folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder İlk Ciftlestirmelerim

İlk Ciftlestirmelerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

@blood_rhyme kitlemiş valla sağlıklı yavrular olsun hacı

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

@blood_rhyme kitlemiş valla sağlıklı yavrular olsun hacı

eyvallah hocam inşallah 

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Vay AQ nelerle uğraşanlar var , :D helal olsun hocam zevk , hobi meselesi yavru fotoğraflarınıda atarsın :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

Vay AQ nelerle uğraşanlar var , :D helal olsun hocam zevk , hobi meselesi yavru fotoğraflarınıda atarsın :)

inşallah sağlıklı olurlarda atarım dostum, şimdi yavrular için kulübe yaptırıyorum elimden geldiğince iyi bakıcam bakalım 

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

O vıcıyk şvykşuvyk diye ses onlardanmı geliyo yoksa ayrıca kuştamı var evde?öten örümcek,akşamları,töbe töbe.

Yav bu arada aklıma takıldıda bunlar kopek gibi 6 tane yavru yapmıyo demi yavdımı yuzlerce kucuk kucuk  nokta gibi şeyler oluyo,nasıl bakıcaksın,kaçırmadan felan?

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

O vıcıyk şvykşuvyk diye ses onlardanmı geliyo yoksa ayrıca kuştamı var evde?öten örümcek,akşamları,töbe töbe.

Yav bu arada aklıma takıldıda bunlar kopek gibi 6 tane yavru yapmıyo demi yavdımı yuzlerce kucuk kucuk  nokta gibi şeyler oluyo,nasıl bakıcaksın,kaçırmadan felan?

Arkadan gelen ses muhabbet kuşu hocam :)

Aynen bir kerede en az 100 yavru veriyorlar, bazı türler ise 500-1000 arası :) Az yavru verecekleri çiftleştiriyorum ben,bakımları çok zor değil yavruların,hepsini bir kaba koyuyorsun ve bolca yem atıyorsun içeriye. Belirli bir zamana kadar birbirlerine zarar vermiyorlar. Bazı türlerde ise anne ile beraber yaşayabiliyorlar herhangi bir sıkıntı olmuyor. Poecilotheria,Monocentropus,Holothele cinslerine ait türler bir arada yaşayabiliyorlar.

Yavruları yavaş yavaş satarım Avicularia versicolor yavru yapsın biter zaten satılır hemen.

@bloody_rhyme inşallah sağlıklı yavruların olur, küçükken dedeminde çift seteri vardı,boğuşurdum hep köpeklerle :) çok güzel köpekler.

Bortubocek sever
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

edep yahu !

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek
    Ulan fatih uyku sersemi basligi ilk çiftleşmem diye okudum kendi kendime kafayi siyirdi herhalde bu cocuk dedim :)) 3 ay sonra kendi evime cikiyorum şimdiden ayarla bana bi kac tur sahalara donecem yillar sonra :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Yavru çıkınca bana mesaj at alırım 1 tane.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Yavru çıkınca bana mesaj at alırım 1 tane.

1 TANE BENDE :)

muaythaist

:D :D

Draenei tarafından 01/Mar/14 20:58 tarihinde düzenlenmiştir

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
Toplam Hit: 16981 Toplam Mesaj: 93