İlk Defa Görülen Hatunla Muhabbet Kurma Taktikleri ...
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Bayanlarla muhabbet kurulmaz, sohbet edilir. Muhabbet farklı bir tanımlamadır.
Korkmanı gerektirecek birşey yok, karşı tarafında insan olduğu gerçeğini yerleştir beynine, eğer olayı kız-erkek olarak sınıflandırırsan, ömür boyu böyle başlıklar açmak zorunda kalır, hergün burger king'e giderek aşk dediğin olguyu kapitalizmin çarkına teslim edersin... :) Karşı tarafın bayan olması avantaj bile sağlayabilir, bayanlar erkeklere nazaran daha hisli ve duygulu olurlar, karşısında ezilip büzülme, normal insan sıfatını koru, yapmacık olma, fakat bunu yapabileceğin yer yemek salonu değil, o sırada çalıştığı için müşteri - çalışan ilişkisini korumak zorunda kalacaktır...
Eğer istekler olumlu bir şekilde gelişir ve düzgün bir beraberlik sağlayabilirsen, yapman gereken ilk işinde Tolstoy'un ''Kadının Ruhu'' isimli kitabı okumak olduğunu unutma... Bazı şeyleri kaybettiğinde, geri kazanman kolay olmayacaktır...
Tek sorun cesaretse, tıpkı dereye yüzmeye giden küçük çocukların ''İlk sen gir sonra ben de gireceğim valla'' diyerek, ilk girenin diğerlerine cesaret aşılaması gibi, sen de Metacafe'ye girip arama kısmına ''Swool'' yaz, belki yardımcı olurum... :)
-----------------------------etkilendim yahu /: under kesin silecekti bu mesajı görünce ciddiyetten bırakacak konuyu :D
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------evet sapıkta geliyor :)
konuyla alakalı olaraktanda
hocam kasma git konusabilir myiiz de .s apoyla ( abdullahazad ) biz öyle yaptık gittik masalarına oturabilir miyiz dedik oturduk kızların numarasını falan aldık :|
kendin ol yeter kasma zaten kızın isteği varsa sen çuvallasanda yaparsın ama yoksa :W istersen dünyanın en etkili yöntemi olsun ama rezil olur kalırsın:W
-----------------------------valla zorlayabildiğim kadar zorlicam gelmek için ama para konusunda pek bi fakirim yeni joystick alınca hepsi bittii /: anca trene para bulurum /:
konuda ise: kendin ol espiri yapma ortalığın sakin olmasını belke zaten sonra git espiri yapmadan konuş ama ilahiyata veya başbakanlığa mektup yazar gibi konuşma (:
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Bayanlarla muhabbet kurulmaz, sohbet edilir. Muhabbet farklı bir tanımlamadır.
Korkmanı gerektirecek birşey yok, karşı tarafında insan olduğu gerçeğini yerleştir beynine, eğer olayı kız-erkek olarak sınıflandırırsan, ömür boyu böyle başlıklar açmak zorunda kalır, hergün burger king'e giderek aşk dediğin olguyu kapitalizmin çarkına teslim edersin... :) Karşı tarafın bayan olması avantaj bile sağlayabilir, bayanlar erkeklere nazaran daha hisli ve duygulu olurlar, karşısında ezilip büzülme, normal insan sıfatını koru, yapmacık olma, fakat bunu yapabileceğin yer yemek salonu değil, o sırada çalıştığı için müşteri - çalışan ilişkisini korumak zorunda kalacaktır...
Eğer istekler olumlu bir şekilde gelişir ve düzgün bir beraberlik sağlayabilirsen, yapman gereken ilk işinde Tolstoy'un ''Kadının Ruhu'' isimli kitabı okumak olduğunu unutma... Bazı şeyleri kaybettiğinde, geri kazanman kolay olmayacaktır...
Tek sorun cesaretse, tıpkı dereye yüzmeye giden küçük çocukların ''İlk sen gir sonra ben de gireceğim valla'' diyerek, ilk girenin diğerlerine cesaret aşılaması gibi, sen de Metacafe'ye girip arama kısmına ''Swool'' yaz, belki yardımcı olurum, cesaret verir... :)
-----------------------------hemen gırıp aratttım. bayana ne dedıgını cok merak edıyorum?)
-
tanışalım mı de yav direk, etkili olmaya gerek yok :P
-
asa42 bunu yazdı:
-----------------------------
Swool bunu yazdı:
Tek sorun cesaretse, tıpkı dereye yüzmeye giden küçük çocukların ''İlk sen gir sonra ben de gireceğim valla'' diyerek, ilk girenin diğerlerine cesaret aşılaması gibi, sen de Metacafe'ye girip arama kısmına ''Swool'' yaz, belki yardımcı olurum, cesaret verir... :)
-----------------------------hemen gırıp aratttım. bayana ne dedıgını cok merak edıyorum?)
-----------------------------Merhaba, neden ağlıyorsun?
Kısa ve öz. :)
-
oturduğun masada küçük bir kağıda şu notu yaz.
Gül sensin dikende senin
Gül olmadan bir dikendin
Gül dikenden ayrılırsa
Gül solar bunu bilesin :)))
espri bi yana git kıza merhaba hanfendi uzun süredir sizi görüyorum de sizinle tanışmak istiyorum de.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------oturduğun masada küçük bir kağıda şu notu yaz.
Gül sensin dikende senin
Gül olmadan bir dikendin
Gül dikenden ayrılırsa
Gül solar bunu bilesin :)))
espri bi yana git kıza merhaba hanfendi uzun süredir sizi görüyorum de sizinle tanışmak istiyorum de.
-----------------------------% 100 geri teper, etkileyecek birşey yapması,demesi şart.Keşke kadınlar erkekler kadar düz olabilse =)
-
hocam kağıt en mantıklısıdr. ufak bi kağıda güzel bi kaç söze, alabileceğin en iyi cevabı aldırır.
-
hocam bıde kızda tahrıbatta murideyse ve bunları okumussa ortaya ask hıkayesi cıkar:D
-
Varg bunu yazdı:
hocam kağıt en mantıklısıdr. ufak bi kağıda güzel bi kaç söze, alabileceğin en iyi cevabı aldırır.
hocam ya baska calısan kız alırsa o kağıdı? en iyisi direk açıl:P