İlk Defa Görülen Hatunla Muhabbet Kurma Taktikleri ...
-
tek tek iste birşey iste sorsun birşeydaha iste sorsun bidaha iste en sonunda başka ne istersiniz dediğinde birde çıkış saatini istesem dersin beğendiyse güler teşekkürler der ona göre kurarsın muhabbeti
-
espri yapma da ne yaparsan yap :D
unutma ki kızlar espri yapan erkeklerden değil sevdiği erkeklerin esprilerinden hoşlanır :P güzel laf oldu la yazim bunu :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
tek tek iste birşey iste sorsun birşeydaha iste sorsun bidaha iste en sonunda başka ne istersiniz dediğinde birde çıkış saatini istesem dersin beğendiyse güler teşekkürler der ona göre kurarsın muhabbeti
-----------------------------Bunu sakın yapma , bunu yapmaya çalısırken istemeyeceğin bir duruma düşeceğini garanti ediyorum.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------Bunu sakın yapma , bunu yapmaya çalısırken istemeyeceğin bir duruma düşeceğini garanti ediyorum.
-----------------------------aynen.. adamı ne kadar kötü düşünce varsa hepsine sürükledik şimdi kimbilir eve gidip uyumuştur :D bayzin geçer hacı geçerr .. (:
-
yok be :D php ye daldım ... ortamın durulmasını bekliyorum cok kalabalık ... :| gidip çok şekersiniz dişlerimi çürütmenizden korkuyorum diycem ... :) içimden bu geldi napim ...
-
Hep git aynı şeyi al hocam 1 haftadan sonra falan naber falan demeye başla ama bişeyi alırken sivril böyle sıradan müşteri gibi olma . 1-2 hafta geçtikten sonra selam naber benim fix menüden verirmisin ya falan yaparsın muhabbet alır götürür sonra :D
-
coldfusion bunu yazdı:
yok be :D php ye daldım ... ortamın durulmasını bekliyorum cok kalabalık ... :| gidip çok şekersiniz dişlerimi çürütmenizden korkuyorum diycem ... :) içimden bu geldi napim ...
-----------------------------hocam yapma vallaha yapma yahu elden gider /: daha mantıklı bişeyler düşün.. düşün düşün düşünn .. :D
slymn sapıkta geliomu ki ? :D
-
Bayanlarla muhabbet kurulmaz, sohbet edilir. Muhabbet farklı bir tanımlamadır.
Korkmanı gerektirecek birşey yok, karşı tarafında insan olduğu gerçeğini yerleştir beynine, eğer olayı kız-erkek olarak sınıflandırırsan, ömür boyu böyle başlıklar açmak zorunda kalır, hergün burger king'e giderek aşk dediğin olguyu kapitalizmin çarkına teslim edersin... :) Karşı tarafın bayan olması avantaj bile sağlayabilir, bayanlar erkeklere nazaran daha hisli ve duygulu olurlar, karşısında ezilip büzülme, normal insan sıfatını koru, yapmacık olma, fakat bunu yapabileceğin yer yemek salonu değil, o sırada çalıştığı için müşteri - çalışan ilişkisini korumak zorunda kalacaktır...
Eğer istekler olumlu bir şekilde gelişir ve düzgün bir beraberlik sağlayabilirsen, yapman gereken ilk işinde Tolstoy'un ''Kadının Ruhu'' isimli kitabı okumak olduğunu unutma... Bazı şeyleri kaybettiğinde, geri kazanman kolay olmayacaktır...
Tek sorun cesaretse, tıpkı dereye yüzmeye giden küçük çocukların ''İlk sen gir sonra ben de gireceğim valla'' diyerek, ilk girenin diğerlerine cesaret aşılaması gibi, sen de Metacafe'ye girip arama kısmına ''Swool'' yaz, belki yardımcı olurum, cesaret verir... :)
-
asa42 bunu yazdı:
-----------------------------coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------yok artık :D
bu espiriyi yaptığın an kafadan nakavtsınsana coşkun tattikleri vereyim ben:)
-
evet sapıkta geliyor :)
konuyla alakalı olaraktanda
hocam kasma git konusabilir myiiz de .s apoyla ( abdullahazad ) biz öyle yaptık gittik masalarına oturabilir miyiz dedik oturduk kızların numarasını falan aldık :|
kendin ol yeter kasma zaten kızın isteği varsa sen çuvallasanda yaparsın ama yoksa :W istersen dünyanın en etkili yöntemi olsun ama rezil olur kalırsın:W