folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder İlk Yazım Neden HTC ? Neden Samsung ? Neden LG ? Neden Sony, Hepsini Cevaplıyoruz.

İlk Yazım Neden HTC ? Neden Samsung ? Neden LG ? Neden Sony, Hepsini Cevaplıyoruz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    ben ekran genisline bakiyorum. yani hangisi en.buyuk ekran en az tus koymus diye.
    ve telefonlarin simgelerine baktimda bile s5 harici itci geliyo

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

neden bilmiyorum ama halen tasarım olarak s2 en iyisi geliyor bana. ki halen s2 kullanıyorum. cihaz bunların yanında 3310 gibi kalıyor ama alışkanlık heralde. güzel inceleme olmuş. 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Htcnin kamerası(m7) samsungtan kötü demişsin ama ben daha htc den iyi foto çeken telefon görmedim sanki kağıt üstünde bir karşılaştırma olmuş gibi geldi bana. Pixeli az olabilir ama kesinlikle çok canlı fotoğraflar ses tasarım ve kalite açısından da rakibi yok yani Android = htc,  Samsung = teknolojik oyuncak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ilk typo'dan sonra okumadım :(

"Eğer gerçek bir android sever iseniz" / Eğer gerçek bir android severseniz"

biraz daha anlatımı akıcı tutsan iyi olur, mesela bülent timurlenk çok iyi bir yazardır bu konularda, futbol yazar ama örnek olması için ilk onu paylasayım dedim:

http://acetobalsamico.blogspot.com.tr/2014/07/prandellinin-iki-hayat.html

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Htcnin kamerası(m7) samsungtan kötü demişsin ama ben daha htc den iyi foto çeken telefon görmedim sanki kağıt üstünde bir karşılaştırma olmuş gibi geldi bana. Pixeli az olabilir ama kesinlikle çok canlı fotoğraflar ses tasarım ve kalite açısından da rakibi yok yani Android = htc,  Samsung = teknolojik oyuncak

yaptıgı bır karsılastırma olmamıs arkdasın baskalarının yaptıgı ıncelemeye gore konsuuyor yanı elıne alıp kıyasladıgı telefonları tek tek ıncelememıs hatta elıne almamıs elıne alsa nette buldugu bırseye hayatta ınanmaz suan m8 üstüne cekım yapan bır kamera yok ıstedgn ortamda ısıkta deneme yapabılırsın s5 ve m8 kıyaslamasını defalarca yapmıs bırı olarak soyluyorum bunu

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek

General Mobile elitenin hakkıdan goruslerınız yazabılırmısın karsılastırma vs vs

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    serseri_1453 bunu yazdı

General Mobile elitenin hakkıdan goruslerınız yazabılırmısın karsılastırma vs vs

Elite'nın tek rakibi LG G2.Onla karşılaştırmak daha doğru olur.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-General-Mobile-Discovery-Elite

Ek olarak LG G2 fiyatına rağmen piyasadaki en dandik kameralardan birine sahip belirteyim.Fakat tasarımı hoşuma gidiyor.

mkyb tarafından 30/Tem/14 18:58 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

lg g3 32gb almayı düşünüyorum

ama note 4'ü beklesem mi veya g3 snapdragon 305 mi beklesem diye kararsızım

illa 4 telden birini alacaksanız ben lg diyorum sıralamam g3=z2=m8>s5

bence aradaki farklar göz ardı edilebilir derecede ufak s5 ekran ve download hızı dışında diğerlerinden geride gözüküyor

tabi ben hepsini detaylı incelemedim izlenimlerimin hepsi youtube üzerinde sayısız videodan

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

512 MB ram ile Windows XP kullandığımı bilirim. Bu telefonlarda 3 GB ram ile ne kullanacaksınız ? Autocad mı ? Firmalar işin bokunu çıkardı. 

aynen arkdaşımda var .. autocad dosyalarını açıyor :D

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Güzel bir karşılaştırma olmuş bence büyük oranda katılıyorum. Benim ekleyeceğim(Tabi bu tamamen kendi görüşüm) farklı ortamlarda, farklı kameraların daha başarılı sonuç verdiğini gördüm.

Herkezin telefonundan farklı beklentileri var bu yüzden genelde tercihler farklı olacaktır o yüzden en iyi telefon şudur demek yerine sana en iyi uyacak telefon şudur gibi bir anlayışı daha mantıklı buluyorum.

Uzun bir süredir lenovo'nun avrupada mobil pazara tam olarak girşini bekliyorum...

Toplam Hit: 5808 Toplam Mesaj: 36