İlk Defa Görülen Hatunla Muhabbet Kurma Taktikleri ...
-
hocam gördüğün gibi; tüm erkekler Ilk Defa Görülen Hatunla Muhabbet Kurma özürlü yani aynı klansmandasın rahat ol diğer erkeklerden bi eksigin yok
-
hapşırdı çok yaşa dedim :) sonra gerisi geldi ikinci gece ve ben yine burdayım kasanın tam karşısındayım 10 metre kadar uzakta bakışıyoruz :) yaşasın mikropcuklar ... :)
-
Haci kendini kaptirip hergun yeme sonra sismanlarsin kiz sana yar olmaz :|
-
haydi 3. gün sen nerdesin :D yoksa sonunda başardın mı :D
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------
hapşırdı çok yaşa dedim :) sonra gerisi geldi ikinci gece ve ben yine burdayım kasanın tam karşısındayım 10 metre kadar uzakta bakışıyoruz :) yaşasın mikropcuklar ... :)
-----------------------------Çıkartılacak sonuç; fırsatları değerlendirmek gerekir..
-
merhaba sizinle tanisiyomuyuz diye gir ... nasil olsa hayir dicek ama dikkati cek
-
sonrada hergun oraya takil ..gerisi gelir
-
coldfusion bunu yazdı:
apachi gibi desene :Dbu arada kızı sinemaya filan cagırmadan once bi tbt ye cagır biz onu kıvamına getirirriz :D
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------coldfusion bunu yazdı:
apachi gibi desene :Dbu arada kızı sinemaya filan cagırmadan once bi tbt ye cagır biz onu kıvamına getirirriz :D
-----------------------------:D
-
yanlız hocam kızı tavlıcam die bir yandanda hamburger götürme balina gibi olursun mazallah:)