folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İlk Hedef Türklük

İlk Hedef Türklük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı:
    -----------------------------

Bence 301. Maddedeki Türklüğe hakaret degilde Türkiye ye hakaret olarak düzeltilmesi gerekir... Ayrıca isim vermeyelim,hedef göstermeyelim ;)

cold-m4 bunu yazdı :

beynini zikim.

iice osmanlıya çevirdiniz Türkiye yi a.q

Türkiye çok uluslu bir devlet değildir! Yanlızca Türk Milleti nin devletidir!

Bu devleti biz kurduk,yaşatacak olanlar da biziz. Bu durumda sonradan gelmelerle eşit tutulamayız!

kafanıza sokun a.q 

---------------------------

Ben aslen Çerkez im ve belki birçoğunuzdan daha Türküm ama Türklüğe hakaret çok geniş kapsamlı bi olay.. Türkmenistanda ki türklere ne biliim arjantindeki türklerede hakareti alınıcazmı yani? Ben Türkiye ye yapılacak veya yapılmıs hakaretlerin cezalandırılmasından yanayım burada sadece bi kavram karmasası var.

Maalesef Türkiye çok uluslu bi devlet dostum ister kabul et ister etme! Sokağa çıkarsan anlarsın !

Bu devlet kurulurkende çok ulusluydu.Senin de dedgiğin gibi BİZ kurduk ve BİZ yaşatacagız! Dedelerimiz beraber savaştılar ve beraber öldüler! Şimdi emperyal güçlerin desteğiyle açılmaya çalısılan yaralara tuz basmaktan başka bi işe yaramaz bu söylemler! Önemli olan Atalarımızında yaptıgı gibi insanlara insan oldukları için saygıyla yaklaşarak beraber yaşamak!Karşılıgında Devletimize , Milletimize , Bayrağımıza ve Değerlerimize saygı beklemek .. Bunu yargılarkende Türklüğe değil Türkiye ye Yani burda yaşayan bu kimliği taşıyan herkese hakaret olarak cezalandırmak! Kafan basarsa bu kadarına tabii..

Ayrıca bende senin zihniyetini Zkim illa kahvedeki kankanla konuşur gibi konuşucaksın demi!

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    TÜRKlerin DNA sı ile ilgili polemik yapanlar ve yunanlılar ile aramızda bir bag kurmaya çalışan insanların bu araştırmadan hebri var mı acaba?.Arkadaşlar yunanlılar hakkındaki yazıyı da bir zahmet okuyun.
    Adamlar Sub-Sahra grubunun bir parçası.Yani Etiyopya ile aynı ırktan geliyor.Esasen zenci olmakla birlikte Türkler gibi kavimlerin bunların üzerlerinden geçmesi sonucu renkleri açılmış biraz.Osmanlı idaresi ve bu dönemde yaşanan asimilsayondan da bahsediyor yazıda.
    işte link burda http://www.white-history.com/greece.htm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    bende çerkezim kardesim ne olmus, nedemek arjantindeki Türk'e hakaret etseler alınacagızmı, alınacagız tabiki. Türklüge hakaret Türkiye halkına hakaret olarak degisirse degistirenlerin soyunu sopunu sikeyim. kimse hicbir Türk'e hakaret edemez. ne Türkistandaki Türküme ne Türkmenistandaki Türküme ne azerbaycandaki nede dünyanın herhangi bir yerindeki Türküme hakaret edemez kimse. benim topraklarımda benim ırkıma hakaret edecek adamı gotunden tavana asarım. adam gelicek benim türkistandaki kardeşlerime, kanımdan olan bir insana yada onların devletine bayragına hakaret edicek? cig cig sikerler adamı. ben bugun fransaya gitsem ermeni soykırımı yoktur desem adam beni hapse atıyor, adamın ırkına bile degil aldıgı karara laf soyledim diye hapis yiyorum ama adam gelip benim memleketimde benim ırkıma sovunce dusunce ozgurlugu oluyor. AB uyum sureciymis, adamı hasta etmesinler nekadar avrupalı varsa memlekette keser ulkesine postalarım oçları sizemi kaldı benim devlet islerim, sanamı sorucam ırkımı koruyan yasayı.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek

Akp çıkartıyorya yasayı.Kopartın yaygarayı.Basın küfürleri.

