İlk Yazım Neden HTC ? Neden Samsung ? Neden LG ? Neden Sony, Hepsini Cevaplıyoruz.
-
Mustafa bunu yazdıserseri_1453 bunu yazdı
General Mobile elitenin hakkıdan goruslerınız yazabılırmısın karsılastırma vs vs
Elite'nın tek rakibi LG G2.Onla karşılaştırmak daha doğru olur.
http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-General-Mobile-Discovery-Elite
Ek olarak LG G2 fiyatına rağmen piyasadaki en dandik kameralardan birine sahip belirteyim.Fakat tasarımı hoşuma gidiyor.
benim bildiğim s4de rakibi olarak da var oyuzden istedim arkadaştan yapabilirse diye
gm ılk versıyonu s3un rakıbı ıdı elite s4un oluyor mantıken:)
-
Elite, S4'ü her türlü tokatlar.S4'ün tek iyi tarafı ekranının bir tık daha net olması o kadar.
-
hocam lg g2 almayı düşünüyorum tafsiyen nedir.
-
adama bunu yazdı
hocam lg g2 almayı düşünüyorum tafsiyen nedir.
400 daha koy g3 al.
-
Gecen note3 ve gmobile eliti kiyaslama fırsatım oldu.
Ana kameralar hemen hemen ayni, note3 cok az daha iyi diyebilirim. Dusuk isikta ayni noktadan fotolar denedik. On kamerasi note3den daha iyi, ciddi ciddi fark var.
Interneti ayni operatorde note3e gore bariz yavas. Youtubede ayni videoyu acip baktik. Note3 oynatmaya basladi, elite anca sayfayi acti.
Ek olarak, dun gece otururken elimi ari soktu, telefon da elimdeydi. Can havliyle telefonu firlattim yere ariyi dusurmek icin. Paat diye telefon fayansa carpti, telefondan umudu kesmistim ama en ufak bir cizik bile yok cok sukur. Canim note3'um. Iyiki almisim amk.