıyorum gibi bişi demek

biri bişi soruyo cogu kişi aynı şeyi söylüyorsa genel olarak o söylenen dikkate alınıyor.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

beyler bende de aynı sorun var. hiçbirşeye dokunamaz oldum. baş ağrısı da yapar oldu. çarpma da öyle böyle değil, tüm tüylerim diken diken oluyor. ses çıkıyor resmen.

toprakta yürümemin imkanı yok. yaşadığım yer hem soğuk hem de neredeyse toprak yok. hergün duş alıyorum yine de geçiremedim elektriği. felaket bişi... var mıdır bi yolu bu işin?

Toplam Hit: 6704 Toplam Mesaj: 35