Anlamazki zihniyeti para etmez cahil at gözlüklü kafa tasçılar.Dinlemezki denilen doğruyu.Nerde eğri var onu kovalarlar.
    Adam nediyor bak bak " Türkiye Cumhuriyeti devleti Türklerindir! "

Sana kocaman bi Hassiktir lan! derdim. Derdim amma sen kadar aşşağılık değilim! Antepli Karayılanı dün öve öve bitiremiyordun be düşüncesiz adam! Ne oldu da onun ırkına düşman kesildin! Hiçmi çanakkale destanı dinlemedin tarihin kör bakıcısı. Bakma artık gör! Türkmüş, peh! Senin gibi Türk olmaz olsun! Edepsiz,hayasız,kafasız.

Biz beraber savaşıp kazandık bu toprakları yamyam zihniyetin sahibi beraber! Bende Türküm ama benim ben kadar vatanını seven Kürt,Çerkez,Laz,Arap arkadaşlarım kardeşlerim var.

Böyle dedikten sonra pkk dan ne farkın var bana bunu ıspatla ? Aynı bokun farklı rengi olmadın mı ?

O yasa genişletiliyor. Kavram kargaşası ortadan kaldırılmaya çalışılıyor. Ülkenin tansiyonu aşşağı çekilmek isteniyor. Diğer ırktan kardeşlerimiz kucaklanmak isteniyor. Ülke feraha ve refaha erdirilmek isteniyor.Siz ne diyorsunuz! Bir kerecikte tarafsız olun. Elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin bakalım. Ayıp ya! Vallahi ayıp!..

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Şöyle düşünelim.. Bir Laz var ve dedesi olsun ataları olsun bizimle beraber bu vatan için çarpışmış canını malını vermiş ama Türk degil Türkiye vatandaşı bir Laz kardesimiz... Seninle benimle aynı kimliği paylaşmakta T.C Vatandaşı... Biri kalkıo bu adama dil uzatıo laf atıo ama yasalarımız bu insanın haklarını korumuyo.Sadece kişisel olarak dava acılabilio  301. Dahilinde degil ,çünki Türk degil adam...Aslını ; Laz oldugunu , inkar etmiyo ama vatana sevgisi bayraga saygısı tam! Yanlış anlamaya ihtimal bırakmak istemiyorum cünki bu adam Türk degil dedigimde bi ton dırdır olucak..Neyse Simdi Biz bu 301. maddeyi Türklüge degilde Türkiye Cumhuriyeti Devletine olarak degistirsek... Yani bizimle aynı kimliği paylaşan Kürt , Laz , Çerkez , Arap , Süryani vs vs Tüm ülkeyi kapsasak?Yani biri bir Türk e veya bir Laz a hakaret etse ve biz buna komple Ülkemize hakaret olarak saysak? Çok büyük bi yanlışmı olur acaba bu? Yani neyi kaybedicez ne kazanıcaz iice düşününüz!

Bu devlete milete bayraga ve tüm degerlerimize hakaret edenlerin karsısındayım canım pahasına bile olsa! Ama dedigim gibi ben bu memlekette yasayan tüm kardeşlerimizinde kişiliklerini varlık ve benliklerininde korunmasını istiyorum! Onlarda benimle aynı kimligi paylaşıyorsa onlarında degerlerinin bu devlet tarafından korunması gerekli ve degerlerimize saldıranların en guzel sekilde cezalandırılmaları gerekli!

İlla bi acıklama yapmak gerekli.. baska türlü bi yazıdan ana fikir cıkaramayan arkadaslarda var :(

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı:

Şöyle düşünelim.. Bir Laz var ve dedesi olsun ataları olsun bizimle beraber bu vatan için çarpışmış canını malını vermiş ama Türk degil Türkiye vatandaşı bir Laz kardesimiz... Seninle benimle aynı kimliği paylaşmakta T.C Vatandaşı... Biri kalkıo bu adama dil uzatıo laf atıo ama yasalarımız bu insanın haklarını korumuyo.Sadece kişisel olarak dava acılabilio  301. Dahilinde degil ,çünki Türk degil adam...Aslını ; Laz oldugunu , inkar etmiyo ama vatana sevgisi bayraga saygısı tam! Yanlış anlamaya ihtimal bırakmak istemiyorum cünki bu adam Türk degil dedigimde bi ton dırdır olucak..Neyse Simdi Biz bu 301. maddeyi Türklüge degilde Türkiye Cumhuriyeti Devletine olarak degistirsek... Yani bizimle aynı kimliği paylaşan Kürt , Laz , Çerkez , Arap , Süryani vs vs Tüm ülkeyi kapsasak?Yani biri bir Türk e veya bir Laz a hakaret etse ve biz buna komple Ülkemize hakaret olarak saysak? Çok büyük bi yanlışmı olur acaba bu? Yani neyi kaybedicez ne kazanıcaz iice düşününüz!

