folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İller Hakkında Yorumlarınız

İller Hakkında Yorumlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

arkadaşlar pomem atamam varda yarın 20 ilden indirdiğim iller var  bunlar;Karabük,kastamonu,zonguldak,çankırı,tokat,yozgat bu illerde yaşayan bilen varmı acabaya çok kararsızımda yorumlarınızı bekliyorum

krebs
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

hostluk yaptım yozgata gittim sakın gitme

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

hocam yazdığın illerde aydın yok ama gelebilirsin buraya herşey ucuz bir tek çok fazla gece hayatı yok,,

Bir de en son alımlarda pomem en düşük kaçla aldı yedek ve asil olarak bir bilgin varsa yazar mısın  ,Kpss 65 alırsak bu sene inş bende düşünüyrm

ben olsam yazdıklarının içinde kastamonu ve ya karabük  düşünürdüm.. zonguldak çok nemli diğeerleri de ufak sanki gelişmemiş gibi 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

ewt arkdaşlar başka yorumlarınız lütfen

krebs
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

yazmadysan bileciği

askerlerle de sorun olmaz dersen bilecik rahat küçüktür. gezip dolaşamazsın ama rahat olur

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

hocam aydın 2 tane geldi onuda derecedekiler pışpışlanmışlar gidicek anlıyıcağın:) 65 sınırdı kppde sanırsam ben 2010dan başvurdum 2 yıl geçti :)

krebs
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Yozgat'a sakın ola sakın ayak basma kardeş. Karabük, Kastamonu, Zonguldak iyidir.

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

krebs bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam aydın 2 tane geldi onuda derecedekiler pışpışlanmışlar gidicek anlıyıcağın:) 65 sınırdı kppde sanırsam ben 2010dan başvurdum 2 yıl geçti :)

-----------------------------

hayırlısı olsun hocam hakkında aydın kaçmış anlaşılan :D

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

özellikle karabük,kastamonu ve zonguldak illeri hakkında acil bilgi lazım geçim nasıldır kiralar ne kadardır güvenlik falan hakkında bilgi verebilicek olan?

krebs
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

kaçtı hocam valla :)

krebs
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

suan aydın'dayım memlekette bi gram esinti yok. gezilip görülecek cok tarihi bölge var. genel anlamda aydın'a memur torpille gelir kanısı var, bende memurum. aslen karabüklüyüm, memleketim güzeldir. bende 1-2 ay icinde tayin alip gidiyorum nasip olursa. kiralara gelince biraz pahali, üniv. ögrencileri sayesinde 25ooo ögrenci oldugu hakkında rivayetler var karabük'te. buda kiralari tavan yaptırmıs durumda, gezilip görülecek pek bi yer yok safranbolu haric ama kardesim sunu bil karabük insanından türemistir ''insan'' kelimesi. hakkında hayırlısı olsun.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
Toplam Hit: 3118 Toplam Mesaj: 37