folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder İlk Ciftlestirmelerim

İlk Ciftlestirmelerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek
    Bloom bunu yazdı
    zigor bunu yazdı

Kolay gelsin Fatih hocam, 

Diğer konu sayesinden ben de murinus beslemeye başlamıştım birkaç ay önce. Şu an yanımda, dün bir tane morio kurdu verdim, her zamanki gibi yuvasında sakince takılıyor :)

Valla sevindim ya birisinin cikmasina.

Ne kadar buyuklukte su an , buyudu mu baya ? Aman hocam onun sakinligine pek fazla aldanma ters kose yapar onlar. :)

Orumceklerin hepsi zehirli, yalniz zehir etkileri turden ture degisir. Su kirmizi renkte olanlar issirirsa pek fazla bir sey olmaz yalniz kahverengi olan issirirsa surunursunuz. :)

Elinizle falan mudahale etmezseniz tehlikesi yok.

Şu an gövde boyu 4 cm civarı, aldığımdan beri 1 defa kabuk değiştirdi.

Normalde sakin ama yakınındaki ağa cımbız ile kurdu bırakdığım an, cımbıza saldırıyor. Ama normal bir saldırma değil, adeta kurdun yanına ışınlanıyor, kurdu kapıp tekrar eski yerine ışınlanıyor :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Anasını sikeyim onlar ne hocam öyle. Yemin ederim fotoğraflara bakarken içimi bir ürperti sardı.Hiç bir halttan huylanmam gerilmem, ama şu örümcekleri görünce çok kötü oluyorum amk

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek
    zigor bunu yazdı
    Bloom bunu yazdı
    zigor bunu yazdı

Diğer konu sayesinden ben de murinus beslemeye başlamıştım birkaç ay önce. Şu an yanımda, dün bir tane morio kurdu verdim, her zamanki gibi yuvasında sakince takılıyor :)

Ne kadar buyuklukte su an , buyudu mu baya ? Aman hocam onun sakinligine pek fazla aldanma ters kose yapar onlar. :)

Orumceklerin hepsi zehirli, yalniz zehir etkileri turden ture degisir. Su kirmizi renkte olanlar issirirsa pek fazla bir sey olmaz yalniz kahverengi olan issirirsa surunursunuz. :)

Normalde sakin ama yakınındaki ağa cımbız ile kurdu bırakdığım an, cımbıza saldırıyor. Ama normal bir saldırma değil, adeta kurdun yanına ışınlanıyor, kurdu kapıp tekrar eski yerine ışınlanıyor :) 

Hocam dişi o zaman sizin murinus dimi?  Tehlikeliler ama çok zevkli bir tür, bende de vardı erkek çıkınca arkadaşa gönderdim, dişi ile çiftleştirsin diye. En son ısırılmak isteyeceğim türlerden biri. :D

Bortubocek sever
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek
    Bloom bunu yazdı
    zigor bunu yazdı
    Bloom bunu yazdı
    zigor bunu yazdı

Hocam dişi o zaman sizin murinus dimi?  Tehlikeliler ama çok zevkli bir tür, bende de vardı erkek çıkınca arkadaşa gönderdim, dişi ile çiftleştirsin diye. En son ısırılmak isteyeceğim türlerden biri. :D

Evet dişi, hobiye başlamadan seninle konuşmuştuk, unutmuşsun galiba :) 

Isırılma konusu evet tehlikeli, ama eğlenceli bir tür. Eve gelen arkadaşlara önce meşhur fare öldürme videosunu izletiyorum, ardından odaya alıyorum :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

allah zihin açıklığı versin karşim nasıl göt varmış sende ben yanından geçemem

edit:ilk videoda saksomu çekiyo hacı kafa ileri geri oynuyo valla şaşırdım

DevilKingtr tarafından 01/Mar/14 08:05 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

hacı youtube dan bunların kavgalarına baktım. kalbim falan hızlandı bi tuhaf oldum. hiç o kadar hızlı hareket edebileceklerini düşünmüyordum. manyak action var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

ben de senin konudan sonra geçen sene "hormonyus haplopelma" aldım daha yavruydu,  aldığım gün acaba ne kadar büyüyecektir diye düşünüp ilk halinin fotoğrafını çekmiştim:

yavru%20tarantula

düzenli besledim, dün bizim bahçede arkadaşı biraz korkutalım demiştik, naim abi de fotoğraf çekmiş, alem adam.

büyüyünce

iyi boy attı ama bizim kerata.

geçen çiftleştirelim dedik, inanır mısın 68 tane erkek yedi, 69'uncuyla anca çiftleşti.

umarım yumurtaları da yemez, antilopun lop kısmıyla besleniyor köftehor. ama halen aç. köpoğlu it.

muaythaist tarafından 01/Mar/14 11:23 tarihinde düzenlenmiştir

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

Hocam hayranlıkla takip ediyorum seni :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

başlık adını okumamla bile psikolojimi bozdun hacı :D

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

Buda benim ilk eşlemem yavrularımız olacak inşalalh :)

English setter 

Dişi: Fıstık (Benim Köpeğim)

Erkek: Duman

Çiftleşme resimleri:

blood_rhyme tarafından 01/Mar/14 10:12 tarihinde düzenlenmiştir

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
Toplam Hit: 16982 Toplam Mesaj: 93