Bu devlete milete bayraga ve tüm degerlerimize hakaret edenlerin karsısındayım canım pahasına bile olsa! Ama dedigim gibi ben bu memlekette yasayan tüm kardeşlerimizinde kişiliklerini varlık ve benliklerininde korunmasını istiyorum! Onlarda benimle aynı kimligi paylaşıyorsa onlarında degerlerinin bu devlet tarafından korunması gerekli ve degerlerimize saldıranların en guzel sekilde cezalandırılmaları gerekli!

İlla bi acıklama yapmak gerekli.. baska türlü bi yazıdan ana fikir cıkaramayan arkadaslarda var :(

Hop hop öyle deme arkadaşım! Adamlar aşmış. Ana fikir,temel düşünce falan hikeye. Direk afedersin Bokunu cıkartıyorlar. Baksana şunlara nasılda güzel çıkarmışlar her zamanki gibi :P

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:

bizim kör milliyetçi faşizan tayfa yine fırlamış piyasaya... hadi kökeni türk olanları geçtim aramızda çerkezide var kürtüde lazıda zazasıda onlar görse onlarda karşı çıkacak şimdi anlamadan dinlemeden... şimdi 301. maddede ifade türklük diye geçiyor birisi o kavrama dahil olanlara hakaret ederse yargılanır diyor değilmi? peki yeni kanun ne diyor "türk milleti" ne hakaret ederse ceza alır.. şimdi türk milleti deyince kavram dahada genişliyor aslında. türk milleti içinde farklı kökenlerden insanların yaşadığı toplum değilmi peki o farklı kökenlerdeki insanlarda türk değilmi peki o zaman neden karşı çıkıyorsunuz şöyle düşünün olayı;önceden birisi türklüğüe hakaret ettiğinde ceza alıyordu şimdi türk milleti kavramı geldi bunun yerine yani büsbütün türk milletine dahil olan insanlara karşı bir hakaret yapıldğnda yine yagrılanabilecek mesela hrant dink ne demiş;

“Türk’ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni’nin Ermenistan ile kuracağı asil damarında mevcuttur"

şimdi burda kanı boşalması istenen türk, türk milletinden değilmi? başka bi millettenmi bu türk? ermeniler şu an ki türkiye sınırları içinde kurmak istemiyorlarmı ermenistanı? e türkiye içindeki türklerin kanını boşaltmak istiyorlar o zaman peki o türkler neyi oluşutuyor? türk milletini... e o zaman ne konşuyorsunuz kardeşim bilip bilmeden... cahillik biz boyu anasını satıyım konuyu açan elemana sormak lazım hayatında ceza hukuku muhakemesi diye bişey duydunmuda her gördüğnü c/p yapıyorsun diye. önceki maddeden yargılananlar bu madde sayesindede kolayca yargılanırlar götünüzden element uydurup ortamı germeye çalışmayın hem aklın yolu birdir yukardaki 1-2 adam dışındaki adamlarda akl-ı selimle cevap wermişler helal olsun diyorum elinize sağlık

bak arkadaş yorumuna küfürle başlıyosun küfür ydiğin zamanda ağzını açıyosun yapma bunu

birader benim hukuktan anlamama gerek yok 301 in değişmesini biz TÜRKLER istemiyoruz değişmesini isteyen avrupa birliği neden başkalarının istediğini istiyosunuz uşaklık etmek çok mu hoşunuza gidiyor

biz TÜRK  derken zaten lazı çerkezide içine alarak söylüyoruz neden siz çok akıllı hukuk bilgisi beş beşlik milliyetçi ve faşizan olmayan tayfa türk kelimesini ayrı lazı çerkezi ayrı vurguluyosunuz  ayrılıkçı damarları neden besliyosunuz zeka küpleri???

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

maydonoz07 bunu yazdı:

birader benim hukuktan anlamama gerek yok 301 in değişmesini biz TÜRKLER istemiyoruz değişmesini isteyen avrupa birliği neden başkalarının istediğini istiyosunuz uşaklık etmek çok mu hoşunuza gidiyor

--------------------------------------------

Siz hangi Türklerdensiniz acaba ? Bizim burdada bazı Türkler var onlarda Bu Anayasa yazıldıgından beri rahatsız su Türklüğe hakaretten fakat Türklüğe hakaret etmek icin fırsat kollamaktan degil, Tüm T.C vatandaslarının hakkını korumak icin rahatsız! Ayrıca bu yasaya o ifade konuldugu zaman AB nin bu konularla alakası yoktu ;)

