İlginç Bir Test
-
bugax bunu yazdı:
-----------------------------
resmi farklı zamanlarda 2 pencerede açtım bakmadan önce bir süre bekledim. pencereleri değiştirince biri sağa dönerken diğeri sola dönüyor. yani resimle ilgili bişey.beyinle değil.
-----------------------------adam haklı beyler :W
1 saattir sağa dönüyor tam konuya sie gidin bu tek taraf dönüyor yazacaktım
f5 çektim sola dönmeye başladı hatun :W
-
Çok bakmadım ama buz gibi sağa dönüyor
Sağ lob iyi çalışıyor diyip kapadım konuyu : ))
doğma büyüme solcu olmama rağmen sağ lob ağır, Hayret!!!!
-
İlk başta saat yönünün tersini gördüm ama birkaç saniye sonra iki yöne de dönebildiğini keşfettim.
Bu arada benim dikkatimi çeken nokta şu: "3. sonuç hiçbiryere dönmez beynin loblarının eşit oranda çalıştığını gösterir"
Bence kadının bir yere döndüğünü göremeyen birinin iki lobunda da problem vardır :) Aleni bir tarafa dönüyor yaw :)
-
Alttaki gölgeyi takip ettiğinizde yön değişiyor.
-
sağa dönerken kızın sabit ayağını sol
sola dönerken kızın sabit ayağını sağ
ayağı gibi düşünceksiniz ve gözünüzü hafif kırptığınızda döndüğünü anlıyacaksınız en azından ben böyle yapıyorum :)
-
o kadar zorlamaya gerek yok dönen bacak duran bacağın üstünden geçtiği an istediğiniz yöne çevirebilirsiniz.saat yönünde dönerken tam bu sırada tam tersine döndüğünü düşünün.ki bacaklar üstüste geldiğinde hangi bacağın ön tarafta olduğu düşünüyorsanız dönme tarafınıda ona göre farklı görüyorsunuz
-
Hep saat yönünde dönüyor.
-
Ne tarafa döndüğünü bulamadım ak. neyse yatıyom
-
ilginçmiş tekniği biraz çözdüm sanki, resme hani bazen dalarsınız gözleriniz bulanık görürya öyle bakın istediğin yöne çevirin.
-
bende hatun iki tarafa döndü ama gerizekalının tekiyim la normalde :Ç