İlk Ciftlestirmelerim
-

-
ilk yavrular orumcege benzemeye basladilar :)
Soldaki kabuk atmamis hali, ortanca olan kabuktan yeni cikmis hali, sagdaki ise abileri. :)

Bunlar da ikinci yavrular, yumurta bacaklar :)

Ufakliklarin videolari :
http://www.youtube.com/watch?v=eWYqQMrYIdQ
-
Vücudunda gezdirebiliyor musun bunları ? O kadar iğrenmiyorsun yani ? :)
-
Aga bunlar çok fazla yaa, isyana kalkışmasınlar yarın birgün. Sahiplendirmeyi düşünmüyor musun :)
-
walterwhit bunu yazdı
Evet, herhangi bir sorun olmuyor ufakliklarda ama buyukler sikinti yaratabilir. :)
@saftiriksincap 7 senedir isyan edemediler bundan sonra da olmaz :) Ufak bi ucret karsiligi saticam, yeni turler edinmek icin .
-
üreyip Türkiye'yi ele geçirecekler bu Alienler,
Ulusal Güvenliğimiz tehlikede Genelkurmaya ihbar ediyorum seni !
-
Bloom bunu yazdıwalterwhit bunu yazdı
Evet, herhangi bir sorun olmuyor ufakliklarda ama buyukler sikinti yaratabilir. :)
@saftiriksincap 7 senedir isyan edemediler bundan sonra da olmaz :) Ufak bi ucret karsiligi saticam, yeni turler edinmek icin .
Büyükler neden sıkıntı yaratıyor ? Alışmadılar mı sana ? Isırıyorlar mı ?
-
walterwhit bunu yazdıBloom bunu yazdıwalterwhit bunu yazdı
Büyükler neden sıkıntı yaratıyor ? Alışmadılar mı sana ? Isırıyorlar mı ?
Vahsi hayvan oldugunda insana alisma gibi durum yok bunlarda. Illa ki isiracak diye bir sey yok ama tedbiri elden birakmamak lazim.
@janitschar ulkenin kurtulusu bunlara bagli. :)
-
ilginç bir uğraş valla helal olsun da ne yiyor bunlar nasıl besliyorsun?nerde tutuyorsun? kaçmıyorlar mı ? hızlı da hareket eder bunlar heralde.. bi de bunlar eğitiliyor mu? mesela sivrisinek avı vs :))
-
Lightsaber bunu yazdı
ilginç bir uğraş valla helal olsun da ne yiyor bunlar nasıl besliyorsun?nerde tutuyorsun? kaçmıyorlar mı ? hızlı da hareket eder bunlar heralde.. bi de bunlar eğitiliyor mu? mesela sivrisinek avı vs :))
Canli bocek yiyiyorlar, hamam bocegi uretiyorum kendim, onlardan veriyorum.
Hepsi ayri ayri kaplarda duruyor, kaplar kilitli kapak kacamazlar. Aynen dedigin gibi hizli hareket ediyorlar, egitilmiyorlar malesef. :)