Evet Hukuk tan anlamana gerek yok fakat biraz akıl yürütmek lazım.. Faşizan kör bi bakışla yaklaşmıcaksın olaya.. Adamlar açığı kullanıp bizim ülkemizdeki vatandaşlarımıza laf atarsa bizim elimiz kolumuz baglımı kalıcak? Yediricekmiyiz ? Sindiricekmiyiz? Peki onlarında haklarını savunuyoruz ve Devlet olarak görevini yapıyo diye bu insanlar devlete millete niye bizim hakkımızı savunuyosun die sorunmu yaratıcak? Peki orayı T.C olarak genişletsek Türk vatandaşlara atış serbestmi olucak sanıyosunuz? Anlamıyorum ki hangi düşüncelerle böle düşünüosunuz. Eger Anayasayı korumak istiyosanız şöyle bi öneri daha yararlı olur. Ilk 3 maddeyi koruyan 4. Maddeyide koruma altına alalım.. Bölece irtica mirtica sorunuda kalmasın ;) Daha güncel ve önemli bi mesele bence :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

türkiye de herhangi bir mahkeme olduğunu düşünün.

türk insanı haklı. yabancı haksız. sizce ne olur bu mahkemenin sonucu.

tabiki yabancı haklı çıkar. adalet denen şey türkiyede yok. olay bu kadar basit. ,

taaa 91 den beri bizi oyalayıp durdular.  yok gümrük vergisiydi faso fiso ben karşıyım kardeşim.

yeter

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    maydonoz07 bunu yazdı:
    jannissary bunu yazdı:

bizim kör milliyetçi faşizan tayfa yine fırlamış piyasaya... hadi kökeni türk olanları geçtim aramızda çerkezide var kürtüde lazıda zazasıda onlar görse onlarda karşı çıkacak şimdi anlamadan dinlemeden... şimdi 301. maddede ifade türklük diye geçiyor birisi o kavrama dahil olanlara hakaret ederse yargılanır diyor değilmi? peki yeni kanun ne diyor "türk milleti" ne hakaret ederse ceza alır.. şimdi türk milleti deyince kavram dahada genişliyor aslında. türk milleti içinde farklı kökenlerden insanların yaşadığı toplum değilmi peki o farklı kökenlerdeki insanlarda türk değilmi peki o zaman neden karşı çıkıyorsunuz şöyle düşünün olayı;önceden birisi türklüğüe hakaret ettiğinde ceza alıyordu şimdi türk milleti kavramı geldi bunun yerine yani büsbütün türk milletine dahil olan insanlara karşı bir hakaret yapıldğnda yine yagrılanabilecek mesela hrant dink ne demiş;

“Türk’ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni’nin Ermenistan ile kuracağı asil damarında mevcuttur"

şimdi burda kanı boşalması istenen türk, türk milletinden değilmi? başka bi millettenmi bu türk? ermeniler şu an ki türkiye sınırları içinde kurmak istemiyorlarmı ermenistanı? e türkiye içindeki türklerin kanını boşaltmak istiyorlar o zaman peki o türkler neyi oluşutuyor? türk milletini... e o zaman ne konşuyorsunuz kardeşim bilip bilmeden... cahillik biz boyu anasını satıyım konuyu açan elemana sormak lazım hayatında ceza hukuku muhakemesi diye bişey duydunmuda her gördüğnü c/p yapıyorsun diye. önceki maddeden yargılananlar bu madde sayesindede kolayca yargılanırlar götünüzden element uydurup ortamı germeye çalışmayın hem aklın yolu birdir yukardaki 1-2 adam dışındaki adamlarda akl-ı selimle cevap wermişler helal olsun diyorum elinize sağlık

bak arkadaş yorumuna küfürle başlıyosun küfür ydiğin zamanda ağzını açıyosun yapma bunu

biz TÜRK  derken zaten lazı çerkezide içine alarak söylüyoruz neden siz çok akıllı hukuk bilgisi beş beşlik milliyetçi ve faşizan olmayan tayfa türk kelimesini ayrı lazı çerkezi ayrı vurguluyosunuz  ayrılıkçı damarları neden besliyosunuz zeka küpleri???

Herşeyi,haberi yorumları kişileri bi kenara koyalım da.Bi noktaya değinmek istiyorum. O başlık nasıl bi başlıktır ?

Direk hedef gösteriyorsun.Bütün meclise vatan hayini diyip ana avrat küfrediyorsun. Yazık...

Toplam Hit: 4653 Toplam Mesaj: 35