İlginç Bir Test
-
Nasıl sola dönüyor ya, bok gibi sağa dönüyor amuda bile kalktım resmen yok nasıl sola döndürdünüz anlamadım..
-
Ablamda abimde bende babamda 2 tarafada döndürdük :D Abla jeoloji-inşaat müh. itü+ytü , abi metalurji ve malzeme müh ytü, baba yüksek antikacı :D, ben öss amelesi :D
Zeki bir aileyiz test ailecek tastiklemiş bulunuyoruz. Güvenilir bir testmiş :D
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------
Nasıl sola dönüyor ya, bok gibi sağa dönüyor amuda bile kalktım resmen yok nasıl sola döndürdünüz anlamadım..
-----------------------------bende saniyodum ben gerizekalıyım :W saol haci :W
-
paso sola donuyor bu ..
-
bende hep sol
edit: aldatmaca var bence..Kadına önden bakınca sağ kolu sola göre aşağıda duruyo biraz vakit geçince terse dönmeye başlayınca bu sefer sol kolu sağa göre aşağı bakıyo.yön değiştiriyo yani
-
dansöz ettim karıyı :D
-
kadının ayağı soldayken gözlerimi kapattıp açarsam sağa, ayak sağdayken izlemeye başlayınca sola dönüyor.
-
belirli aralıklarla 2 tarafa da dönüyor fark ederseniz denge ayağı bir süre sol bir sürede sağ ayak oluyor yani bizimle alakası yok uzun süre izleyin fark ediceksiniz
edit: kendi tezimi çürüttüm aq başka birinde denedim onda sağa dönerken bende sola dönüyor. sanırım ilk nasıl algılarsa beyin öyle devam ediyor çünkü başka bir yere ilgimi verip tekrar baktığımda yönü değişiyor.
-
resmi farklı zamanlarda 2 pencerede açtım bakmadan önce bir süre bekledim. pencereleri değiştirince biri sağa dönerken diğeri sola dönüyor. yani resimle ilgili bişey.beyinle değil.
-
iki yönede dönüyor çok fırıldak bişi bu