İlginç Bir Test
-
Dalga mı geçiyorsunuz? Yarım saattir bakıyorum , sürekli saat yönünün tersine dönüyor... Acaba bende mi bir sakatlık var :l
-
bugax bunu yazdı:
-----------------------------
resmi farklı zamanlarda 2 pencerede açtım bakmadan önce bir süre bekledim. pencereleri değiştirince biri sağa dönerken diğeri sola dönüyor. yani resimle ilgili bişey.beyinle değil.
-----------------------------sizin için 5. sonuç lazım heralde :D resimle alakalı değil hocam gifi ayır istersen frame frame bak :)
-
:) estağfurullah hocam:)
belirli bir süre sonra sola dönmeye başlıyor sonra tekrar sağa dönmeye başlıyor
-
Sol gözümü kapatıp uzun süre dönen bacağını takip edince sol oluyo. Sağ gözü kapatıp biraz dönen bacağını takip edince sağ oluyo
-
gölgesine bakıp sağa veya sola döndüğünü düşünerek rahat bi şekilde istediğiniz yönde döndürebiliyosunuz :D
-
bence görüntüyle alakalı. çünkü hep sağa yada hep sola görmeye çalışınca olmuyor.
bir süre sonra diğer tarafa dönmeye başlıyor.
Edit: ayağına dikkatli bakınca istenilen yöne döndürülüyo :D
-
bariz sağa dönüyo lan yüksek zekalı görünmek için şeyapmayın şimdi :D
-
gif'in framelerine bakın :)
-
Sola dönüyo bu hatun :D
-
Hocam gifin framelerine bakın falan filan hikayelerini geçceniz... Videodaki aynı süre aralığında hem sağa hem sola döndüğünü görebiliyorsun. İlk başta ben de öyle bi şeyler düşünmüştüm ama yemedi. Sonra biraz kasıp terse döndürebilince nasıl olur lan diyerekten 5 dakika malları oynadıydım.