İlk Türk Savaş Gemisi (Radara Yakalanmayan Hayalet Gemi) Bugün Hizmete Başladı
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
Matchup bunu yazdı:
irem26 bunu yazdı:
Savasta hersey olur
-----------------------------Ülke olarak savaşa girsek şahsına tecavüz edilmesini normal karşılayabileceğin anlamına mı geliyor bu ?
-----------------------------he kız gelsinler bütün sülaleme tecavüz etsinler ondan savaş istiyorum bile dedi.
arkadaş ne saçma konuşuyorsunuz ya.Zikiniz beyninize değil, beyniniz vücudunuza hükmetsin azıcık.
-
diğer arkadaşlara
-
ne saçma yerlere gitmiş konu ya.
Eğer başbakan olsaydım, bu millet bi bok hak etmiyor, yeyin için sıçın der 5 senede içine edrdim ülkenin.Çünkü doğrusu bu.
Her boka muhalefet, her boka muhalefet.
Akpyi sevmezdim, artık akpyi sevmediğim gib akpyi sevmeyenleride sevmiyorum.
Yok radar yakalanırmış bıdı bıdı . . .
çocukluğunuzda 1 yaşına girer girmez maraton koşusuna çıktınız da, bu admaların sıfırdan en iyi işlemleri yapmasını istiyorsunuz öyle mi ?
Bir ton silah geldi, gemi geldi, araba diyorlar, uçak diyorlar .. daha ne istiyorsunuz ? gerçekjten anlamıyorum.
Nükleer - istemeyik
gemi - olmamış
araba - binilmez ona
yollar - zikime benzemiş
uçak yapıcaz - onun motoru dışardandıramacınız ne sizin ?
Bütün gün internet başında gündemi mynetten takip edip sorna gelip burda kendinizce siyaset yapmakla olmuyor bu işler.
Gidin bakın bi yunanistana, bulgaristana, somaliye, ermenistana .. bulgaristanda ilaçlar bile (insan için öenmli) 20 sene öncesinin aptal aptal ilaçları.Endüstri bitmiş.
Sonrada bakın bi almaya, rusya, çin, amerika ya.Nasıl gelişmişler, nerden nerelere gelmişler ne yapmışlar.
Ne bu muhalefet anlamadım.Çok zeki, bilgili, süper sağlamsan ; kendine güveniyorsan git devlete proje ver adam gibi projeler işlet sidik yarıştır amerikayla , israille.
Eleştirininde bir boyutu vardır arkadaş.Tamam radara yakalanıyor olabilirde , olmamış neye benzemiş bune be tarzı yorumlar nedir ya ?
şaşırıyorum size.
ufak edit : Türkiye amerika, rusya, çin, batı avrupa gibi devletlerle ; kültürel , sağlık, üretim vs.. gibi konularda yarışacak ülkedir.Yarışıyorda.PAzar büyük, genç nüfus var.Genç nüfus zaten başlı başına dünyanın gözünü korkutuyor.
Siz bi türlü kendinize güvenemediniz.Dünyanın bizden korktuğu kadar, biz kendimize güvensek böyle olmazdı.
Ergenekondu, illuminatiydi, ameirkan derin devletiydi....james bonddu, van damme dı..NE diyorsunuz ya ? Günde 15 dk bile işten kaytarmak için uğraşan millet gelmiş, devletin yaptığı gemilere olmamış laf atıyor.Harbiden bi siktirin gidin.
-----------------------------hepsini doğru ve güzel yazmışsında türkiye abd çin ve rusyayayla yarışacak kapasitede değil yarışabilirmi evet zaman gelir yarışır ama şimdi yarışamaz kültür demişsin kültür olarak ne var elimizde yaptıklarımızı bile yıkıyoruz sağlık sabah 6 da kalkıp bi devlet hastanesine git dicem ama boş ver üretim ne ürettikki bi gemi ilk adım bişeyler olur inşallah yani bizim çok ekmek yememiz lazım daha bide ülke büyüyor falaln filan diye kendininizi kandırmayın en hızlı büyüyen ülke :) almanyadan bile çokmuş büyümemiz yüzde olarak çok ama nasıl çok biz yüzde 8 büyüyoruz almanya yüzde 2 ama şöyle bişey var örnek bizim cebimizde 100 liramız var gidiyoruz idda oynuyoruz 50 lira kazanıyoruz yüzde 50 büyüdük adamların cebinde 1000 lira var onlar 250 lirayla idda oynuyorlar yüzde 2 kazanıyoruz bu konudada kandırıyoruz kendimizi saygılar