folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder İlk Yazım Neden HTC ? Neden Samsung ? Neden LG ? Neden Sony, Hepsini Cevaplıyoruz.

İlk Yazım Neden HTC ? Neden Samsung ? Neden LG ? Neden Sony, Hepsini Cevaplıyoruz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    EWELANCHE bunu yazdı

Güzel bir karşılaştırma olmuş bence büyük oranda katılıyorum. Benim ekleyeceğim(Tabi bu tamamen kendi görüşüm) farklı ortamlarda, farklı kameraların daha başarılı sonuç verdiğini gördüm.

Herkezin telefonundan farklı beklentileri var bu yüzden genelde tercihler farklı olacaktır o yüzden en iyi telefon şudur demek yerine sana en iyi uyacak telefon şudur gibi bir anlayışı daha mantıklı buluyorum.

Uzun bir süredir lenovo'nun avrupada mobil pazara tam olarak girşini bekliyorum...

lenovo bazı modellerini 2014 sonu türkiye de pazara sunacak diye haber aldım umarım son ürünü k920 yi sürer piyasaya.

lenovo_k920_rear_via_engadget.jpg%20%28630×419%29

HeyQirs bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Htcnin kamerası(m7) samsungtan kötü demişsin ama ben daha htc den iyi foto çeken telefon görmedim sanki kağıt üstünde bir karşılaştırma olmuş gibi geldi bana. Pixeli az olabilir ama kesinlikle çok canlı fotoğraflar ses tasarım ve kalite açısından da rakibi yok yani Android = htc,  Samsung = teknolojik oyuncak

yaptıgı bır karsılastırma olmamıs arkdasın baskalarının yaptıgı ıncelemeye gore konsuuyor yanı elıne alıp kıyasladıgı telefonları tek tek ıncelememıs hatta elıne almamıs elıne alsa nette buldugu bırseye hayatta ınanmaz suan m8 üstüne cekım yapan bır kamera yok ıstedgn ortamda ısıkta deneme yapabılırsın s5 ve m8 kıyaslamasını defalarca yapmıs bırı olarak soyluyorum bunu

hybrs hocam ben kendimi ifade edemedim galiba : ) işim itibari ile tüm telefonları kullandım diyorum , hepsi elimin altında gün boyunca.  kaç tane one m8 sattım kaç tane s5 kaç tane lg kaç tane sony.

günümüz itibari ile kamera konusunda samsung s5 in tek rakibi lumia 1520 başka da bir rakibi yok.

HTC nin güzelde çekse ayrıntı veremeyen bir kamerası varki ultrapixel in şuan isocell in altında ezildiği bariz ortadadır.

Kabul et yada etme bu fark etmez de kalkıp htc kullanmadın deme bana , kötü telefon demiyorum kamerası daha iyi olmalıydı diyorum. :) 

hissiyat olarak en premium cihaz , gerçekten ele alınca samsung plastik çöp diyor insan. gerçektende zaten sırf bu yüzden hala telefonumu güncellemedim.

iphone 6 ve samsung F in çıkışını bekliyorum. 

Bu arada dünyanın kabul ettiği HTC nin kamera fiyaskosunu burada en iyi diye tabir edenleri görünce şaşırdım doğrusu. 

PanxeR tarafından 31/Tem/14 03:21 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

şu an htc one s kullanan biri olarak diyorum ki htc nin hiç bir cihazına bulaşmayın her gün küfredersiniz telefon daha doğru düzgün çekmiyor bile lanet bir cihaz daha önce iphone 3g kullanıyordum o bile daha stabil çalışıyordu.

samsung, lg, sony'i çok bilmiyorum ama android telefonlardan yüzü gülen görmedim. google play store'dan bişey indirmeye korkuyorum çünkü virüslü aplikasyonlar kaynıyor.

onun için üst segment cihazlarda iphone'dan daha iyisi yok.

işte öyle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    RhiFaT bunu yazdı

şu an htc one s kullanan biri olarak diyorum ki htc nin hiç bir cihazına bulaşmayın her gün küfredersiniz telefon daha doğru düzgün çekmiyor bile lanet bir cihaz daha önce iphone 3g kullanıyordum o bile daha stabil çalışıyordu.

samsung, lg, sony'i çok bilmiyorum ama android telefonlardan yüzü gülen görmedim. google play store'dan bişey indirmeye korkuyorum çünkü virüslü aplikasyonlar kaynıyor.

Apple ap ayrı bir dünyadır hocam. Android cihazlarda yaptıklarının bir çoğunu ios da yapamazsın. 

