folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder İlk Türk Savaş Gemisi (Radara Yakalanmayan Hayalet Gemi) Bugün Hizmete Başladı

İlk Türk Savaş Gemisi (Radara Yakalanmayan Hayalet Gemi) Bugün Hizmete Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

:D konu nerelere gitmiş. Milli bir proje varsa bu iyidir. % 100 yerli üretim midir yazılımı olsun , montajı olsun bilmiyorum ama uluslararası arenada milli bir proje olarak geçiyorsa adı rahatsızlıklar başlamış demektir. El-kaide ikiz kule amerika olayına gelince , demokrasi geliyor kaçın derim :)

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Ben Askerdeyken bu geminin karina(geminin suyun altında kalan kısmı) bölgesini gölcükten tuzlaya getiriyorduk (çük kadarda olsa emeğim var :) )  ozaman söylenen yüzde 80 yerli olacağıydı geminin sırf sonar sistemi içi biz belki 1sene test için denize açıldık daha öncesini bilmiyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onbasi_yamtar
    onbasi_yamtar's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

bu işin %100 ü %1 i yok.

Türk tersanelerinde, Türk işçilerin yaptığı , Türk yazılımcıların çalıştığı alman motor ve elektronik aksma olsa daha tamamdır.

Yazılım önemlidir.Kaldı ki %100 dışardan da getirseler ; bizim Türklerin bi elden geçirmesinden yanayım bu tür oyuncakları.

Bu gün gemi, 2015 te saaş uçağı, sonra araba ... bak uydu yapıldı ve fırlatıldı.

Akpye sövsemde, tiksinsem de bazı işleri iyi yapıyorlar.Onları göz ardına almamak lazım.Konu siyaset olmadığı için sadece bu kadarını söyleyeceğim.

Bunlar gurur verici ve güzel adımlardır.

çok küfr etsemde dediklerine aynen katılıyorum  bunlar gurur verici şeyler inşallah dahada fazlasınıyaparlar

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik; baki kalır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Matchup bunu yazdı:

irem26 bunu yazdı:

Savasta hersey olur

Ülke olarak savaşa girsek şahsına tecavüz edilmesini normal karşılayabileceğin anlamına mı geliyor bu ?

he kız gelsinler bütün sülaleme tecavüz etsinler ondan savaş istiyorum bile dedi.

arkadaş ne saçma konuşuyorsunuz ya.Zikiniz beyninize değil, beyniniz vücudunuza hükmetsin azıcık.

-

diğer arkadaşlara

-

ne saçma yerlere gitmiş konu ya.

Eğer başbakan olsaydım, bu millet bi bok hak etmiyor, yeyin için sıçın der 5 senede içine edrdim ülkenin.Çünkü doğrusu bu.

Her boka muhalefet, her boka muhalefet.

Akpyi sevmezdim, artık akpyi sevmediğim gib akpyi sevmeyenleride sevmiyorum.

Yok radar yakalanırmış bıdı bıdı . . .

çocukluğunuzda 1 yaşına girer girmez maraton koşusuna çıktınız da, bu admaların sıfırdan en iyi işlemleri yapmasını istiyorsunuz öyle mi ?

Bir ton silah geldi, gemi geldi, araba diyorlar, uçak diyorlar .. daha ne istiyorsunuz ? gerçekjten anlamıyorum.

Nükleer - istemeyik
    gemi - olmamış
    araba - binilmez ona
    yollar - zikime benzemiş
    uçak yapıcaz - onun motoru dışardandır

amacınız ne sizin ?

Bütün gün internet başında gündemi mynetten takip edip sorna gelip burda kendinizce siyaset yapmakla olmuyor bu işler.

Gidin bakın bi yunanistana, bulgaristana, somaliye, ermenistana .. bulgaristanda ilaçlar bile (insan için öenmli) 20 sene öncesinin aptal aptal ilaçları.Endüstri bitmiş. 

Sonrada bakın bi almaya, rusya, çin, amerika ya.Nasıl gelişmişler, nerden nerelere gelmişler ne yapmışlar.

Ne bu muhalefet anlamadım.Çok zeki, bilgili, süper sağlamsan ; kendine güveniyorsan git devlete proje ver adam gibi projeler işlet sidik yarıştır amerikayla , israille.

Eleştirininde bir boyutu vardır arkadaş.Tamam radara yakalanıyor olabilirde , olmamış neye benzemiş bune be tarzı yorumlar nedir ya ?

şaşırıyorum size.

ufak edit : Türkiye amerika, rusya, çin, batı avrupa gibi devletlerle ; kültürel , sağlık, üretim vs.. gibi konularda yarışacak ülkedir.Yarışıyorda.PAzar büyük, genç nüfus var.Genç nüfus zaten başlı başına dünyanın gözünü korkutuyor.

Siz bi türlü kendinize güvenemediniz.Dünyanın bizden korktuğu kadar, biz kendimize güvensek böyle olmazdı.

Ergenekondu, illuminatiydi, ameirkan derin devletiydi....james bonddu, van damme dı..NE diyorsunuz ya ? Günde 15 dk bile işten kaytarmak için uğraşan millet gelmiş, devletin yaptığı gemilere olmamış laf atıyor.Harbiden bi siktirin gidin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Matchup bunu yazdı:

irem26 bunu yazdı:

Savasta hersey olur

Ülke olarak savaşa girsek şahsına tecavüz edilmesini normal karşılayabileceğin anlamına mı geliyor bu ?

he kız gelsinler bütün sülaleme tecavüz etsinler ondan savaş istiyorum bile dedi.

arkadaş ne saçma konuşuyorsunuz ya.Zikiniz beyninize değil, beyniniz vücudunuza hükmetsin azıcık.

