İlk Defa Görülen Hatunla Muhabbet Kurma Taktikleri ...
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------
ahhh zeyneppp.... ahhh ... dayak yemek ten, rezil olmaktan korkmasam (ben neden kızın önünde dayak yemekten bu kadar cekiniyorumki ?) hemen gidip konusurdum ama ... fobilerim kahrolsun...
-----------------------------hocam dediğimizi yap boşsa vallaha hoşuna gider
-
hala bekliyormusun sen?aslansın kaplansın sen yaparsın dayak dedigin erkekliğin şanındandır hadi görim seni
-
birkaç gün sürekli git sadece bak 1 hafta kdr sonra, derdimin burger king filan olmadığını sanırım anlamıışssınızdır de anlamadıysada anlar kolay gele
-
bayzin bunu yazdı:
lan tüh eskiden olsa gelirdim orda takılırdık ben eskiden büyük camlıcada oturuyordum.
Bayzin adam senle değil hatunla muhabbet kurmak istiyor :D -
4eye bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
lan tüh eskiden olsa gelirdim orda takılırdık ben eskiden büyük camlıcada oturuyordum.
Bayzin adam senle değil hatunla muhabbet kurmak istiyor :D
-----------------------------elinde olanla yetinmeyi bilmek lazım bazen :D
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------4eye bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
Bayzin adam senle değil hatunla muhabbet kurmak istiyor :D
-----------------------------elinde olanla yetinmeyi bilmek lazım bazen :D
Aahahaha elindeki malzeme bayzin la :/ Ellesen ellenmez öpsen öpülmez :F -
kıızn çıkış saatlerini takip et... ona göre taarruza gecersin...
-
oralarda oturan bırısı varsa gıtsın kod adı zeynep olan kısıye soylesin yazıktır unahtır sevenlerı bırlestırın yahu?\-
-
Tamm konu sapmasın :d Hocam bence git konuş ne kaybedecen ki ? Olmadı bidaha uğraman oraya :S
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------kıızn çıkış saatlerini takip et... ona göre taarruza gecersin...
-----------------------------gerçekten böyle mi düşünüyorsun , böyle kalıplaşmış taktik vererek arkadaşı kastığınızın farkında mısınız?
konuyu açan arkadaşım , içinden geldiği gibi yap , veya yapma , veya git yemeğini ye , veya bakış veya yapabiliyorsan git konuş , ama buradaki bazı arkadaşların hayatında uygulamadıkları ama kesin işe yarar yöntem verir gibi yazdıkları mesajlarını kesinlikle dikkate alma.
bunu niye söylüyorum , bunu da yakında anlayacaksın.