folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder İlk Yazım Neden HTC ? Neden Samsung ? Neden LG ? Neden Sony, Hepsini Cevaplıyoruz.

İlk Yazım Neden HTC ? Neden Samsung ? Neden LG ? Neden Sony, Hepsini Cevaplıyoruz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    serseri_1453 bunu yazdı

General Mobile elitenin hakkıdan goruslerınız yazabılırmısın karsılastırma vs vs

Elite'nın tek rakibi LG G2.Onla karşılaştırmak daha doğru olur.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-General-Mobile-Discovery-Elite

Ek olarak LG G2 fiyatına rağmen piyasadaki en dandik kameralardan birine sahip belirteyim.Fakat tasarımı hoşuma gidiyor.

benim bildiğim s4de rakibi olarak da var oyuzden istedim arkadaştan yapabilirse diye

gm ılk versıyonu s3un rakıbı ıdı elite s4un oluyor mantıken:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Elite, S4'ü her türlü tokatlar.S4'ün tek iyi tarafı ekranının bir tık daha net olması o kadar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

hocam lg g2 almayı düşünüyorum tafsiyen nedir.

Beleş wireless kahramanı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    adama bunu yazdı

hocam lg g2 almayı düşünüyorum tafsiyen nedir.

400 daha koy g3 al.

http://prntscr.com/48c1a7

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Gecen note3 ve gmobile eliti kiyaslama fırsatım oldu.

Ana kameralar hemen hemen ayni, note3 cok az daha iyi diyebilirim. Dusuk isikta ayni noktadan fotolar denedik. On kamerasi note3den daha iyi, ciddi ciddi fark var.

Interneti ayni operatorde note3e gore bariz yavas. Youtubede ayni videoyu acip baktik. Note3 oynatmaya basladi, elite anca sayfayi acti.

Ek olarak, dun gece otururken elimi ari soktu, telefon da elimdeydi. Can havliyle telefonu firlattim yere ariyi dusurmek icin. Paat diye telefon fayansa carpti, telefondan umudu kesmistim ama en ufak bir cizik bile yok cok sukur. Canim note3'um. Iyiki almisim amk.

Toplam Hit: 5810 Toplam Mesaj: 36