-

diğer arkadaşlara

-

ne saçma yerlere gitmiş konu ya.

Eğer başbakan olsaydım, bu millet bi bok hak etmiyor, yeyin için sıçın der 5 senede içine edrdim ülkenin.Çünkü doğrusu bu.

Her boka muhalefet, her boka muhalefet.

Akpyi sevmezdim, artık akpyi sevmediğim gib akpyi sevmeyenleride sevmiyorum.

Yok radar yakalanırmış bıdı bıdı . . .

çocukluğunuzda 1 yaşına girer girmez maraton koşusuna çıktınız da, bu admaların sıfırdan en iyi işlemleri yapmasını istiyorsunuz öyle mi ?

Bir ton silah geldi, gemi geldi, araba diyorlar, uçak diyorlar .. daha ne istiyorsunuz ? gerçekjten anlamıyorum.

Nükleer - istemeyik
    gemi - olmamış
    araba - binilmez ona
    yollar - zikime benzemiş
    uçak yapıcaz - onun motoru dışardandır

amacınız ne sizin ?

Bütün gün internet başında gündemi mynetten takip edip sorna gelip burda kendinizce siyaset yapmakla olmuyor bu işler.

Gidin bakın bi yunanistana, bulgaristana, somaliye, ermenistana .. bulgaristanda ilaçlar bile (insan için öenmli) 20 sene öncesinin aptal aptal ilaçları.Endüstri bitmiş. 

Sonrada bakın bi almaya, rusya, çin, amerika ya.Nasıl gelişmişler, nerden nerelere gelmişler ne yapmışlar.

Ne bu muhalefet anlamadım.Çok zeki, bilgili, süper sağlamsan ; kendine güveniyorsan git devlete proje ver adam gibi projeler işlet sidik yarıştır amerikayla , israille.

Eleştirininde bir boyutu vardır arkadaş.Tamam radara yakalanıyor olabilirde , olmamış neye benzemiş bune be tarzı yorumlar nedir ya ?

şaşırıyorum size.

ufak edit : Türkiye amerika, rusya, çin, batı avrupa gibi devletlerle ; kültürel , sağlık, üretim vs.. gibi konularda yarışacak ülkedir.Yarışıyorda.PAzar büyük, genç nüfus var.Genç nüfus zaten başlı başına dünyanın gözünü korkutuyor.

Siz bi türlü kendinize güvenemediniz.Dünyanın bizden korktuğu kadar, biz kendimize güvensek böyle olmazdı.

Ergenekondu, illuminatiydi, ameirkan derin devletiydi....james bonddu, van damme dı..NE diyorsunuz ya ? Günde 15 dk bile işten kaytarmak için uğraşan millet gelmiş, devletin yaptığı gemilere olmamış laf atıyor.Harbiden bi siktirin gidin.

Yurdum insanı bi sikten anlamaz anlayandanda bi sik öğrenemez sırf muhalefet olmak için ülke menfaatini bile feda eden dümbük dolu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Alcarondas
    Alcarondas's avatar
    Erkek

Askerliğini yapmış ve bilgili arkadaşlara sorum var.2.dünya savaşından beri herhangi bir deniz savaşı olmadı gemilerin karşı karşıya gelip savaştığı.Teknoloji çok değişti,eskiden toplarla isabet ettirmeye çalışırken şimdi öyle bir sorun da yok.Sadece 8 füze 1 top 2 makineli koymuşlar gemiye.Madem füzeler her attığını vuruyor,bu deniz savaşları nasıl olacak,bu yapılan gemilerin bi işe yararlığı var mı ? pekala karadan veya havadan da gemileri indirebilirsin.Yeni nesil deniz savaşları nasıl oluyor ?Bu gemileri yaparken ne düşünüyorlar ? Şu an uçak gemisi ve denizaltı dışında bir geminin kullanılırlığı yok gibi duruyor çünkü.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Alcarondas bunu yazdı:

Askerliğini yapmış ve bilgili arkadaşlara sorum var.2.dünya savaşından beri herhangi bir deniz savaşı olmadı gemilerin karşı karşıya gelip savaştığı.Teknoloji çok değişti,eskiden toplarla isabet ettirmeye çalışırken şimdi öyle bir sorun da yok.Sadece 8 füze 1 top 2 makineli koymuşlar gemiye.Madem füzeler her attığını vuruyor,bu deniz savaşları nasıl olacak,bu yapılan gemilerin bi işe yararlığı var mı ? pekala karadan veya havadan da gemileri indirebilirsin.Yeni nesil deniz savaşları nasıl oluyor ?Bu gemileri yaparken ne düşünüyorlar ? Şu an uçak gemisi ve denizaltı dışında bir geminin kullanılırlığı yok gibi duruyor çünkü.

Füze Savar Sistemleri Var

Füzenin Sistemine Girip Rotasını Değiştirmeye Yarayan Sistemler Var

Aklıma Bunlar Geldi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    irem26 bunu yazdı:

Herseyimiz var bir cete ile ugrasamiyoruz

Amerikada ögrenim görüyosun ama hala bunu yazıyosun ayıp :D iranında var ispanyanında var ama onların nası bitirdigini gördük terörü

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

RebelliouS_SouL bunu yazdı:

Alcarondas bunu yazdı:

Füze Savar Sistemleri Var

Füzenin Sistemine Girip Rotasını Değiştirmeye Yarayan Sistemler Var

Aklıma Bunlar Geldi.

hic olmassa göz dahı vermek icin kullanılıyor bu geminin bedeli 250 milyon dolar ama tc nin bu haftada ödededi faiz 750milyon dolar bence güzel biz zengin ülkeyiz bu kesin

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

güzel bi gelişme ayrıntılara takılmayın beyler kafanıza takmayın :)

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 18015 Toplam Mesaj: 82