İlk Yazım Neden HTC ? Neden Samsung ? Neden LG ? Neden Sony, Hepsini Cevaplıyoruz.
-
Yeni kişisel blogum http://www.gercekrota.com/ zaman bulup yazabildiğim ilk yazımı burada paylaşıyorum. Biraz s5 üstünlüğünde bir yazı oldu fakat nedenlerini ekledim. Keyifli okumalar.
http://www.gercekrota.com/2014/07/neden-htc-neden-samsung-neden-lg-neden.html
-
512 MB ram ile Windows XP kullandığımı bilirim. Bu telefonlarda 3 GB ram ile ne kullanacaksınız ? Autocad mı ? Firmalar işin bokunu çıkardı.
-
s5 ayarındaki cihazlar için yaptığın bu şahane olayı s4 ayarındakiler için de yapabilir misin..
-
Mustafa bunu yazdı
512 MB ram ile Windows XP kullandığımı bilirim. Bu telefonlarda 3 GB ram ile ne kullanacaksınız ? Autocad mı ? Firmalar işin bokunu çıkardı.
hocam sıkıntı o zaman 512 mb ram yetiyordu mobilde inan 3 gb ramın olsa zor yetecek. Apple cihazlarnı güncellemeler ile bitirirken android donanım sömürmeyme bitiriyor.
bu arada autocad derken markette var
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.autodesk.autocadws&hl=tr
yunusdogan bunu yazdı
s5 ayarındaki cihazlar için yaptığın bu şahane olayı s4 ayarındakiler için de yapabilir misin..
Tabiki hocam çok yakında şimdi kısa kısa yazmak istemiyorum uzun uzun yazacağım yine
PanxeR tarafından 30/Tem/14 02:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Samsungun mini bir modelini kullansamda bir s4 mini kullanıcısı olarak samsung cihazlardaki seriliği akıcılığı hiç bir android cihazda bulamıyorum
-
hacı genel hatları ile insana neden pahalı-ucuz yada malzeme olarak bilgi vermissin teknik özelliklerle bence teknik destek(garanti+satış sonrası) hakkında bilgi vermende çok iyi olur. Bire bir sen tecrube etmemiş olsanda gecenlerde bi mürid konu açmıştı sanırım (lg ile alakalı yazmıstım ben oradan hatırlıyorum) oradan faylanıp editleyebilirsin.
hocam özellikle bloguna girip okudum bi reklam tıklıyım dedim ama daha yok :) hayırlı olsun
piradomim tarafından 30/Tem/14 02:24 tarihinde düzenlenmiştir -
sonuc olarak hangisi iyi hocam :D
-
HeyQirs bunu yazdı
ayrica yazdigin yazida deneme yapmadan konustugun bariz belli s5 ve m8 kullandigim cihazlar kamerada suan m8 ayarinda bisey yok g3 kullanmadm bilmiyorm geri kalan g2 vs alayini denedim
-
HeyQirs bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
ayrica yazdigin yazida deneme yapmadan konustugun bariz belli s5 ve m8 kullandigim cihazlar kamerada suan m8 ayarinda bisey yok g3 kullanmadm bilmiyorm geri kalan g2 vs alayini denedim
:D deneme yapmadın derken hocam elimin altında olmayan bi cihaz yok.
HTC nin kemarası bariz s5 in atında. renk ve pixel olarak öpüyor yarın caps atarım.
g3 ile g2 nin kamerası aynı zaten.
edit : yarını bekleyene kadar.

PanxeR tarafından 30/Tem/14 03:34 tarihinde düzenlenmiştir
-
karşılaştırma öyle yapılmaz. tamam teknolojide daha iyisi daha iyidir ama nokia nın windows phone telefonları 1gb ram olmasına rağmen gayet akıcıdırlar. aynı şekilde iphone 5s ler 1gb ram olmasına son derece akıcıdır. telefonun hızını ve akıcılığını işletim sistemi belirler. o yukarıda yazdığın modelleri hepsi android kullanıyor fakat hangisinin çekirdeği daha iyi düzenlenmiş ona bakılması gerekir. isterse 32 çekirdek 64gb ram olsun. en iyi telefon olacak diye birşey yok. ayrıca şuna da bakacaksın hangisi daha sağlam. samsungu al yere düşür ekran tuzla buz. sony i yerden yere vur bana mısın demez. bu şekilde karşılaştırma her zaman yanlıştır. donanımhaber de aynısını yapıyor milleti yanıltıyor. o verilen grafiklerin hiçbir anlamı yoktur. kimse telefonunda gündelik hayatta pi sayısını hesaplamıyor.
-
xylgn_ bunu yazdı
karşılaştırma öyle yapılmaz. tamam teknolojide daha iyisi daha iyidir ama nokia nın windows phone telefonları 1gb ram olmasına rağmen gayet akıcıdırlar. aynı şekilde iphone 5s ler 1gb ram olmasına son derece akıcıdır. telefonun hızını ve akıcılığını işletim sistemi belirler. o yukarıda yazdığın modelleri hepsi android kullanıyor fakat hangisinin çekirdeği daha iyi düzenlenmiş ona bakılması gerekir. isterse 32 çekirdek 64gb ram olsun. en iyi telefon olacak diye birşey yok. ayrıca şuna da bakacaksın hangisi daha sağlam. samsungu al yere düşür ekran tuzla buz. sony i yerden yere vur bana mısın demez. bu şekilde karşılaştırma her zaman yanlıştır. donanımhaber de aynısını yapıyor milleti yanıltıyor. o verilen grafiklerin hiçbir anlamı yoktur. kimse telefonunda gündelik hayatta pi sayısını hesaplamıyor.
dediklerin dogru oldugu için antutu vb. şeylerle karşılaştırmadım hocam cihazları tamamen eksi ve artı yönleri ile , zaten farkındaysan wp ile android i veya ios u karşılaştırmak elma ile armutu karşılaştırmak gibi birşey. oyüzden elleşmedim.
sony nin kalitesine karşı çerçeveleri var. samsung un plastiğine karşı değiştirilebilir ve renkli su geçirmez kapagı.
lg de ise herşey gayet iyi kamera vasat. bunlar cihazların arasındaki en büyük farklar.