İlk Hedef Türklük
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------maydonoz07 bunu yazdı:
birader benim hukuktan anlamama gerek yok 301 in değişmesini biz TÜRKLER istemiyoruz değişmesini isteyen avrupa birliği neden başkalarının istediğini istiyosunuz uşaklık etmek çok mu hoşunuza gidiyor
--------------------------------------------
Siz hangi Türklerdensiniz acaba ? Bizim burdada bazı Türkler var onlarda Bu Anayasa yazıldıgından beri rahatsız su Türklüğe hakaretten fakat Türklüğe hakaret etmek icin fırsat kollamaktan degil, Tüm T.C vatandaslarının hakkını korumak icin rahatsız! Ayrıca bu yasaya o ifade konuldugu zaman AB nin bu konularla alakası yoktu ;)
Evet Hukuk tan anlamana gerek yok fakat biraz akıl yürütmek lazım.. Faşizan kör bi bakışla yaklaşmıcaksın olaya.. Adamlar açığı kullanıp bizim ülkemizdeki vatandaşlarımıza laf atarsa bizim elimiz kolumuz baglımı kalıcak? Yediricekmiyiz ? Sindiricekmiyiz? Peki onlarında haklarını savunuyoruz ve Devlet olarak görevini yapıyo diye bu insanlar devlete millete niye bizim hakkımızı savunuyosun die sorunmu yaratıcak? Peki orayı T.C olarak genişletsek Türk vatandaşlara atış serbestmi olucak sanıyosunuz? Anlamıyorum ki hangi düşüncelerle böle düşünüosunuz. Eger Anayasayı korumak istiyosanız şöyle bi öneri daha yararlı olur. Ilk 3 maddeyi koruyan 4. Maddeyide koruma altına alalım.. Bölece irtica mirtica sorunuda kalmasın ;) Daha güncel ve önemli bi mesele bence :)
-----------------------------vatan millet sevdalısı türklerdeniz senin de öyle olduğunu umuyorum
dostum bişeyler yazmak için yazma yanlış anlıyosun yanlış anlamaya neden oluyosun bak mesele yasanın veya ifadenin ne zaman konduğu değil kimin kaldırmak istediği kimlerin kaldırılmasını istediği ve neden kaldırmak istediği
-
Yahu yasanın kapsamı genişletildi diyoruz. Halen seninki benden kara diyosunuz.
Anlamak bu kadar zorsa yaşamayın arkadaşım!..
-
inSanDeiL bunu yazdı:
-----------------------------Yahu yasanın kapsamı genişletildi diyoruz. Halen seninki benden kara diyosunuz.
-----------------------------padişahım çok yaşa... padişahım çok yaşa...
-
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------
inSanDeiL bunu yazdı:
-----------------------------Yahu yasanın kapsamı genişletildi diyoruz. Halen seninki benden kara diyosunuz.
Padişahım çok yaşacı zihniyet kendini hemen belli ediyor :P -
inSanDeiL bunu yazdı:
maydonoz07 bunu yazdı:
inSanDeiL bunu yazdı:
Padişahım çok yaşacı zihniyet kendini hemen belli ediyor :P
----------------------------he birader heee eşşeğin kancık olsun tamam
-
Boku çıktı :)
-
AmoR bunu yazdı:
Boku çıktı :)
-----------------------------bok çıksa nolur. eninde sonunda bok çıkmıyo mu. 301 değiştirilirse ülkemizin prestiji sıfır olur.
damarlarımızdaki asil kanlarımız yok edilir.
-
yasa değişir ,biri yine hakaret eder türklere yine yargılanır değişen yasayla o zaman siteye "faşistler göt oldunuzmu" diye konu açacam yukarda açıklamaya çalıştım ama yok arkadaş almayınca almıyor demekki buyrun cebelleşin
mayripte damarlarımızdaki asil kanın yok olacağnı felan söylemiş. eğer damarındaki asil kan bi yasayla yada böyle ufak şeylerle yok olsaydı 1000 yıl önce yok olmuş gitmişti türkler
-
genisletildi bilmem ne derken o yasaninda mutlaka bir boslugunu bulurlar.bir bakmissin türke vetürkiyeye karsi ön yargılar daha cok cogalmis. artmis ve elden birsey gelmiyor. bakin dedigim gibi türklük kavramini hala kendilerine yedirememis olanlar var. bir önceki yazimdada dedim türklügü fasistlikle bir görenler yaniliyor hatta düsünce boyutlari birden degisiveriyor. yasadaki türklük kelimesinin yanina türkiye cumhuriyeti devletinide ekleyiverseler ne olur? olmazzz... türke hakaret edicek ama devlete etmediginden yargılanamiycak... ne güzel a.q. yasa genisletilebilir ama o türklük kelimeside aynen kalmalidir diyorum. yoksa hic ellemesinler..
-
cagatay09 bunu yazdı:
genisletildi bilmem ne derken o yasaninda mutlaka bir boslugunu bulurlar.bir bakmissin türke vetürkiyeye karsi ön yargılar daha cok cogalmis. artmis ve elden birsey gelmiyor. bakin dedigim gibi türklük kavramini hala kendilerine yedirememis olanlar var. bir önceki yazimdada dedim türklügü fasistlikle bir görenler yaniliyor hatta düsünce boyutlari birden degisiveriyor. yasadaki türklük kelimesinin yanina türkiye cumhuriyeti devletinide ekleyiverseler ne olur? olmazzz... türke hakaret edicek ama devlete etmediginden yargılanamiycak... ne güzel a.q. yasa genisletilebilir ama o türklük kelimeside aynen kalmalidir diyorum. yoksa hic ellemesinler..
-----------------------------en derin saygı ve sevgimi gönderiyorum kardeş sana ama gel bunu cok bilmiş arkadaşa anlat işte kafa basmıyoki her devrin adamında