İlk Ciftlestirmelerim
-
Bloom bunu yazdızigor bunu yazdı
Kolay gelsin Fatih hocam,
Diğer konu sayesinden ben de murinus beslemeye başlamıştım birkaç ay önce. Şu an yanımda, dün bir tane morio kurdu verdim, her zamanki gibi yuvasında sakince takılıyor :)
Valla sevindim ya birisinin cikmasina.
Ne kadar buyuklukte su an , buyudu mu baya ? Aman hocam onun sakinligine pek fazla aldanma ters kose yapar onlar. :)
Orumceklerin hepsi zehirli, yalniz zehir etkileri turden ture degisir. Su kirmizi renkte olanlar issirirsa pek fazla bir sey olmaz yalniz kahverengi olan issirirsa surunursunuz. :)
Elinizle falan mudahale etmezseniz tehlikesi yok.
Şu an gövde boyu 4 cm civarı, aldığımdan beri 1 defa kabuk değiştirdi.
Normalde sakin ama yakınındaki ağa cımbız ile kurdu bırakdığım an, cımbıza saldırıyor. Ama normal bir saldırma değil, adeta kurdun yanına ışınlanıyor, kurdu kapıp tekrar eski yerine ışınlanıyor :)
-
Anasını sikeyim onlar ne hocam öyle. Yemin ederim fotoğraflara bakarken içimi bir ürperti sardı.Hiç bir halttan huylanmam gerilmem, ama şu örümcekleri görünce çok kötü oluyorum amk
-
zigor bunu yazdıBloom bunu yazdızigor bunu yazdı
Diğer konu sayesinden ben de murinus beslemeye başlamıştım birkaç ay önce. Şu an yanımda, dün bir tane morio kurdu verdim, her zamanki gibi yuvasında sakince takılıyor :)
Ne kadar buyuklukte su an , buyudu mu baya ? Aman hocam onun sakinligine pek fazla aldanma ters kose yapar onlar. :)
Orumceklerin hepsi zehirli, yalniz zehir etkileri turden ture degisir. Su kirmizi renkte olanlar issirirsa pek fazla bir sey olmaz yalniz kahverengi olan issirirsa surunursunuz. :)
Normalde sakin ama yakınındaki ağa cımbız ile kurdu bırakdığım an, cımbıza saldırıyor. Ama normal bir saldırma değil, adeta kurdun yanına ışınlanıyor, kurdu kapıp tekrar eski yerine ışınlanıyor :)
Hocam dişi o zaman sizin murinus dimi? Tehlikeliler ama çok zevkli bir tür, bende de vardı erkek çıkınca arkadaşa gönderdim, dişi ile çiftleştirsin diye. En son ısırılmak isteyeceğim türlerden biri. :D
-
Bloom bunu yazdızigor bunu yazdıBloom bunu yazdızigor bunu yazdı
Hocam dişi o zaman sizin murinus dimi? Tehlikeliler ama çok zevkli bir tür, bende de vardı erkek çıkınca arkadaşa gönderdim, dişi ile çiftleştirsin diye. En son ısırılmak isteyeceğim türlerden biri. :D
Evet dişi, hobiye başlamadan seninle konuşmuştuk, unutmuşsun galiba :)
Isırılma konusu evet tehlikeli, ama eğlenceli bir tür. Eve gelen arkadaşlara önce meşhur fare öldürme videosunu izletiyorum, ardından odaya alıyorum :)
-
allah zihin açıklığı versin karşim nasıl göt varmış sende ben yanından geçemem
edit:ilk videoda saksomu çekiyo hacı kafa ileri geri oynuyo valla şaşırdım
DevilKingtr tarafından 01/Mar/14 08:05 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı youtube dan bunların kavgalarına baktım. kalbim falan hızlandı bi tuhaf oldum. hiç o kadar hızlı hareket edebileceklerini düşünmüyordum. manyak action var.
-
ben de senin konudan sonra geçen sene "hormonyus haplopelma" aldım daha yavruydu, aldığım gün acaba ne kadar büyüyecektir diye düşünüp ilk halinin fotoğrafını çekmiştim:

düzenli besledim, dün bizim bahçede arkadaşı biraz korkutalım demiştik, naim abi de fotoğraf çekmiş, alem adam.

iyi boy attı ama bizim kerata.
geçen çiftleştirelim dedik, inanır mısın 68 tane erkek yedi, 69'uncuyla anca çiftleşti.
umarım yumurtaları da yemez, antilopun lop kısmıyla besleniyor köftehor. ama halen aç. köpoğlu it.
muaythaist tarafından 01/Mar/14 11:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam hayranlıkla takip ediyorum seni :D
-
başlık adını okumamla bile psikolojimi bozdun hacı :D
-
Buda benim ilk eşlemem yavrularımız olacak inşalalh :)
English setter
Dişi: Fıstık (Benim Köpeğim)

Erkek: Duman

Çiftleşme resimleri:

blood_rhyme tarafından 01/Mar/14 10:12 tarihinde düzenlenmiştir