Örnek sahip oldugum s3 te android 4.4.4 yüklü şuan ve ara yüz olarak smart launcher kurulu , cihaz parmak hareketlerime tepki verip istediğim uygulamayı açmamı veya ayarlara bir sallama ile girmemi sağlıyor.

Ayrıca kendiliğinden olmasada çift tıklama ile kapatma özelliğini aktif ettim.

Apple da ise anca arka plan değişirsin. Bitti başka özelleştirme yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    RhiFaT bunu yazdı

Apple ap ayrı bir dünyadır hocam. Android cihazlarda yaptıklarının bir çoğunu ios da yapamazsın. 

Örnek sahip oldugum s3 te android 4.4.4 yüklü şuan ve ara yüz olarak smart launcher kurulu , cihaz parmak hareketlerime tepki verip istediğim uygulamayı açmamı veya ayarlara bir sallama ile girmemi sağlıyor.

Ayrıca kendiliğinden olmasada çift tıklama ile kapatma özelliğini aktif ettim.

Apple da ise anca arka plan değişirsin. Bitti başka özelleştirme yok.

İos cihazlar için google da keyword olarak jailbreak ve jailbreak twekas şeklinde arattırırsan en az android kadar özelleştirme yapılabildiğini görürsün hocam :)

En basitinden activator ve smarttap tweakleri dediklerini birebir yapıyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RhiFaT bunu yazdı

Hocam ust segment cihaz al. m7 ve sonrasinda m8 ustune cihaz yok derim. 2 cihazi birden kullaniyorum. Bugune kadar donma, kasma, aygulamanin kapanmasi, cihazin yeniden baslamasi gibi sorunlari 1 kez bile yasamadim. Bu cihazlardaki tek sikayetim kamera biraz daha iyi olabilirdi. Onun disinda birsey diyemem.

Uzun sure samsung kullandim. Samsung cihazlar malesef htc kadar stabil degil. Ayrica samsung rehber, arama kaydi, mesajlar uygulamalari arasinda kisa sureli de olsa kasma yapiyor. Bircok uygulamada hata veriyor.

Store isine bakarsak apple store tabiki daha kaliteli isini iyi yapan bir store. Ama artik google store apple store a yaklasti. Arada buyuk fark yok.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

kanka düşünce güzel sen ilerletirsin bu işi ayrıca şu discovery 2 çıktığında onunda incelemesini isterük

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Font boyutlarını büyütün hocam. Minik minik hem güzel durmuyor hem de okunmuyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    EWELANCHE bunu yazdı

Güzel bir karşılaştırma olmuş bence büyük oranda katılıyorum. Benim ekleyeceğim(Tabi bu tamamen kendi görüşüm) farklı ortamlarda, farklı kameraların daha başarılı sonuç verdiğini gördüm.

Herkezin telefonundan farklı beklentileri var bu yüzden genelde tercihler farklı olacaktır o yüzden en iyi telefon şudur demek yerine sana en iyi uyacak telefon şudur gibi bir anlayışı daha mantıklı buluyorum.

Uzun bir süredir lenovo'nun avrupada mobil pazara tam olarak girşini bekliyorum...

lenovo bazı modellerini 2014 sonu türkiye de pazara sunacak diye haber aldım umarım son ürünü k920 yi sürer piyasaya.

lenovo_k920_rear_via_engadget.jpg%20%28630×419%29

5 Ağustosda tanıtacaklarmış telefonu k910 vibe z alacaktım haberi duyunca beklemeye aldım.Bende bu cihazı bekliyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

512 MB ram ile Windows XP kullandığımı bilirim. Bu telefonlarda 3 GB ram ile ne kullanacaksınız ? Autocad mı ? Firmalar işin bokunu çıkardı. 

Hocam seninle aynı fikirdeyim. Forever Nokia 2100. Napıyonuz oğlum telefondaki 3GB RAM le aradığım zaman ya şarjınız yok ya telefon donduğu için çağrıyı görmüyorsunuz.

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Lenovo cep telefonları ile Lenovo bilgisayarları üreten firmalar aynı değil.Bunu çoğu kişi bilmez.Zira Çin'li bir şirket geliyor Lenovo'ya abi sen bize isim hakkını sat senin markanı basıp telefon satalım diyor.Lenovo'da satıyor.Fakat eminim ki şuanda satan yönetici pişmanlıktan geberiyordur.Zira sattıkları firma telefon işini güzel yapıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 5809 Toplam Mesaj: 36